Çay ödemmi yapar bişey daha duydum ödem atsın diye çay içiyoruz tersmi tepiyor şimdiÇay içme ödem yapar. Çay yerine yeşil çay +ceviz +badem+hurma yebazen yapıyorum böyle
Poni bugün dolunay varmış tartılmayın yazdılar ya :)En güzeli. Bende takıntılıyım her gün tartılıyorum.
Bende tam tersi tartılmama takıntısı pazartesi cuma dışında asla çıkmam moralim bozuluyor hatta geçen haftaya kadar 1,2 ay tartıya çıkmadım kilo aldım biliyorum ya o rakamları görünce bi garip oluyorumYooo ben hep zayiftim...liseden 47.5 ile mezun oldum unide 52.5...en kilo oldugun zayiflamaya hatta diyetisyene gittigimde 57-58 kiloydum..oglumda dogumdan sonra 1 yaşındayken 54 e inmistim bile...kizda doğumdan sonra 62 gördüm ama zayıflamak icimden gelmedi bazi sikintilarim vardi...5 yil boyunca hic tartilmadim diye bilirim..Allahtan cok kilo almamışım..simdi araliktan bari zayiflamaya calisiyorum...eskisi kadar takintili olmasamda sabah aksam tartiliyorum...eskiden kiyafetlerimin bile kac gr oldugunu wc den cikinca kac - geleceğini bile bilirdim
Iyi hafta sonlari canim ❤Slm kızlar iyi haftasonları bende pek kalkamadım spor için bugün ya içimden gelmedi umarım yapacağım erken daha
Tam benlikmişKoltuga uzaniyon eline cekirdek aliyon, onu citlerken kalori harcayip spor yaomis oluyon
Benim gibi rakip zor bulunur canım
Oh oh ne güzel...Günaydın herkese adımlarım işe yarıyor sanırım ptesiden beri her gün 10 bin yapıyorum 76.6 çıktım sabah yaza kadar 7 kg vermem lazım dün kontrolüm çok iyi geçti hala odemim.oldugunu söyledi doktorum masaj önerdi ve iz kremime başladım bütün dikişlerim döküldü artık ize yöneldik 3 ay iz tedavisi olucam bakalım nasıl olucak izimpantolonum kotta 30 beden giyiyordum çok bol geliyor 29 beden vardı evde ona geçtim biraz daha iyi gibi onda bile ufak bol geliyor 28 e inerim diye düşünüyorum odemler gidince 15 gün daha korse tak sonra artık bırak dedi
Ben de eşim de sevmeyiz...Evet. Komşu getirmiş.
Yediveren ekin diye.
Eşim de bayılır birşeyler ekmeye. Uğraşmaya.
Ben pek sevmem bahçe işini.
Kaptanimdan harika bir fikirDun aksam herkesi etiketlemiştim o listeyi atayim sana canim karismasin da
Bölgeselleri günlük degil de haftalik sec bence canim
Bu hafta basenlere yonelik ,haftaya gobek gibi seçelim ne dersin
Ben seni seçmek istedim de sonra vazgeçtim...Şimdi kaptanım kimi seçeyim ya da kim beni seçer benim için fark etmez ne derse arkadaşlar bana uyar
Ayran iç canım bol bol ...Açlık patlaması yaşamamak için kendini aç bırakma ara ögünlerde atıştır ceviz vs hurma vs badem vs ayran bir elma
Cayin kahvenin fazlasi gereksiz wc ye cikardigi icin, fazla su kaybi oluyor cnm. O yuzden ayni oranda suyuda cogaltmak gerekiyor :)Çay ödemmi yapar bişey daha duydum ödem atsın diye çay içiyoruz tersmi tepiyor şimdi
Allah im cok.guldumKoltuga uzaniyon eline cekirdek aliyon, onu citlerken kalori harcayip spor yaomis oluyon
Kimse rakip seçmeyince bende seçmedimKizzz M MissHayaLet niye beni rakip secmiyon...
Aminnn cnm hepimizi insallahhAllah im cok.guldumAllahta seni guldursun
AaaaOh oh ne güzel...
Yaza kadar var daha sen kalan 7 kilonu da verirsin hiç merak etme...
Ben de eşim de sevmeyiz...
Ama annem bayılır yayla evi var annemin...
Evin hee tarafı yeşillik ne dikecegini şaşırıyor...
Bana da sen bahçeli bir ev al diyorlar ben de lazım değil diyorum tüm bahçe işi bana kalır o zaman da...
Evin işi yetiyor zaten bana...
Kaptanimdan harika bir fikir
Evet N Nidsalii canım bölgeseli haftalık seçersen iyi olur...
Her Gün takip etmek zor oluyor..
Ben seni seçmek istedim de sonra vazgeçtim...
Kendime güvenemedim
Ayran iç canım bol bol ...
Ben ayran asigiyim..
Çocuklarıma Da hep ayran iciririm
Rakip isi haftaya kaldi canım ama isteyen olursa rakip olunKızlar benim kilom 69.50.benle rakip olmak isteyen varsa olalımyakın kilo da olan arkadaşlarımı bekliyorum
Ankaradayım cnm.Kızlar nerde yaşıyosunuz?
Kusması reflüdendir diyecektim ben de.Maşallah benimkide 3 ü bitirdi. Aslında sütün yetmese daha emerken kusarmııydı sizce
3 hafta oldu mu ya, zaman ne çabuk geçiyor(Ben bu takım da 3 hafta da 4 kilo verdim) . Doğuma girerken 84 kiloydum doğumdan 3 ay geçti -18 kilom gitti
İnşallah veririm şekerimOh oh ne güzel...
Yaza kadar var daha sen kalan 7 kilonu da verirsin hiç merak etme...
Ben de eşim de sevmeyiz...
Ama annem bayılır yayla evi var annemin...
Evin hee tarafı yeşillik ne dikecegini şaşırıyor...
Bana da sen bahçeli bir ev al diyorlar ben de lazım değil diyorum tüm bahçe işi bana kalır o zaman da...
Evin işi yetiyor zaten bana...
Kaptanimdan harika bir fikir
Evet N Nidsalii canım bölgeseli haftalık seçersen iyi olur...
Her Gün takip etmek zor oluyor..
Ben seni seçmek istedim de sonra vazgeçtim...
Kendime güvenemedim
Ayran iç canım bol bol ...
Ben ayran asigiyim..
Çocuklarıma Da hep ayran iciririm
Benim suçum yokBeni spor listesine yazmamis
TamamBenim suçum yok
Sıkı takipteyim
Tamam ya tamam küstüm oynamiyorumSıkı takipteyimSonra kırmızı çarpı atıyo diyede kızıyon Ne yapsam yaranamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?