- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
ben dün yaptım biraz temizliğimi . Yarın akşamda perdeleri yıkayacağım .
Kızlar bu gün size odaklanamıyorum kusuruma bakmayın şen şakrak hallerim bu günlük yok malesef....
hayırdır safiş ne oldu canım.Kızlar bu gün size odaklanamıyorum kusuruma bakmayın şen şakrak hallerim bu günlük yok malesef....
merhabalar naz,narin.
nabersiniz
ay bende başlıycam bayram temizliğine.
yardımcı kadında gelcek.3 günde hallederiz.inşallah.:87:
hayırdır bişiy mi oldu canım
hayırdır safiş ne oldu canım.
canım kızım hasta kış başladığından beri iyileşemedi yavrum
mevsim değştiğinden beri nerdeyse her hafta doktora götürdük ve ilaç kullandık sürekli düzenli bu cumartesi yine götürdük ve doktor alerjik astım teşhisi koydu
maske ve sprey verdi ama benim içim rahat etmedi bu akşam başka bir doktora daha gmtürücem iranlı bir doktor çok meth ettiler bakalım....
Ister istemez kızıma üzülüyorum onun bitkin halleri beni mahvediyor....
Birde hasta olduğunu doktora gittiğimizi duyan herkes yinemi demezmi kanser olucam yaa
ne demek yinemi benmi hasta ediyorum bu çocuğu, çokmu hoşuma gidiyor böyle olması ne kadar düşüncesiz insalar var yaaa vallaha deliricem heee
aynı odada çalıştığım kız demezmi bana senin kız yinemi hasta oldu diye
dellendim vallaha ne demek yinemi ne demek ne diyon sen ya dedim dalacaktım kafa göz kaçtı odadan.....
Ooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffff
SAFİŞÇİM canım seni çok ama çok iyi anlıyorum benim kızımda kreşe ilk başladıgı yıl herhafta hastalanıyordu zaten iştahsız bi çocuktu dogdugundan beri.her hafta yeni bir antibiotik tedavisi uygulanıyordu birde benim kızımdan 1.5 yaş küçük yegenim var oda maşallah bogazı saglam anne evde çalışmıyor buyüzden kreşede gitmek zorunda kalmıyordu.sürekli onunla kıyaslarlardı ve beni sürekli çocugumu 6 ay emzirdiğim için suçlayıcı tavırlara girerlerdi bizim gelin 1yıldan fazla emzirdiği için onunkinin hastalanmadıgı benimkinin az emdigi için sık sık hastalandıgnı söylerlerdi.sanki keyfimden emzirmedim .emmedi bıraktı ne yapabilirim.şimdi ise benim kızı gören bana bunu neyle besledin diyor maşallah zamanla herşey yoluna giriyor.benim kızda sprey kullanıyor dikkatli kullan bak nasılda düzeliyor ve hemen toparlanıyor çocuk
safişçim çok uzun yazdım ama canım benim kıza alerji teşhisi konulup sprey tedavisine başladıgımızdan beri çocuk rahatladı canım ve artık daha seyrek antibiotik kullanıyoruz .birde kaloriferlere mutlaka su koy hava kurumasın veya odasına buhar makinası al çok rahatlar çocuk.diger densizlerede kulak asma bana öz annem bile o suçlayıcı muameleyi yaptı bazen canım
canım benim çok geçmiş olsun ...........
canım benim kızada test yapmadılar hemen verdi o doktor dan Allah razı olsun zaten 4 yaşından önce alerji testi olmuyormuş diye biliyorum.belkide senin kıza oyüzden yapmamıştır.sen yinede için nasıl rahat edecekse öyle yap canım.digerlerinide boşver densiz lafını sözünü bilmeyenler okadar çoklarki onlarla baş edemeyiz canım en iyisi boşvermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?