Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Normal listede bulunan kişi sayısı daha fazla fakat spor katılımı çok az bu hafta daha çok katılım olursa daha güzel olur herkese iyi geceler
Ben zumba yapıyordum evde ama 3 gundur uykusuzluktan kolumu kipirdatacak hal kalmiyor ama bugun azicikta olsa baslayacagim yeniden
Masallah deyim nazar degmesin
Benim oğlumda her firsatta kardesini soyuyor hemde isim gucum varken cok tatli yiyelim bunu diye
6 yas oğlum 8 aylik kızım
d o l a p (reklam olmasin diye ayri yazdim) uygulamasi var oradan satıyorum , elektonik anakucagini, ablamin stokladigi ama kizinin içmediği mamalari, kuculen ama yeni kıyafetleri , düzleştirici taragimi , tartimi fazla olarak ne gorursem . Kendime akilli bilekliğide ikinci el aldim hic kullanmamis garantisi,Faturasi herşeyiyle arti 4 kordonla cok cok uyguna aldim

Bende akilli tartiyi sipariş verdim kizlar :)
13 değer gösteriyormuş
Gercekleri yüzüme vursun bakalim :)))
Belki bende tarti gibi akillanirim
Çarşamba gelecek
hayırlı olsun abla bol eksiler bende o niyetle aldim

Gunaydinnn kizlar

Insallah cnm
Bakalim tarti farki olacakmi :))
Buraya belki eski tartiyla devam ederim
Küsüp bozulmazsa tabi

Geçen hafta hava o kadar guzeldiki
Karantinada olunca cikamadim
2 gundur 10 derece birden düştü
Bende hic tarti farki olmadi abla 83.1 di onceki buda 83.15 çıktı yenisinin hassasiyeti 50 g eskisinin 100du o yuzden minicik farkta

Sağol canım❤❤ Ben bu direnci son 5 kilo kala bekliyordum.15 kilo kala gelince feleğimi şaşırttı Elimden geleni yapmaya devam edeceğim

İnşallah ablacımm ❤❤❤
Simdi pes edersen hepsi bosa gidecek , ablam 108den 80 lerde takildi o kadar cok istedi ki 7leri vucudu direndi direndi ablamin sabri tükendi ve doktoru korumaya gecelim dedigi halde son kilolarıni vermeye çalışırken kilo aldi . Diyetisyene giduyorsan kisa sure koruma yapabilirsiniz 1 ay koruyalim demişti ablama mesela sonra tekrar yeniden baslamak gibi olunca vucut aciliyor
Dünkü menüm
Kahvaltı 11:00
4 yk Menemen
1 dilim Çavdarlı ekmek
5 zeytin
1 parça peynir

Akşam 17:30
2 lahmacun (pasta tabağı kadar)
Salata
2 bardak ayran

3 lt su
lahmacunlar kucukmus afiyet olsun

Neden yapamayacaksin ki en onemli kismindasin "istemek "
Bende dün topladım süpürdüm ama hala aynı öyle oluyor canım eşimde sürekli sanki hiç toplamamışız gibi diyor napayım her an toplu durması mümkün değil, özlendin ama bu hafta
Bu esler hep ayni ,evi 1 saat once silip supurdugume yemin etsem kimse inanmaz diyorum

Yarin 11 gibi herkes özelde oluyo kategori belli degil süpriz oluyo ozelden bölum editoru tarif veriyo yada sen ona sunuyosun aldiktan sonra asamalarini tek tek cekip konu aciyosun
Hmmmm tamam canım bakalım artık yarına

Eline sağlık N Nidsalii bu hafta sporu arttıralım haklısın

Ben kosubandini esimin arkadaşına sattim benim dizlerimde problem yaratti kosu bandi sert zeminde kosmak yapıyormuş genelde , sonra ikinci el eliptik aldim baya kullandim biliyorsun ama bebek cee deyince yer kaplamasin yeniden alirim diye onuda aldigim fiyattan daha fazlasına sattim
Zayıflama ayînî bu başlıkta anca o olur.
Yapilabilir aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…