Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gönül En az 1,5 ister canım
3-4 gün ,en azından yarım saat spor yapabilsem veririm inşallah
Yok canım ev içi adımda at vaktin olursa oda iyi oluyor.
Senin toplami o kadardir belki cnm :)) uyuduğun gibi siziyorsundur
Ben zor uykuya dalip, sık uyaniyorum

Bide Aksamlari acliktan cok su ictigim icin wc ye cok kalkiyorum :))
Doğrudur abla ama yürüyüş ve spor o kadar iyi geliyor ki sana da tavsiye ederim spor yapınca uyku erkenden geliyor.

Eskiden bende gece kuşuydum spor yapınca insanın düzeni değişiyor.
Ben takmıyorum canım artık valla olduğu kadar napayım insan artık yoruluyor.

Ahhh en nankör iş ev işi.
Yap arkanı fön aynı.
Ben de ucundan başladım. Ama yarım kaldı.
Bu gün zaten ders çalışma günümüz.
Çocukların başındayım.
Allah hepimize kolaylık versin

Ayyy hadi inşallah yaaaa bende 65 leri görmek isitiyorum
Canım sen diyetisyene gidiyor muydun

Belki tartıda kilo veremiyorsun ama yağın azalıyor olabilir yemediğin halde kilo. Vermemek mümkün değil kas oranın artıyor olabilir

Moralini yüksek tut lütfen

Canım sen çok güzel kilo vermişsin.
Sıkılmam normal.
Bir de bana yolladığın listeler gibi haftada iki gün o listeleri yapsan. Vücudu şaşırtsan nasıl olur ki.

2 gün detoks mu yapsan kabak gibi falan kırınca devam et listeye
Diyetisyenin verdiği 2 günlük çorba diyetini yaptım dün ama işe yaramadı.Bugün devam edemiycem çünkü içim almıyor

Diyetisyenin verdiği 2 günlük çorba diyetini yaptım dün ama işe yaramadı.Bugün devam edemiycem çünkü içim almıyor
Kabak yersen kabak yap ya da patates detoksu var tuzsuz baharatlı fırın ya da haşlama her ögün 3. Günden sonra normal beslenme.

Yok canım diyetisyene gitmiyorum. Benim korkum metabolizmamın,tiroidimin vs durmuş olması.İnşallah dediğin gibi kas oranım falan artıodur (aynada kendime aynı geliom ama emin olmak zor tabi)

Sporun türünü değiştir canım.
Onun da faydası oluyor.
Bana en yarayan yürüyüş ama şu pandemide ve canlı derslerden yürüyemiyorum.
Pandemiden önce çocuklar okuldayken yürüyüş yapabiliyorfum.
Şimdi sabah çok erken kalkmam lazım.
Havalar sabah çok soğuk oluyor daha.
İlkbaharda erken kalkıp yürüyüş yapacağım.
Şu haftadan sonra havalar yavaş yavaş ısınır artık.

Kendine haksizlik etme cnm
Basladigindan beri cok güzel veriyorsun
Her hafta 2 - 2 verilemezki

Klasik eski kafa diyetisyenlerin disinda Çoğu dr vücudu dinleyip, aç olunca yenmesini öneriyor. Ara ogunlerde ihtiyac duyulursa yapilmali
Yoksa her yedigimizde insilun çıkarıp yag yakimini durduruyoruz
Mesela ben sabahlari yiyemiyorum.
Eskiden sabah kalkar kalkmaz bisey yenmesi gerekirki meto calişsin denirdi :) ama gece vücut glikozu tukettikten sonra sabah kalkınca yag yakmaya basliyor
Bu konuda dr can cifciyi, dr yavuz yorukoglunu dinleyebilirsin

Yani sabahlari aç oluyorsan normal düzeninde devam et
Sadece aksamlari sıfır karbon yaparsan iyi olur
Sebze+yogurt yada et türü +salata gibi

Önceden eliptik bisikletim vardı,süper bişeydi ama artık yok Yürüyüş bana da iyi gelio ama haftasonı sokağa çıkma yasağı var,hafta içi de iş olunca olmuyor.Evde leslie yapıorum işte.Dizimde sorun olduğından daha farklı da yapamıyorum kii geçen zumba videolarına baktım ama öyle zıplamalı şeyler uymuo maalesef bana.Yine eliptik bisiklet mi alaım dicem onlar da pahalanmış.Oy oyyy zayıflamak ne zor :))

Yapmayi seviyorsan 2.ele bakabilirsin cnm

Su ara evde fazlalik hicbirsey tutmuyorum ne gelirse satiyorum. Esim aksam
Ay bende satabılsem ilk kosu bandından baslardım esim diyor sureklı ya sat ya kullan diyede resmini cekıp koymaya usenıyorum benim tartının satılacak halı yok canım ya alttaki derisi yırtılmış ayakları oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…