hadi herkese bye öpüldünüzzz mucukkk
artıkın yarın gelirim
günaydın kızlarrrr güne kötü başladımmm:S
tuvalete çıkamıyorum dün ilaçta aldım eczaneden adam 1 dedi 2 içtim yok yok yok tık yok...
sonra sabah da kalktım tartıldım 85.5 ağlıcam yaaa tüm sinirlerim alt üst oldu.
şimdide iş yerine geldi. Evden getirdiim kahvaltılığımı evde unutmuşumm.. vallaaa karnım çatlıcak yaaa:S:S
kaçamakta yapmıyorum ben neden kilom artıyo kızlar
günaydın kirazcığım . bende regli olsamda kurtulsam bir an önce içime öküz kaçmış gibi oluyor böylr dönemlerde . ama bende kendimi toparlamalıyım artık . yoksa bu iş böyle olmayacak .
günaydın tatlımbenim nihayet bitti reglim:92:
aynen benimde içimde koca bi öküz vardı,ne yalan söleyim hiç yemediğim kadar tatlı yemişimdir,gözüm dönmüş gibiydi sanki,ama bana + olarakta geri döndü canım,tartı sağa doğru kaymaya başladı,dur demesem 80 leri görücem valla,:84:neyseki aklım başıma geldi,zararın neresinden dönersek kardır,
aman nazlıcım dikkat et,sonra üzülen çabalayan yine biz oluyoruz,alırkan 1 er 2 şer alıyoruz ama verirken gram gram zor gidiyo
günaydın kızçeler
safişim minik kuzuya çok geçmiş olsun
kolay gelsin sana zilancım
günaydın miraycım
canım bikere kilo konusuna takma,wc ye çıkamamandan kaynaklanıyodur,gerçek kilomuz wc sonrası ve çıplak tartılan kilodur unutma
ben sana bu durumlarda benim yaptığım bişeyi söleyim canım,bizim burda aktarda çiçek tozu var,akşam yatmadan önce 1 su bardağı ılık suya 1-2 tatlı kaşığı karıştırıp içiyorum ben ve sabah inanılmaz rahatlatıyo,arkadaşım yıllardır kullanıyo hemde hergün,ciddi kabızlık problemi var,doktorada sormuş kullanmanda sakınca yok demiş
yani sen bilirsin canım ama çok zorda kalırsan bi dene derim,tadı iğrenç ama bikerde içince bişi olmuyo
dünkü menümüde yazıyım;
07:00 3 gün kurusu
08:30 2 dilim tb ekmeği, peynir, salatalık
12:40 1 kase mercimek çorbası, yarım tabak nohut, 3 adet enginar ama minik, 1 kase cacık
17:00 1 tabak bimin tavuk döneri dün zilim tavsiye etmişti sanırım yanında da activia yedimm
bu arada lazer hiç acımadı kızlarrr
günaydın kızçeler
safişim minik kuzuya çok geçmiş olsun
günaydın güzeller .....
temizlikden başımı kaldıramadım o yüzden gelemiyorum ....
nasılsınız bakıyım asayişberkemalmi??
günaydın canım onuda denetyim çünkü bayrama şiş bi karınla girmek istemiyorumS:S: birde uzun yola gidicem:S:S
ooff gerçekten büyük dert activia falan aldım sadesinden yok banamasn demio:S
bu arada kızlar bende tekrardan diyet moduna dün itibariyle girdim,ama kendimi kasmadan,
hiç bi listeye bağlı kalmadan yapıcam,herşeyden ye ama az ye metoduna uyucam,çevremede diyet yapıyorum falan demicem,nedense herkes birden diyetisyen kesiliveriyo
aynen nazcım bende regli öncesi böyle oluyorum inşallah bende regli olurda rahatlarım.günaydın kirazcığım . bende regli olsamda kurtulsam bir an önce içime öküz kaçmış gibi oluyor böylr dönemlerde . ama bende kendimi toparlamalıyım artık . yoksa bu iş böyle olmayacak .
kızlarcım bende işlere dalayım artık,bayram öncesi işçi maaşı dağıtıcaz,onları hesaplamam lazım
öpüyorum hepinizi,fırsat buldukça gelirim
yaaaa resmen ishalimm ishalin o mide ağrısını bilirsiniz ama dışarı çıkan hiç bişey yok wc ye koşuorum ama sonuıç hüsran
çok iğrençleşmişim:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?