Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar hele şükür dün akşam regli oldum.şuan acayip şişim.yeşilçay içiyorum inşallah işe yarar.cumaya inşallah bu şişlikler basküle yansımazzz :18:

günaydın kızlar gözlerim dolu dolu bugün

zilancım nazlıya katılıyorum 3 çocuk annesi olarak çok hoş gözüküyosun ama 3-4 kilo sonra süper olcaksın

bu arada kızlar haftasonu fazla kaçırmış ve pazartesi günü +1 fazla çıkmıştım.Dilara Koçak isimli diyetisyenin bu tür kaçamaklardan sonra tafsiye ettiği vicdan çorbası denilen yemeği yapıp uyguladım.bu çorbayı normal kahvaltı yapıp ögle ve akşam yemeklerinde yanın peynir bir iki girssiniyle sınırsız tüketiyorsunuz.yada sabah normal diyet kahvaltı ögle diyete uygun yemekten sonra 3 akşam öğününde bu çorbayı tüketiyorsunuz.ben 2 gün sabah ve ögle normal yemek yedim 2 akşam tükettim çorbadan.bu sabah tartılmadım ama ilkgün aldıgım artı 1 kilonun 500 gr. ı gitmişti.bu çorbanın yanında 3 fincan yeşilçay ve 2 lt su tükettim.bu 3. akşamım bu akşam yeniden yapacagım

Son düzenleme:
kızlarr günaydııınnn karnımdaki kütleyle gezmeye devam ediyorum:S

dün kü menüm;

07:00 4 gün kurusu
08:30 1 portakal 1 bardak süt (yemeğimi evde unuttuğum için)
12:40 1 tabak tavuk sote, 1 kase yoğurtlu semiz otur, minnacık turp rendesi, 2 tane minik enginar.
16:30 1 elma
17:30 1 bardak süt
19:30 3 mandalina 1 elma

akşam eve gidemedim arkadaşıma uğramak zorunda kaldım:S ondan meyva ile geçiştirdim

bende de sanki öyle bi durum var nazımmm çok halsizim:S

geçmiş olsun nazcım hemen önlemini al tatlım bayramda hele heleki kayınvalidenin olmadıgı şu dönemi hastalıkla geçirme canım.

miraycım kabızlık için hint yağı diye bişey duymuştum çok işe yarıyormuş bi araştır istersen canım

günaydın kızlar..annem duşa girdi fırsatı yakaladım uçtum geldim hemen
zilancım valla fıstık gibi hatunsun he şöle bikaç kilo daha versen süper olursun bence benim monitör az enlemesine gösteriyo resimleri öyleyken bile gayet güzel gördüm ben totişi
kızlar bende anacığım saolsun pek diyet miyet edemiyorum ama abartmıyorum emin olun sürekli sen zayıfladın yorumları alıyorum ama tartıda pekde görmüyorum ben onu sanırım yağdan gidiyor aebenciğimin dediği gibi :44: e sizler nasılsınız
safişciğimin kızı hastaymış çok geçmiş olsun cnm,
narincim sende hafta sonu artılarını atmışsın ne güzel
nazlım geçmiş olsun cnm sende tam kayınvalden gitmişken hastalanma bitanem ya eşinle başbaşa kalmışken hazır
meleğim ,mimu kirazım sizler nasılsınız fıstıklar

narinimm bende onu duydum ama cesaret edemiyorum kullanan vardır belki topikte?

yumukum iiz kabızız ölüciiimmm

zilanım bu arada bir kaç kilon kalmış canım heddefin senin için ideal olabilir.

zilancım kızların yorumlarına bende katılıyorum,fıstık gibisin,3-4 kilo sonra acaip bişi olucan haa,eşin iyice kıskanacak seni

bu arada nazlıcım dikkat et kendine canım,hastalık gelmeden kov hemen

ayşegülümmmm

Sağolun kızlar ilacımı içtim hastalık gelmeden kovmaya bakıyorum . Kaynanam bugün gidiyor . Saat 12:30 da otobüsü kalkacak .

yorumlarınız için tşk ederim kızlar bende biraz aradan sonra
en az bir 5 kilo vermek istiyorum inşlah nasip olursa sporada başlıycam
nazlım geçmiş olsun tatlım bende arkadaşların dediğine katılıyorum
hazır kaynanan yokken hastalıkla uğraşma hemen kov cnm
miraycım bende hint yağı kullandım ama onu etkin kılmak istiyorsan
birkaç gün sadece sıvı beslenmen lazım cnm ve bol su o zaman harika oluyo
birde ben kabızlığa çözüm olarak şunu buldum sabah ilk kalktığında 2 bardak ılık su
birebir fayda ediyor dene bir görceksin
narincim o bahsettiğin formül nasıl bişey çorbayı nasıl yapıyon anlatsana kızz
merak ettum:))

günün şarkısı gökselden kardan adamları seçtim kızlar fizy den falan dinleyin çok güzel

zilanımm sabah kalkar kalkmaz 2 büyük bardak su içiyorum ama normal damacanadan doldurup daha sıcak mı olması lazım

zilancım googlee vicdan çorbası yaz çıkıyor zaten tarifi canım.sabah normal diyet kahvaltı ögle ve akşam bu çorbasan sınırsızca yanına peynir yogurt ekleyebilirsin 1 yada 2 grissini de yada sabah ögle diyete uygun yemek 3 akşamyemeğinde tüketebilirsin bu çorbadan tadı fena değil ama kimyon yakışmadı içine ben bugün yaparsam eger kimyon koymayacagım

zilanımm sabah kalkar kalkmaz 2 büyük bardak su içiyorum ama normal damacanadan doldurup daha sıcak mı olması lazım

evet cnm damacanadan değil çaydan daha ılık olcak biraz yani ağzını yakmasa yeter
ben yapıyorum bazen 5 gün lavaboya çıkmadığımı bilirim bu şekilde devam ettimmi
bir günde 2 defa çıktığım oluyor (tabi arada unutuyorum içmeyi o ayrı bişey)
hiç unutma ve hergün devam et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…