Günaydın canımGüzel pazarlarımız olsun
Yok canım ev içi adımda at vaktin olursa oda iyi oluyor.Gönül En az 1,5 ister canım
3-4 gün ,en azından yarım saat spor yapabilsem veririm inşallah
Doğrudur abla ama yürüyüş ve spor o kadar iyi geliyor ki sana da tavsiye ederim spor yapınca uyku erkenden geliyor.Senin toplami o kadardir belki cnm :)) uyuduğun gibi siziyorsundur
Ben zor uykuya dalip, sık uyaniyorum
Bide Aksamlari acliktan cok su ictigim icin wc ye cok kalkiyorum :))
Ben takmıyorum canım artık valla olduğu kadar napayım insan artık yoruluyor.Teşekkür ederim canım
Aynen valla toplu durması mümkün olmuyor çok takıyordum önceden , şimdi rahat bıraktım ,
Temizse dağınıklığı takmıyorum takınca çocuklara da kendime de yazık ediyorum
Ahhh en nankör iş ev işi.Ben dün biraz ev işi yaptım , (ama şu anda gel bak hiç yapmış gibi değil )
Kızımın ödevlerine yardım ,
Akşam yemeği derken çok yoruldum ,
10 gibi üşüdüm yorganın altına girdim gerisini hatırlamıyorum
Ayyy hadi inşallah yaaaa bende 65 leri görmek isitiyorumCumaya 8 leri ucundan da olsa görmek için 1.3 kg vermem gerekiyor .
çok heves ediyorum bir an önce kurtulmak istiyorum kilolardan kızlaaarrr
Yapabilirmiyim sizce?
dün yine dolaptan bir kaç elbise giydim
96 daykenkinden iyi oldu sevindim
ama hala dar tabii.
Canım sen diyetisyene gidiyor muydunÖyle canım ama inan yemiyorum. Geçen hafta teyzemler triliçe getirdi yemedim.İş yerinde her gün kurabiye,tart vs ikram ediyorlar yemiyorum.Annem dün marketten eti puf,gofret aldırdı canı çekti die yemiyorum.Yesem dicem ki yedim ondan yerimde sayıyorum.Dikkat ettiğim halde böyle olunca üzüldüm.Zaten yıllardır diyet vs sıkıldım bu duraklama şeysi sarstı beni ama yapacak bir sey yok
Canım sen çok güzel kilo vermişsin.
Sıkılmam normal.
Bir de bana yolladığın listeler gibi haftada iki gün o listeleri yapsan. Vücudu şaşırtsan nasıl olur ki.
Diyetisyenin verdiği 2 günlük çorba diyetini yaptım dün ama işe yaramadı.Bugün devam edemiycem çünkü içim almıyor2 gün detoks mu yapsankabak gibi falan kırınca devam et listeye
Kabak yersen kabak yap ya da patates detoksu var tuzsuz baharatlı fırın ya da haşlama her ögün 3. Günden sonra normal beslenme.Diyetisyenin verdiği 2 günlük çorba diyetini yaptım dün ama işe yaramadı.Bugün devam edemiycem çünkü içim almıyor
Yok canım diyetisyene gitmiyorum. Benim korkum metabolizmamın,tiroidimin vs durmuş olması.İnşallah dediğin gibi kas oranım falan artıodur (aynada kendime aynı geliom ama emin olmak zor tabi)Ayyy hadi inşallah yaaaa bende 65 leri görmek isitiyorum
Canım sen diyetisyene gidiyor muydun
Belki tartıda kilo veremiyorsun ama yağın azalıyor olabilir yemediğin halde kilo. Vermemek mümkün değil kas oranın artıyor olabilir
Moralini yüksek tut lütfen
Araştırayım canımKabak yersen kabak yap ya da patates detoksu var tuzsuz baharatlı fırın ya da haşlama her ögün 3. Günden sonra normal beslenme.
Sporun türünü değiştir canım.Diyetisyenin verdiği 2 günlük çorba diyetini yaptım dün ama işe yaramadı.Bugün devam edemiycem çünkü içim almıyor
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Güzel pazarlarımız olsun
Kendine haksizlik etme cnmCanım bu ara yoğundum.
Ama daha çok burada olmaya çalışacağım.
Bu hafta ikimiz de 600 gram vermişiz.
Hiç yoktan iyidir.
Ama ben insanları merak ediyorum nasıl veriyorlar 3-4 kg. Çok merak ediyorum.
Zuhal hazır seni bulmuşken bir şey soracağım.
Şimdi benim kilom fazla.
Aralıklı oruç yapsam sence bu kilo için uygun olmaz mı.
Birazcık başta hızlı verebilsem. Motivasyon olarak da toparladım.
5.5 kg oldu 1 ayda. Ama bir şey fark etmedi.
Drnesem mi ki aralıklı orucu
Önceden eliptik bisikletim vardı,süper bişeydi ama artık yokSporun türünü değiştir canım.
Onun da faydası oluyor.
Bana en yarayan yürüyüş ama şu pandemide ve canlı derslerden yürüyemiyorum.
Pandemiden önce çocuklar okuldayken yürüyüş yapabiliyorfum.
Şimdi sabah çok erken kalkmam lazım.
Havalar sabah çok soğuk oluyor daha.
İlkbaharda erken kalkıp yürüyüş yapacağım.
Şu haftadan sonra havalar yavaş yavaş ısınır artık.
Yapmayi seviyorsan 2.ele bakabilirsin cnmÖnceden eliptik bisikletim vardı,süper bişeydi ama artık yokYürüyüş bana da iyi gelio ama haftasonı sokağa çıkma yasağı var,hafta içi de iş olunca olmuyor.Evde leslie yapıorum işte.Dizimde sorun olduğından daha farklı da yapamıyorum kii geçen zumba videolarına baktım ama öyle zıplamalı şeyler uymuo maalesef bana.Yine eliptik bisiklet mi alaım dicem onlar da pahalanmış.Oy oyyy zayıflamak ne zor :))
Ay bende satabılsem ilk kosu bandından baslardım esim diyor sureklı ya sat ya kullan diyede resmini cekıp koymaya usenıyorum benim tartının satılacak halı yok canım ya alttaki derisi yırtılmış ayakları oynuyorSu ara evde fazlalik hicbirsey tutmuyorum ne gelirse satiyorum. Esim aksam
Kosu bandini neden kullanmıyorsun canımAy bende satabılsem ilk kosu bandından baslardım esim diyor sureklı ya sat ya kullan diyede resmini cekıp koymaya usenıyorum benim tartının satılacak halı yok canım ya alttaki derisi yırtılmış ayakları oynuyor
Gunaydin ablacım iyiyim şükür sen nasılsınGunaydinn güzellik
Daha iyimisin
Sagol cnm bende daha iyiyimGunaydin ablacım iyiyim şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?