Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkeste bayram önce yoğunluk var sanırım kirazım .

galiba öyle nazlıcım,bu arada safişi bende merak ettim,umarım kuzucuk daha iyidir

gözdemde cumadan beri kayıp,onuda merak ediyorum,umarım yolundadır herşey

bu arada şu bayramı bi atlatalımda nazlıcım,şöle bi silkelenelim,toplayalım takımı,kardeş takımla yarışmalar yapalım yine:81:ne dersin

valla süper olur kirazım hatta benimde yarışa girmem lazım hırslanmam için . Gözdöş facede de yok en son dün gördüm bir ara .........

kızlar selam..uğrayamıyorum kızlar kusuruma bakmayın,annem pc başında gördüğü anda beni ben geldim sen bunun başındamı oturcaksın diyerek gömüyor lafları kendinize iyi bakın öpüldünüz

valla süper olur kirazım hatta benimde yarışa girmem lazım hırslanmam için . Gözdöş facede de yok en son dün gördüm bir ara .........

aynen benimde hırslanmam lazım nazlıcım,bugün benim için başlangıç oldu,inş.bayramdan sonra çok daha hırslı bi şekilde devam edicemohh çizelgemide sil baştan yeniledim

merhabalar arkadaşlar.
naber naz yumukum.
herkeste bayram telaşı var.o yüzden bu sessizlik sanırım.
bende cuma veya cumartesi gidebilirim annemlere.düzcede ailem.
jinekoloğumada bir görüncem.
dönüşte tam gaz kaldığımız yerden devam.inşallah.

bende bgn alışverişe gidicektim h&m e ama en yakın ark.mın erkek arkadaşının babası vefat etmiş oraya gidicem :S

selam kızlar çok yogunum bende maaş hesaplama, hesaplara yatırma falan epey bi ugraştırdı.biryandanda cari borç ödemeleri derken anca fırsat buldum.

safişçim nerelerde inşallah yarın güzel haberlerele gelir

gözdeminde sesi çıkmıyor inşallah herşey yolundadır

elif ve aeben ablamda çok sık ugramaz oldu

ayşegül ün annesi geldi emine tatile çıktı

cennetten haber yok daha varmı acaba :26: aklıma gelmeyenler nevroşumuz zaten hamiş

herkesin keyfi yerinde olsunda elbet toparlanırız bi araya

kirazcım çizelgendeki mutlu sona enkısa zamanda ,saglıcakla ,keyifli bi şekilde kolayca ulaşman dileğiyle tatlım

slm kızlar ben bugün kendime kot pantolon aldım sizlere göstermek istedim
yakışıyormu yoksa yakışmıyormu kararsızım sizlerinde fikrini almak istedim
çünkü ilk defa kot giyiyorum :))

Son düzenleme:

çokmu kiloluyum halen kızlar ne dersiniz diyete devammı yoksa tamammı
ben biraz ara vereyim dedim sonra devam edeyim istiyorum tabi sizlerinde fikri çok önemli benim için

günaydınlar 6. takımın çıtırları tükkanı ben açayım bugün .

zilancığım 3 çocuk annesi olarak gayet iyi duruyorsun ama az daha kilo versen daha iyi duracak sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…