Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar bu gün size odaklanamıyorum kusuruma bakmayın şen şakrak hallerim bu günlük yok malesef....

merhabalar naz,narin.
nabersiniz
ay bende başlıycam bayram temizliğine.
yardımcı kadında gelcek.3 günde hallederiz.inşallah.:87:

merhabalar naz,narin.
nabersiniz
ay bende başlıycam bayram temizliğine.
yardımcı kadında gelcek.3 günde hallederiz.inşallah.:87:

iyiyim canım çok şükür haftasonunda aldıgım 1 kilonun vicdan acısını saymazsak .sen nasılsın canım sanada kolay gelsin ohh mis gibi olacak evlerimiz

hayırdır bişiy mi oldu canım

canım kızım hasta kış başladığından beri iyileşemedi yavrum
mevsim değştiğinden beri nerdeyse her hafta doktora götürdük ve ilaç kullandık sürekli düzenli bu cumartesi yine götürdük ve doktor alerjik astım teşhisi koydu
Maske ve sprey verdi ama benim içim rahat etmedi bu akşam başka bir doktora daha gmtürücem iranlı bir doktor çok meth ettiler bakalım....

İster istemez kızıma üzülüyorum onun bitkin halleri beni mahvediyor....
Birde hasta olduğunu doktora gittiğimizi duyan herkes yinemi demezmi kanser olucam yaa
ne demek YİNEMİ benmi hasta ediyorum bu çocuğu, çokmu hoşuma gidiyor böyle olması ne kadar düşüncesiz insalar var yaaa vallaha deliricem heee
aynı odada çalıştığım kız demezmi bana senin kız yinemi hasta oldu diye
dellendim vallaha ne demek yinemi ne demek ne diyon sen ya dedim dalacaktım kafa göz kaçtı odadan.....

ooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffff

SAFİŞÇİM canım seni çok ama çok iyi anlıyorum benim kızımda kreşe ilk başladıgı yıl herhafta hastalanıyordu zaten iştahsız bi çocuktu dogdugundan beri.her hafta yeni bir antibiotik tedavisi uygulanıyordu birde benim kızımdan 1.5 yaş küçük yegenim var oda maşallah bogazı saglam anne evde çalışmıyor buyüzden kreşede gitmek zorunda kalmıyordu.sürekli onunla kıyaslarlardı ve beni sürekli çocugumu 6 ay emzirdiğim için suçlayıcı tavırlara girerlerdi bizim gelin 1yıldan fazla emzirdiği için onunkinin hastalanmadıgı benimkinin az emdigi için sık sık hastalandıgnı söylerlerdi.sanki keyfimden emzirmedim .emmedi bıraktı ne yapabilirim.şimdi ise benim kızı gören bana bunu neyle besledin diyor maşallah zamanla herşey yoluna giriyor.benim kızda sprey kullanıyor dikkatli kullan bak nasılda düzeliyor ve hemen toparlanıyor çocuk

Son düzenleme:
safişçim çok uzun yazdım ama canım benim kıza alerji teşhisi konulup sprey tedavisine başladıgımızdan beri çocuk rahatladı canım ve artık daha seyrek antibiotik kullanıyoruz .birde kaloriferlere mutlaka su koy hava kurumasın veya odasına buhar makinası al çok rahatlar çocuk.diger densizlerede kulak asma bana öz annem bile o suçlayıcı muameleyi yaptı bazen canım

canım benim çok geçmiş olsun ...........

canım benimmm o kadar densiz insan varki etrafta gıcık oluyorum anne olmayan bekar olan vs. tamam anlamıyor saçmalıyor ama anne olanlarda böyle gerizekalıca konuşuyor ya vallahi dalacam bir gün kimse tutamıcak beni....
Ben kızımı sadece iki ay emzirebildim
göğüslerim süt dolu iken foşur foşur gelirken üstelikte kızım emmeye hevesli bir bebek iken kaynanam yüzünden üzüntüden sütüm kesildi ve ne yaptıysam gelmedi bir daha

işte bu yüzden dir kaynanam olacak kadından bu denli nefret etmem çocuğum her hastalandığında aklıma gelen bu oluyor ve öfkeleniyorum...

