Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah kahvaltimi hic yazmiyim kaptanım Z zipzip bol kaymakli reçelli beyaz ekmekli kaçamaklı bu öğün oldu

Kahvalti 10.00

Ara:14.00
Yulaf chia keciboynuzu tozu sut incir gecenden yapiyorum yiyecegim zaman bizzt yapıyorum puding gibi oluyor bide yaninda doğranmış biraz meyve yedim

Aksam 17.30
4 kaşık yeşil fasulye
3 kasik kiymali makarna
Salata
2 kasik cacık

Aksam acikirsam leblebi yerim

Su 2.5 olur 2 fincanda yeşil çay icecegim

Afiyet olsun canim yazsaydin guzel olurdu yarindan itibaren kacamak olmasin pazartesi eksiyle gelirsen cumaya guzel olurdu
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim kahvaltini görmüyorum ama bugunden sonra kacamak görürsem sopayla tanisirsin :)))
Afiyet olsun canım sabah birsey yememissin

Afiyet olsun canim yazzaydin guzel olurdu yarindan itibaren kacamak olmasin pazartesi eksiyle gelirsen cumaya guzel olurdu

Afiyet olsun canim
Yok yok bugun kacamak sayfasini kapattim yarin daha dikkatli olacagim pzt eksi gelmek icin

Cok cok az yemessin hatta hic bi sey yok gun icinde...zarari olmasin

Afiyet olsun canım,akşam öğünün güzel
Afiyet olsun canımm. Akşam güzel ama sabah çok hafif olmuş.Bu tarz 2 öğün beslenmelerde ana öğünlerde her besin türünden almaya dikkat etmek gerekiyor (aşağıda tek öğün beslenenler de var demişsin haklısın ama ne kadar sağlıklı olduğu tartısılır.O tek öğün beslenenlerde vitamin/mineral kaynaklı saç dökülmeleri,kan değerlerinde kötüleşme okudum. Hatta aralıklı orucun şeker hastalığını tetiklediğine dair birkaç makale daha okumustum.Her diyet türü herkesin bünyesine uymaz.Herkes yapıo die bir şey de doğru olmaz.Sen lütfen ana öğünlerini sağlam yap, önemli olan sağlıkla zayıflamak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…