Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aleyküm selam canm hosgeldin. Bu yaza hepimiz fit olacağız inşallah
Hoşbulduk arkadaşım Kesinlikle olalım artık Karantinalar pandemi illallah ettirdi zaten birde kilo proplemi iyce pisikolejiyi diplere çekti
Ama iç karartmak yok hayaller hedefler varYaza hakettigimiz bedenlere kavuşup bu günlerin acısını cikaricaz Allah'ın izniyle

Seninki de ilginçmiş benimki dibimde en altta oturuyor üstte eltim en üstte ben varım. Benimki kıskançlık yspmazda hasta olursam diye korkar birde haftanın 4 günü hamur işi var ne cevizli kaymaklı böreği biter ne pişisi.

Hoşgeldin takıma,

Seni kendime çok benzettim, yaş ,boy,kilo, hedef aynı, ben de kiloluyken teyze oluyorum, hiç içimden gelmiyor, yavaş yavaş kendime gelmeye başladım, daha da hırslandım. Sen de bu sefer başar, gel birlikte başarılım. Yazın sahillerde salınalım

Hodgeldiniz....kilo verme nedeninize bayıldım....inş hemen duyarsiniz o cumleleri

Hadi bakalım gazan mübarek olsun canım bende 34 yaşında 3 çocuk annesiyim

Hoşgeldin ❤

Bulgur çok besleyici ben mesela 1 tabak kısır halini yedim acılı artı gelmeyim diye dua ediyorum şu an amin
Ben de bayılırım bulgur pilavına..
Üniversitede evdeyken sadece sebzeli bulgur pilavı yapar yanında da yoğurtla yerdik Görükle'de...
Amin inşallah artı çıkmayız

Hodgeldiniz....kilo verme nedeninize bayıldım....inş hemen duyarsiniz o cumleleri
Hoşbuldum Ben daha önce 2017 Zuhal ablam ve arkadaşlarımın desteği ile 9. Takım da 64lere kadar düşmüştüm . Gerçekten harika bir duygu.. zayıf insan hep zayıf olduğu için pek dikkat çekmiyor.Ama kilolu kişi kilo verince iki de güzel giyinince eş dost herkesin dikkatini çekiyor ..Çevremden ne kadar çok iradem icin başarim için övgü almıştım o dönem ayaklarım yere basmiyordu resmen tekrar o günlere dönmek istiyorum

N Nidsalii canim sporumu simdi bitirdim üstümü bile değişmeden sicak sicak yazayim

1 saat açık havada hızlı tempoda yürüyüş
April han ayakta yag yakma 14 dk
Haftanin videosu april
Chloe 11 dk

Eklentiler

• 1614541116002-1870457963.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…