Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| |||||||
T timesinfinity | |||||||
@sena zeynep | |||||||
@Cedarice | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Forever be young NUR | |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@I-cell_84 | |||||||
| |||||||
S sulisim | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@SATURN71 | |||||||
| |||||||
@Migi_magid11 | |||||||
@aylin68olacak | |||||||
| |||||||
Sinav' da çalışan bir arkadaşım var ona sorayım. Diğerlerini bilmiyorum canım. Çoğu okullarda kontenjan dolmuş diyorlar ama yine de takip etmek lazım. Çok enteresan. Erkenden dolmasına şaştım inan ki...Elhan cım kızım bu yıl 8. Sınıf. Okul ve kurs düşünüyordum. Ama ikisi birden çok yorucu olacak diye tek elden gitsin dedim. İstediğim bir özel okul vardı. Ama şimdiden 8. Sınıf kayıtları dolmuş. Mümkün değil dediler.
Daha Şubat ya. Anlamadım ben bu işi.
Şimdi başka bir okula bakıcam.
Fikrin varsa Bursa'daki özel okullarla ilgili özelden de atabilirsin canım. Bursadasın diye biliyorum.
Maşallah yeşiller çok güzel. Eline sağlık canım.26 Şubat - 4 Mart Menü Bildirimleri
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Penguen T timesinfinity @sena zeynep @Cedarice Habinar Poni Bon @Forever be young NUR @birazhuzurdu2008 ysfeeymnn Mucizemsn Kmsl Hnd @I-cell_84 gulenyuzumsunsen S sulisim Cordelia kackaloribu Ni454 selensu82 asysss @SATURN71 North River @Migi_magid11 @aylin68olacak Zeynolin44
Ablacım negatife dondunuzmu ?Sagol cnm bende daha iyiyim
Diyet yaparak En güzel hediyeyi bedenine ruhuna veriyorsun zatenEvet doğum günüm
Eline sağlık Teşekkürler kaptan26 Şubat - 4 Mart Menü Bildirimleri
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Penguen T timesinfinity @sena zeynep @Cedarice Habinar Poni Bon @Forever be young NUR @birazhuzurdu2008 ysfeeymnn Mucizemsn Kmsl Hnd @I-cell_84 gulenyuzumsunsen S sulisim Cordelia kackaloribu Ni454 selensu82 asysss @SATURN71 North River @Migi_magid11 @aylin68olacak Zeynolin44
Belirli kriterlere göre kazanan yarismacilar oylama bitince aciklaniyorKızlar bişey sorcm pınar beyaz kazan yarışmasına oy verip kazanan var mı hiç ben hep oyluyorumda
Bende kaptanımBelirli kriterlere göre kazanan yarismacilar oylama bitince aciklaniyor
Bizim eski yarışmacılardan birine cikmisti gecen oylamalarda
Bende pro üyeliğimi yemek yarismasiyla kazandim
Bir dahakine bende katılayım bakalımBelirli kriterlere göre kazanan yarismacilar oylama bitince aciklaniyor
Bizim eski yarışmacılardan birine cikmisti gecen oylamalarda
Bende pro üyeliğimi yemek yarismasiyla kazandim
Ben prolugumu yemek bolumunde kazandim canim hem hediye hemde proluk,beyazdada kazandim 1.cisindeBir dahakine bende katılayım bakalımben tatlıda süperim ama
Süperrmiş tebrik ederim kaptan dediğimiz böyle olurBen prolugumu yemek bolumunde kazandim canim hem hediye hemde proluk,beyazdada kazandim 1.cisinde
Ayin 1inde başlıyor genelde yeni kategori ama ne olacak bilmiyorumBir dahakine bende katılayım bakalımben tatlıda süperim ama
Evet canim yarin baslicakAyin 1inde başlıyor genelde yeni kategori ama ne olacak bilmiyorum
Takip et sayfayi :))
Tamam canım teşekkür ederim takipteyimAyin 1inde başlıyor genelde yeni kategori ama ne olacak bilmiyorum
Takip et sayfayi :))
Yarin 11 gibi herkes özelde oluyo kategori belli degil süpriz oluyo ozelden bölum editoru tarif veriyo yada sen ona sunuyosun aldiktan sonra asamalarini tek tek cekip konu aciyosunTamam canım teşekkür ederim takipteyim
Sen cevap vermeyince bende baskasi ile rakip oldum dun geceTutaste teklifini görmeden başkasına teklif sunmuştum kusura bakma canım
Tabiki kabul ederim
Çok veren kazansın
bu arada kızına da çok geçmiş olsun. Yaşını ayını bilmiyorum ama
Herhangi bir alerjisi yoksa
Ayına yaşına göre 1 çay kaşığı veya
1 tatlı kaşığı
şeklinde dozunu sen ayarlayarak sarımsaklı yoğurt verebilirsin ateşe çok iyi geliyor.
Kolay geçer inşallah
Zayıflama ayînîHerkese iyi pazarlar
Uykusuzluk kafa yapti bende kaptan ayin 1 inde basliyor demiş
Beynim ; ayin mi ne ayini yapıyorlar ki
Herkese iyi pazarlar
Uykusuzluk kafa yapti bende kaptan ayin 1 inde basliyor demiş
Beynim ; ayin mi ne ayini yapıyorlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?