- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Lahmacun diyette yenir zaten canim sıkıntı yok ama spor yapsan guzel olurZaten 2lahmacun yedim kalkip spor yapasim bile yok
Dur yerlessin yerine aksama zıplar hoplarimLahmacun diyette yenir zaten canim sıkıntı yok ama spor yapsan guzel olur
Afiyet olsun canim yazsaydin guzel olurdu yarindan itibaren kacamak olmasin pazartesi eksiyle gelirsen cumaya guzel olurduSabah kahvaltimi hic yazmiyim kaptanım Z zipzip bol kaymakli reçelli beyaz ekmekli kaçamaklı bu öğün oldu
Kahvalti 10.00
Ara:14.00
Yulaf chia keciboynuzu tozu sut incir gecenden yapiyorum yiyecegim zaman bizzt yapıyorum puding gibi oluyor bide yaninda doğranmış biraz meyve yedim
Aksam 17.30
4 kaşık yeşil fasulye
3 kasik kiymali makarna
Salata
2 kasik cacık
Aksam acikirsam leblebi yerim
Su 2.5 olur 2 fincanda yeşil çay icecegim
Afiyet olsun canimGünün özeti;
Sabah(11.00): 3 kayısı
Ara öğün(15.00):1 wasa 1yk labne
Ara öğün(17.00):yeşil çay chialı grissuno
Akşam(18.00): 4 yk bulgur pilavı bir kase bezelye yemeği salata ayran
Ara öğün(19.30): papatya çayı
2.5 lt su
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Kadayıf yenir mi diyette kaptanımLahmacun diyette yenir zaten canim sıkıntı yok ama spor yapsan guzel olur
Afiyet olsun canim kahvaltini görmüyorum ama bugunden sonra kacamak görürsem sopayla tanisirsin :)))Sabah kahvaltimi hic yazmiyim kaptanım Z zipzip bol kaymakli reçelli beyaz ekmekli kaçamaklı bu öğün oldu
Kahvalti 10.00
Yulaf chia keciboynuzu tozu sut incir gecenden yapiyorum yiyecegim zaman bizzt yapıyorum puding gibi oluyor bide yaninda doğranmış biraz meyve yedim
Aksam 17.30
4 kaşık yeşil fasulye
3 kasik kiymali makarna
Salata
2 kasik cacık
Afiyet olsun canım sabah birsey yememissinGünün özeti;
2.5 lt su
Cuma yersen olurKadayıf yenir mi diyette kaptanım
Yok yok bugun kacamak sayfasini kapattim yarin daha dikkatli olacagim pzt eksi gelmek icinAfiyet olsun canim yazzaydin guzel olurdu yarindan itibaren kacamak olmasin pazartesi eksiyle gelirsen cumaya guzel olurdu
Afiyet olsun canim
Aboww
Simdi kadayif yiyebilirsin
Yok kaptanım kaçamakları yazdım zaten bugun bitti haftaya kadar kacamak yokAfiyet olsun canim kahvaltini görmüyorum ama bugunden sonra kacamak görürsem sopayla tanisirsin :)))
Afiyet olsun canım sabah birsey yememissin
Günün özeti;
2.5 lt su
Evet canım istemedi ya böyle de doydum ama çokAfiyet olsun canim kahvaltini görmüyorum ama bugunden sonra kacamak görürsem sopayla tanisirsin :)))
Afiyet olsun canım sabah birsey yememissin
Bi günlük bişey olmaz sanırım canım ya temizlik falan yaptım o yüzden bide canım istemedi. Tek öğün beslenenler bile varCok cok az yemessin hatta hic bi sey yok gun icinde...zarari olmasin
Afiyet olsun canım,akşam öğünün güzelSabah kahvaltimi hic yazmiyim kaptanım Z zipzip bol kaymakli reçelli beyaz ekmekli kaçamaklı bu öğün oldu
Kahvalti 10.00
Aksam 17.30
4 kaşık yeşil fasulye
3 kasik kiymali makarna
Salata
2 kasik cacık
Afiyet olsun canımm. Akşam güzel ama sabah çok hafif olmuş.Bu tarz 2 öğün beslenmelerde ana öğünlerde her besin türünden almaya dikkat etmek gerekiyor (aşağıda tek öğün beslenenler de var demişsin haklısın ama ne kadar sağlıklı olduğu tartısılır.O tek öğün beslenenlerde vitamin/mineral kaynaklı saç dökülmeleri,kan değerlerinde kötüleşme okudum. Hatta aralıklı orucun şeker hastalığını tetiklediğine dair birkaç makale daha okumustum.Her diyet türü herkesin bünyesine uymaz.Herkes yapıo die bir şey de doğru olmaz.Sen lütfen ana öğünlerini sağlam yap, önemli olan sağlıkla zayıflamakSabah(11.00): 3 kayısı
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?