Tamam canimYok canım ben sadece oyluyorum
Hosgeldin canim nasilsinnapiyonuz kizceler iyi pazarlar
Canim kkye katilim tarihine göre veriyolarmis mesela sen 1senelik uyesin senden daha once olanlara kura çekip veriyolarValla bende oyluyorum sürekli hiçte pro olamadim..
Cuma tekrar test yapildi cnm daha sonuclari gelmediAblacım negatife dondunuzmu ?
Sagol cnmhayırlı olsun abla bol eksiler bende o niyetle aldim
Sen bu isleri beceriyorsun canım MasallahBen kosubandini esimin arkadaşına sattim benim dizlerimde problem yaratti kosu bandi sert zeminde kosmak yapıyormuş genelde , sonra ikinci el eliptik aldim baya kullandim biliyorsun ama bebek cee deyince yer kaplamasin yeniden alirim diye onuda aldigim fiyattan daha fazlasına sattim
Ben bi kac gun yaptım baya guzelChloe ting yapan var mi
Günlükte bazi kizlar yapiyordu cnmChloe ting yapan var mi
Hayirli pazarlar canimCanlarım hayırlı pazarlar. Benim klasik kayınvalide günüm. Dublekste oturdukları için çatıda her pazar mangal ile geçiyor. Evde sadece 1 elma yedim. Burada diyete tam uyamayınca dikkatli davranıyorum yine
İyi pazarlar canım çocuk uyutmaya çalışıyorum sen napiyosunnapiyonuz kizceler iyi pazarlar
Yok canim denemedim..adını duydum youtube baktim yokmuş videolariGünlükte bazi kizlar yapiyordu cnm
Sen jillan denedinmi
Ona sorayim sonucunu o zamanDiyette yapiyordu 2 hafta bitti demisti en son
Eva ne acaba yaa?İnsanın kilosunun takılması cok sinir bozucu...vücudu surekli sasirtmaktan kendimi sasirdim...sporla bile fark yaratmamaya basladi..gunde 2 kez eva yapıyordum.ilk zamanlar 3 gunde 600 gr gitmisti...simdi tik yok...bugün biraktim evayi acik havada yürüyüş yaptım...deneye deneye sasirtmaminin yolunu bulcam ins.
Biraz hareketli dans gibi spor canım youtb videoları varEva ne acaba yaa?
Bende yapmıştım canım. Hatta başlamadan ölçü almıştım bitince yine aldım. Ama hem chloe ting yaptım hem leslie falan o dönem çok spor yaptım sonuçları ataym sanaOna sorayim sonucunu o zaman
Sorduktan sonra bakınca gördümBiraz hareketli dans gibi spor canım youtb videoları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?