Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hadi herkese bye öpüldünüzzz mucukkk
artıkın yarın gelirim

kolay gelsin sana zilancım

günaydın miraycım

canım bikere kilo konusuna takma,wc ye çıkamamandan kaynaklanıyodur,gerçek kilomuz wc sonrası ve çıplak tartılan kilodur unutma

ben sana bu durumlarda benim yaptığım bişeyi söleyim canım,bizim burda aktarda çiçek tozu var,akşam yatmadan önce 1 su bardağı ılık suya 1-2 tatlı kaşığı karıştırıp içiyorum ben ve sabah inanılmaz rahatlatıyo,arkadaşım yıllardır kullanıyo hemde hergün,ciddi kabızlık problemi var,doktorada sormuş kullanmanda sakınca yok demiş

yani sen bilirsin canım ama çok zorda kalırsan bi dene derim,tadı iğrenç ama bikerde içince bişi olmuyo

günaydın kirazcığım . bende regli olsamda kurtulsam bir an önce içime öküz kaçmış gibi oluyor böylr dönemlerde . ama bende kendimi toparlamalıyım artık . yoksa bu iş böyle olmayacak .

günaydın kirazcığım . bende regli olsamda kurtulsam bir an önce içime öküz kaçmış gibi oluyor böylr dönemlerde . ama bende kendimi toparlamalıyım artık . yoksa bu iş böyle olmayacak .

günaydın tatlımbenim nihayet bitti reglim:92:

aynen benimde içimde koca bi öküz vardı,ne yalan söleyim hiç yemediğim kadar tatlı yemişimdir,gözüm dönmüş gibiydi sanki,ama bana + olarakta geri döndü canım,tartı sağa doğru kaymaya başladı,dur demesem 80 leri görücem valla,:84:neyseki aklım başıma geldi,zararın neresinden dönersek kardır,

aman nazlıcım dikkat et,sonra üzülen çabalayan yine biz oluyoruz,alırkan 1 er 2 şer alıyoruz ama verirken gram gram zor gidiyo

dikkat etmeye çalışıyorum canım . öyle aman aman tatlı yiyesim falan yok ama . ne bulursam yiyiyorum .

günaydın güzeller .....
temizlikden başımı kaldıramadım o yüzden gelemiyorum ....
nasılsınız bakıyım asayişberkemalmi??

günaydın canım onuda denetyim çünkü bayrama şiş bi karınla girmek istemiyorumS:S: birde uzun yola gidicem:S:S

ooff gerçekten büyük dert activia falan aldım sadesinden yok banamasn demio:S

dünkü menümüde yazıyım;

07:00 3 gün kurusu
08:30 2 dilim tb ekmeği, peynir, salatalık
12:40 1 kase mercimek çorbası, yarım tabak nohut, 3 adet enginar ama minik, 1 kase cacık
17:00 1 tabak bimin tavuk döneri dün zilim tavsiye etmişti sanırım yanında da activia yedimm

bu arada lazer hiç acımadı kızlarrr

lazer hiç acıtmıyor miraycığım . ben iğneli epilesyon yapmış adamım . lazer iğnelinin yanında sinek ısırığı gibi kalıyor.

günaydın kızçeler

safişim minik kuzuya çok geçmiş olsun

günaydın elifcimm

günaydın güzeller .....
temizlikden başımı kaldıramadım o yüzden gelemiyorum ....
nasılsınız bakıyım asayişberkemalmi??

günaydın ablacım,kolay gelsin sana:81:

günaydın canım onuda denetyim çünkü bayrama şiş bi karınla girmek istemiyorumS:S: birde uzun yola gidicem:S:S

ooff gerçekten büyük dert activia falan aldım sadesinden yok banamasn demio:S

dene canım bi,ama sakın yola gideceğin zaman içme,anlarsınyaaa

aynen öyle nazımm çok korktum ama iple kaç aldırmanın hızlı hali gibi. hatta yanlış mı yaptırdım falan diye düşündüm:) 10 dakika kadar sürdü

kızlarcım bende işlere dalayım artık,bayram öncesi işçi maaşı dağıtıcaz,onları hesaplamam lazım
öpüyorum hepinizi,fırsat buldukça gelirim

senin adına çok sevindim tatlım.eminimki enkısa zamanda toparlayacagına.bende hiçbir kurala baglı diyet yapamıyorum diyetisyenede gittim olmadı monti gibi kurallı diyet yaptım yine olmadı en güzeli kendi kendime yaptıgım canım
aynen nazcım bende regli öncesi böyle oluyorum inşallah bende regli olurda rahatlarım.
kızlarcım bende işlere dalayım artık,bayram öncesi işçi maaşı dağıtıcaz,onları hesaplamam lazım
öpüyorum hepinizi,fırsat buldukça gelirim

bende işçi maaşlarını hesaplayacagım canım kolay gelsin sana da bana da :80:

yaaaa resmen ishalimm ishalin o mide ağrısını bilirsiniz ama dışarı çıkan hiç bişey yok wc ye koşuorum ama sonuıç hüsran

yaaaa resmen ishalimm ishalin o mide ağrısını bilirsiniz ama dışarı çıkan hiç bişey yok wc ye koşuorum ama sonuıç hüsran

merak etme canım en geç bir kaç saate kadar çıkarsın bende çok zorlandığım zamanlarda . B..... Ile başlayan 1 ilaç kullanıyorum oda aynı şekilde yapıyor ve sonrasında rahatlıyorsun

Cennet gelmiyor kaç gündür . En son cuma günü gelmişti . Ak81 de gelmedi hatta bildirim bile yapmadı cuma günü

acaba neden böyle oluyor ihmal etmeden dr.a gitmem gerek:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…