- 24 Haziran 2016
- 7.570
- 26.595
- 548
Evet ortim inşaallah Allah yüzümüze baksın ya ben en çok listede olduğum için stres yaptım normal listede olsaydım bu kadar gerilmezdimGünde 15.000 adım iyi canım. İnşallah güzel kilolar veririz. Mühim olan o zaten.
Evet takım sorumluluğu hissediyor insan. Ben de diyetisyeni önemsemiyorum. Burada takımin emekleri benim yüzümden boşa gitmesin istiyorum. Hepimiz birbirimizi örnek alıyoruz, birbirimize moral oluyoruz. Belki bizi okuyup diyete başlayanlar var. Yarattığımız etkiyi bilmiyoruz. İnşallah olumlu oluyordur. Herkese faydalı olunca yine en büyük fayda bize. Zayıflamış olacağız.Evet ortim inşaallah Allah yüzümüze baksın ya ben en çok listede olduğum için stres yaptım normal listede olsaydım bu kadar gerilmezdim
Teşekkürler hoşbuldum :)Hoşgeldin aramıza.
Evet canım aynen öyle umarimda karşılığını alırız sabah .. ortim iyi gecelerEvet takım sorumluluğu hissediyor insan. Ben de diyetisyeni önemsemiyorum. Burada takımin emekleri benim yüzümden boşa gitmesin istiyorum. Hepimiz birbirimizi örnek alıyoruz, birbirimize moral oluyoruz. Belki bizi okuyup diyete başlayanlar var. Yarattığımız etkiyi bilmiyoruz. İnşallah olumlu oluyordur. Herkese faydalı olunca yine en büyük fayda bize. Zayıflamış olacağız.
Hoşgeldinkatılım formu:
ADINIZ: Poni
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 82
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Pcos+Duygusal yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı ve fit olmak
Canım 2 bardak çok sıcak olmayan süte 6,7 adet doğranmış kuru inciri rondadan geçir ben kuplara döküyorum kasede olur dök üzerini ört yoğurt gibi mayalamaya bırak.İncir uyutması tarifini veriirmisin canım
Hoşgeldin canımİyi akşamlar herkese takımınızda yer almak istiyorum sıkı bir diyet ile kilo vermek için benide aranıza alırmısınız bu motivasyonu yaklaşık 3 yıldır arıyordum sanırım geldi :)Zipzip- kaptan
HoşgeldinizADINIZ: Bahar
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:83.1
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: gıda mühendisi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 4.takimdan izne ayrıldım (Nanekekik (82.6/82.8/+0.2/-0.242%) izne ayrilmak istiyor. 1.izin hakki)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum ve beyin obezligi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kollarimin kore dizilerindeki çıtırlarin bacaklarindan daha kalin oluşu
İyi aksamZipzip- kaptanimiz onaylamis sagolsun . Ben Bahar yukarida formu doldurdum ek olarak belirteyim emziriyorum kizim 8 aylik oldu bende yeterince oyalandim kolik bir bebek diye cokta kasmadan dogumda verdigim kiloyu da alip araniza geldim. Bu defa hedefim sadece kilo vermek degil beynimin sorununu da cozmek inşallah
Edit: once menu sayfasına gidip yazdigimi da çaktırmayin :)
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar bol eksili hayırlı cumalar
Boyum kısa azicik 1.58 imEssah kilon mu
katılım formu:
ADINIZ: Poni
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 82
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Pcos+Duygusal yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı ve fit olmak
İyi akşamlar herkese takımınızda yer almak istiyorum sıkı bir diyet ile kilo vermek için benide aranıza alırmısınız bu motivasyonu yaklaşık 3 yıldır arıyordum sanırım geldi :)Zipzip- kaptan
Hoşgeldiniz kizlar ben elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorumADINIZ: Bahar
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:83.1
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: gıda mühendisi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 4.takimdan izne ayrıldım (Nanekekik (82.6/82.8/+0.2/-0.242%) izne ayrilmak istiyor. 1.izin hakki)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum ve beyin obezligi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kollarimin kore dizilerindeki çıtırlarin bacaklarindan daha kalin oluşu
İyi aksamZipzip- kaptanimiz onaylamis sagolsun . Ben Bahar yukarida formu doldurdum ek olarak belirteyim emziriyorum kizim 8 aylik oldu bende yeterince oyalandim kolik bir bebek diye cokta kasmadan dogumda verdigim kiloyu da alip araniza geldim. Bu defa hedefim sadece kilo vermek degil beynimin sorununu da cozmek inşallah
Edit: once menu sayfasına gidip yazdigimi da çaktırmayin :)
Gunaydin canım hayirli cumalar ❤Günaydınhayırlı cumalar
Gunaydin canım hayirli cumalar ❤Gunahdin kızlar hayırlı cumalar
Hoşbuldum teşekkürlerHoşgeldin
Canım 2 bardak çok sıcak olmayan süte 6,7 adet doğranmış kuru inciri rondadan geçir ben kuplara döküyorum kasede olur dök üzerini ört yoğurt gibi mayalamaya bırak.
3 saat sonra istersen dolaba koy istersen öyle ye ben 2 saat dolaba kaldırıyorum içine ek olarak 2 ceviz ve tarcın da ekliyorum.
Hoşgeldin canım
Hoşgeldiniz
Hoşbuldum teşekkürler kaptanBoyum kısa azicik 1.58 im
2 yildir 55-58 arasimdayim.
Takimda olmanin faydalari yoksa kilo alirdim
Hoşgeldiniz kizlar ben elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorum
Bu defa birlikte hedeflerinize ulasalim
Bugun tartilarinizi bekliyorum
Günaydın canım hayirli cumalar ❤Günaydın kızlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?