Canım sprey kullanıcam ama tahlil yapmadı doktor birşey yapmadı iyileşmediğini görünce direk alerjik astım dedi verdi spreyi doktor iyi bir doktor ama bilmiyorum son yaptığı benim içimi gıcıkladı bir doktora daha hatta yetmezse başka doktorlara daha göstericem güvenim yok açıkçası....

aman bırak yaaa ben zaten kızımı o halde gördükçe kahroluyorum ondan beter oluyorum insanlarda böyle konuşup sinirlerimi hoplatıyorlar iyice. İnsan destek olur moral verir dimi yok anam yaaa millette düşüne yok valla

canım benim çok geçmiş olsun ...........

sağol nazlım geçecek elbette ama ne zaman

canım benim kızada test yapmadılar hemen verdi o doktor dan Allah razı olsun zaten 4 yaşından önce alerji testi olmuyormuş diye biliyorum.belkide senin kıza oyüzden yapmamıştır.sen yinede için nasıl rahat edecekse öyle yap canım.digerlerinide boşver densiz lafını sözünü bilmeyenler okadar çoklarki onlarla baş edemeyiz canım en iyisi boşvermek

evet canım bizim doktorda öyle söyledi dört yaşından önce yapamayız dedi bunu herkes söyledi. Beni şüphede bırakan ise bizim bir arkadaşın başınada gelmiş. Kızı iki yaşında iken alerjik astım teşhisi koymuşlar bir sürü ilaç vermişler çocuk iyileşmeyince başka bir doktora daha çıkarmış. Kullandığı ilaçlara bakmış doktor bir takım tahliller yapmış sonrada doktor demezmi bu çocukta astım falan yok sadece vücudunda mikrop var diye....
Bir gece hastanede yatmışlar serum takılmış kıza sabah kalktığında hiç bir şeyi kalmamış çocuğun hastalıktan eser kalmamış bunuda öğrenince ister istemez tereddüt ettim.
Bakalım bu akşamki doktor ne dicek eğer bu alerjik varsa zaten illaki kullanıcaz spreyleri...

Yok o densizi özellikle yanımdakini boşvermicem şimdi onunla uğraşıcak havamda değilim ama varyaaaa ağzına okumazsam ahanda banada safiş demesinler

ne oldu bu takıma nazara mı geldik yaa kimsecikler ugramamışşş inşallah yarın capcanlı olur yeniden takımımızzz

günaydın kızlar nasılsınız şöyle bir geçmişi okudum yüzeysel:))
çünkü çok acelem var etrafı azcık toplayıp hemen çıkmalıyım önce doktora
sonrada alışverişe ardından gelip öğlen yemeği hazırlamaya en sondada
ev görmesine gitcem en üst komşuya uyyy sayınca ne çok iş varr:))
neyse hakkından gelurum:)
safişcim kızına çok geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum kimseyi takma sen
milletin ağzı torba değilki büzesin
narinim inşlah dediğin gibi bende sen ve safiş gibi sigarayı bırakırım
yumukum gözün aydın cnm annen gelmiş
miray sende alemsin lazerden korkulurmu rahat ol cnm

günaydın kızlarrrr güne kötü başladımmm:S

tuvalete çıkamıyorum dün ilaçta aldım eczaneden adam 1 dedi 2 içtim yok yok yok tık yok...
sonra sabah da kalktım tartıldım 85.5 ağlıcam yaaa tüm sinirlerim alt üst oldu.

şimdide iş yerine geldi. Evden getirdiim kahvaltılığımı evde unutmuşumm.. vallaaa karnım çatlıcak yaaa:S:S
kaçamakta yapmıyorum ben neden kilom artıyo kızlar

günaydın 6.takımımmm

son zamanlarda pek katılamıyorum aranıza,inanın çok yoğun günler geçiriyoruz işyerinde,koşturmaktan hiç fırsatım olmuyo

ama sizleride çok özledim,umarım herkesin keyfi yerindedir

geçmişe şöle bi baktım

nazlıcım senin adına çok sevindim,1,5 ayı çok güzel değerlendir canım,eşinle tadını çıkarın :92:

safişim kuzucuk hastaymış,canım benim çok geçmiş olsun,söylenenlerede takma,salla gitsin:84:,inş.tez zamanda rabbim şifasını verir

narincim sende benim gibi haftasonu cozutmuşsun,ama toparlayacağına eminim,aman tatlım 68 lere gelmişken görme bidaha 70 leri:79:

eminecim tatile gitmiş,ohhh ne güzel,ailenle bolca hasret gider canım

elifimi ve gözdoşumu pek göremedim sanırım yoğunlar

ayşegülüm annen gelmiş canım,gözün aydın

aeben ablamında doğumgünüymüş biraz geç oldu ama nice sağlıklı yıllara ablacım sevdiklerinle birlikte

liliş ablamlada bi türlü karşılaşamadık,hoşgeldin bitanesii tekrardan

zilancım,cennetcim,miraycım,ak' cım,eddoras ablam iyisinizdir umarım,öpüyorum sizleride

bu arada kızlar bende tekrardan diyet moduna dün itibariyle girdim,ama kendimi kasmadan,
hiç bi listeye bağlı kalmadan yapıcam,herşeyden ye ama az ye metoduna uyucam,çevremede diyet yapıyorum falan demicem,nedense herkes birden diyetisyen kesiliveriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…