Kesinlikle haklısın canım sadece bugünlük olduğu için sorun olmaz diye düşündüm aslındaAfiyet olsun canım,akşam öğünün güzel
Afiyet olsun canımm. Akşam güzel ama sabah çok hafif olmuş.Bu tarz 2 öğün beslenmelerde ana öğünlerde her besin türünden almaya dikkat etmek gerekiyor (aşağıda tek öğün beslenenler de var demişsin haklısın ama ne kadar sağlıklı olduğu tartısılır.O tek öğün beslenenlerde vitamin/mineral kaynaklı saç dökülmeleri,kan değerlerinde kötüleşme okudum. Hatta aralıklı orucun şeker hastalığını tetiklediğine dair birkaç makale daha okumustum.Her diyet türü herkesin bünyesine uymaz.Herkes yapıo die bir şey de doğru olmaz.Sen lütfen ana öğünlerini sağlam yap, önemli olan sağlıkla zayıflamak)
Ara öğün tarifine bayıldım canım. Afiyet olsun.Sabah kahvaltimi hic yazmiyim kaptanım Z zipzip bol kaymakli reçelli beyaz ekmekli kaçamaklı bu öğün oldu
Kahvalti 10.00
Ara:14.00
Yulaf chia keciboynuzu tozu sut incir gecenden yapiyorum yiyecegim zaman bizzt yapıyorum puding gibi oluyor bide yaninda doğranmış biraz meyve yedim
Aksam 17.30
4 kaşık yeşil fasulye
3 kasik kiymali makarna
Salata
2 kasik cacık
Aksam acikirsam leblebi yerim
Su 2.5 olur 2 fincanda yeşil çay icecegim
Hıııııı tabi bi seferlik bişi olmaz kuzu.Ben hep öyle beslenicen korkusuna destanımı yazdım zaar.Anlayışın için teşekkürlerKesinlikle haklısın canım sadece bugünlük olduğu için sorun olmaz diye düşündüm aslındailgin için çok teşekkür ederim canım
Güzel menü canım, afiyet olsunÖğlen çekmeyi unuttum
5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
2 kaşık karnabahar kısırı
spor 35 dk leslie
su şimdilik 2 litre
arada 2 yeşilçay
Kaymaklı olursa yenir.Kadayıf yenir mi diyette kaptanım
Afiyet olsun canimÖğlen çekmeyi unuttum
4 kaşık yoğurt
spor 35 dk leslie
su şimdilik 2 litre
arada 2 yeşilçay
Afiyet olsun canım.Menün güzel,sadece öğle makarnanın yanına salata falan eklesen daha doyurucu olurmuş sankiSabah saat 11.30
İki zeytin salatalık dometez biraz menemen bir kase yoğurt
1 tb ekmek
Ara =3 kaşık kıymalı makarna
Akşam = fırında soslu balık +salata
1 tb ekmek
3 ceviz +3 hurma
3 litre su inek gibi gittim geldim içtim
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım guzel menu ve sporÖğlen çekmeyi unuttum
4 kaşık yoğurt
spor 35 dk leslie
su şimdilik 2 litre
arada 2 yeşilçay
Afiyet olsun canım guzel menuSabah saat 11.30
İki zeytin salatalık dometez biraz menemen bir kase yoğurt
1 tb ekmek
Ara =3 kaşık kıymalı makarna
Akşam = fırında soslu balık +salata
1 tb ekmek
3 ceviz +3 hurma
3 litre su inek gibi gittim geldim içtim
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim guzel menu ve spor2 günlük çorba diyeti yapıyorum. Pazartesi normale döneceğim.
27/02/2021
Sabah (09.30)
-3 kaşık yulaf
-1 bardak süt
-1 minik muz
-1 kaşık çekirdekli kuru üzüm
-1 tatlı kaşığı keten tohumu
Ara (11.45)
-7 tane çilek
Öğle (13.15)
-2 kepçe tarhana çorbası
-1 kase haşlanmış karnabahar
-1 su bardağı yoğurt
Ara (16.30)
-1 avuç sarı leblebi
Akşam (19.00)
-2 kepçe tarhana çorbası
-1 su bardağı yoğurt
-1 kase salata
2,5 litre su ama daha içerim.
-60 dk leslie boosted N Nidsalii
Zipzip- E Elif_Eylul
Tamam kaptanımRakip isi haftaya kaldi canım ama isteyen olursa rakip olun
Haftaya aktif kisileri eslestirme yapacagim
Bilekliğini nerden aldın canım memnun musunHer günevde bile 10 bin adım sonra oturduğumda bacaklarımda kalp atışı gibi pıt pıt atmalar oluyor normal mi bu
Bende de eva sonrası oluyor kan akşıyla alakalı olsa gerekHer günevde bile 10 bin adım sonra oturduğumda bacaklarımda kalp atışı gibi pıt pıt atmalar oluyor normal mi bu
Bende sorcktım yaaaBilekliğini nerden aldın canım memnun musunbende düşünüyorum da
Internernetten de siparis verebilirsin canim ya da dönem dönem A101 e ixomi nin bileklikleri geliyor takip etBilekliğini nerden aldın canım memnun musunbende düşünüyorum da
Teşekkür ederim canımInternernetten de siparis verebilirsin canim ya da dönem dönem A101 e ixomi nin bileklikleri geliyor takip et
Afiyet olsun canım diyetisyene devam ediyor musun kendin mi ayarliyorsun menüleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?