Dün akşam başladım spora bi haftadir spordan uzaktımGeçen haftaki duzensizlige ragmen eksi gelmeyi başardın cnm
Eminim bu hafta daha iyi olacaktir
Canım sen çok güzel kilo vermişsin.Abla biraz sinirliyim ama kendime size değil.Fark etmeden ters yazdıysam özür dilerim
Sabah süt+3 kaşık yulaf +kuru üzüm+keten tohumu yedim.
Öğlen balık+salata yapıcam.
Akşam da mantar +yoğurt.
(Mantar cok bekleyince kararıyor o yüzden yiyim gitsin.)
Meyveyi azaltsam belki iyi olur. Öğleden snraki ara öğünde meyve+çerez yapıodum.Sadece çerez yapıcam.Bakalım modum düştü ama spor yapmaya da calıscam görücez nolacak.
Bi de ben biraz hastalık hastası gibi oldım.tiroidim de korkutuo ondan da gerildim vs.Allaha emanet artık.
Sana spor iyi geliyor cnmDün akşam başladım spora bi haftadir spordan uzaktım
Bu sabah da 15 dk cardio yaptım
4 saatlik uyku ile duruyorum ama uykum kaçtı spor yapınca :)
Gece uyuyamadım gündüz uyumuşum dün
Yaparsın canımCumaya 8 leri ucundan da olsa görmek için 1.3 kg vermem gerekiyor .
çok heves ediyorum bir an önce kurtulmak istiyorum kilolardan kızlaaarrr
Yapabilirmiyim sizce?
dün yine dolaptan bir kaç elbise giydim
96 daykenkinden iyi oldu sevindim
ama hala dar tabii.
Ben dün biraz ev işi yaptım , (ama şu anda gel bak hiç yapmış gibi değil )
Öyle canım ama inan yemiyorum. Geçen hafta teyzemler triliçe getirdi yemedim.İş yerinde her gün kurabiye,tart vs ikram ediyorlar yemiyorum.Annem dün marketten eti puf,gofret aldırdı canı çekti die yemiyorum.Yesem dicem ki yedim ondan yerimde sayıyorum.Dikkat ettiğim halde böyle olunca üzüldüm.Zaten yıllardır diyet vs sıkıldım bu duraklama şeysi sarstı beni ama yapacak bir sey yokAblamda öyle oldu bir dönem 68,70 arasında kaldı çok fazla kilo vermezlerse yaşanabilir normal bir durum ki sen maşallah 40tan fazla vermişsin kendini böyle motive et ben en fazla 20 kilo verdim ama o bile insanı tüketiyor.
İnsanın her istediğini yiyememesi çevreden - "ye canım bir kereden birşey olmaz " söylemleri insanı hep 2 hafta geri atıyor yaptığın herşey 2 günde çöp oluyor.
Bana da hep 2 saat derin uyku diyor inanmıyorum bebeğin mıkırtısına uyanıyorumSana spor iyi geliyor cnm
Menulerinede dikkat edince güzel veriyosun
Bende 5 saat uyudum
2 saati derin uykuymus :)) saatin yalancisiyim
Niye olmasin cnm, uçuk bi rakam degilCumaya 8 leri ucundan da olsa görmek için 1.3 kg vermem gerekiyor .
çok heves ediyorum bir an önce kurtulmak istiyorum kilolardan kızlaaarrr
Yapabilirmiyim sizce?
dün yine dolaptan bir kaç elbise giydim
96 daykenkinden iyi oldu sevindim
ama hala dar tabii.
Gönül En az 1,5 ister canımYaparsın canımsende çok güzel kilo veriyorsun önce hedef seç 1,3 mü o hedefe odaklan
Bende dün topladım süpürdüm ama hala aynıBen dün biraz ev işi yaptım , (ama şu anda gel bak hiç yapmış gibi değil )
Kızımın ödevlerine yardım ,
Akşam yemeği derken çok yoruldum ,
10 gibi üşüdüm yorganın altına girdim gerisini hatırlamıyorum
Diğer yarışlarım da ayda 1-2 defa yiyordum sorun olmuyordu diye yedim ama yine olmaz inşallah ablaNiye olmasin cnm, uçuk bi rakam degil
Lahmacun sana arti getirirmi bilmiyorum :) yarindan sonra daha dikkat et
2 gün detoks mu yapsanÖyle canım ama inan yemiyorum. Geçen hafta teyzemler triliçe getirdi yemedim.İş yerinde her gün kurabiye,tart vs ikram ediyorlar yemiyorum.Annem dün marketten eti puf,gofret aldırdı canı çekti die yemiyorum.Yesem dicem ki yedim ondan yerimde sayıyorum.Dikkat ettiğim halde böyle olunca üzüldüm.Zaten yıllardır diyet vs sıkıldım bu duraklama şeysi sarstı beni ama yapacak bir sey yok
Canım bu ara yoğundum.Aylin kaç gündür pek gorunmuyorsun cnm özlendin
Burda birbirimize destek icin variz cnm
Aaa, o nerden geldiki
Senin toplami o kadardir belki cnm :)) uyuduğun gibi siziyorsundurBana da hep 2 saat derin uyku diyor inanmıyorum bebeğin mıkırtısına uyanıyorum
Teşekkür ederim canımBende dün topladım süpürdüm ama hala aynıöyle oluyor canım eşimde sürekli sanki hiç toplamamışız gibi diyor napayım her an toplu durması mümkün değil, özlendin ama bu hafta
İşte bak moral olarak düşüyoruz sonra yemek yeme isteği geliyor aç kalıyorum veremiyorum öyleyse yiyim diyeBen tartıldım moralim bozuldu 84 gördm
Sana katılıyorum canım.Ablamda öyle oldu bir dönem 68,70 arasında kaldı çok fazla kilo vermezlerse yaşanabilir normal bir durum ki sen maşallah 40tan fazla vermişsin kendini böyle motive et ben en fazla 20 kilo verdim ama o bile insanı tüketiyor.
İnsanın her istediğini yiyememesi çevreden - "ye canım bir kereden birşey olmaz " söylemleri insanı hep 2 hafta geri atıyor yaptığın herşey 2 günde çöp oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?