Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlarrrrr

Fark sadece 400 gr maalesef.

İki haftadır hiç kaçamak yok,hatta bu hafta karbonhidratı da baya kestim, üstüne sporum da tam ama 2 haftadır sonuç bu (dünkü mercimek köftesi ile de ilgisi yok çünkü dün sabah meraktan tartılmıştım, yine 84.7 idi)
Tiroidden olacağını sanmıyorum. Öbür doz fazla gelmişti ki doktorum azalttı.Bence baya kilo verdiğim için plato dönemi dedikleri şeye girdim.Haftasonu zamanında diyetisyenimin verdiği 2 günlük diyetlerden birini yapıp metabolizmamı hızlandırmaya çalışacağım. Bir noktada bu direnci kırıcam inşallah.Benden ümidi kesmeyin ki ben de kesmeyim ,hepinizi çokk öpüyorum.Güzel bir gün olsun

Günaydın canım ❤
Ekside olman cok guzel dedigin gibi duraklama noktasindasin bunu birlikte başarıp 7 li rakamlari göreceğiz
Eki Görüntüle 2790535
Gecen hafta 73.8
Pazartesi 74
Bugun 73.1
-700 yüzdem çok olmayacak ama ben sonuctan cok nemnunum veremeyen biri olarak :))
Tebrik ederim canım eksin cokk guzel
Yuzden de guzel yuzde 1 e yakin
Günaydın
Gecen hafta:57.5
Bu hafta:57.2
Fark:-300
Yüzde:0.521

300 falan amma pek sevindim...+ gelcem.diye korkuyordum...hic yoktan iyidir.
Gunaydin canım artıları atip eksi bile görmüşsün tebrik ederim

Eksidesin canim önemli olan bu haftaya daha guzel olucaktir
Eki Görüntüle 2790535
Gecen hafta 73.8
Pazartesi 74
Bugun 73.1
-700 yüzdem çok olmayacak ama ben sonuctan cok nemnunum veremeyen biri olarak :))
Tebrikler zeyno
Günaydın
Gecen hafta:57.5
Bu hafta:57.2
Fark:-300
Yüzde:0.521

300 falan amma pek sevindim...+ gelcem.diye korkuyordum...hic yoktan iyidir.
Eksin güzel canim

Gecen hafta 75.100
Bu hafta 75.400
+300 özür dilerim bu hafta gerçekten çok dikkat ettim salı günü 77 leri gördüm tartıda ama malesef olmadı +++ ları verebilmisim sadece . Haftaya söz veriyorum çok iyi olacak çok üzgünüm keşke daha fazla yuruseydim

Eklentiler

• IMG_20210226_073412.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…