Aaa hayırlısı olsun canım hakkında. Bende geçen yıl haziran başında başladım zayıflamaya. Çok uzun sürdü insülin troid pko derken. Şimdi iyiyim yine çok şükür ama devam etmem gerekiyor. Bülent haydardedeoğluna gidiyorum ben adanada. O istemişti zayıflamamı. 2 hafta önce histeroskopi oldum. Kontrole gidecem ona göre tedavi planlanacak bakalım. 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm ben bu arada. Allah yardımcımız olsun.Senle zayıflama amacımız aynıymış canım sanırım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah2021 de ben henüz başlamadım ama en son bir kadın dr önce zayıfla dedi tamam dedim Ramazan bayramından somra kısmetse
Maşallah. Yok bunlar hamur işi çok yemiyorlar karşı caddem de kayınvalidem seviyor hep birlikte yemek yemeyi ben yemeyince gitmiyorum haliyle eşimde gidemiyor ona dayanamıyor odaSeninki de ilginçmiş benimki dibimde en altta oturuyor üstte eltim en üstte ben varım. Benimki kıskançlık yspmazda hasta olursam diye korkar birde haftanın 4 günü hamur işi var ne cevizli kaymaklı böreği biter ne pişisi.
Kiz bu menümü guzel guzel menulerini bekliyoruzİyi akşamlar sabah filtre kahve ve çeviz yedim öğlen sütlü kahve yanına kuru meyve yedim. Akşam salata ve peynir yedim. Bugün cam sildim ütü yaptım evin içinde dolanmaktan başım döndü spor yapmadım. 2.5 ltre su içtimZipzip-
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimKahvaltı (09.45) iki haşlanmış yumurta, yedi siyah zeytin, iki dilim kepekli ekmek,üç dilim süzme peynir
Ara öğün (13.20) bir muz bir avuç leblebi
Akşam yemeği (18.35) iki tane biber dolması ,bol salata
Ara(20.00) bir armut
İki buçuk litre su içildi
30 dk Leslie bossted
30 dk kardiyo
Haftanın videosu (9 dk+10 dk olanı) yapıldı
10.000 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Sağol canımAfiyet olsun canim
İyi akşamlar. Hafta sonu dinlenicem hiç iş yapmıcam diyen ben bir sürü iş yaptım gene
Menüm
9.30
2 d ekmek
1 d beyaz peynir
3 yk sosisli yumurta
3 zeytin
Domates
14.00
1 fincan sütlü kahve
Yarım çay b kabak çekirdeği
17.00
3 yk bulgur pilavı
6 yk kıymalı taze fasulye
Bol salata
4 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
Offfff çok mücadele ettim canım acayip çikolata istiyor mıtfağa gittim geldim gittim geldim yeşilçay demledim şimdi içiyorum
İyi akşamlar diyette 3. Günüm
Sabah 12
Beyaz peynir 2 kbrit kutusu kadar
1 yumurta
Biber sosu 1 TK
1 dl ekmek
3 zeytn
2 ceviz
Ara filtre kahve kuru kayısı
Akşam 18
4 kaşık melemen
1 tabak yayla çorbası yarmalı
1 dl ekmek
Şimdi Nescafe içeceğim şekersiz
Su 2 lt
Zipzip-
Kızlar afiyet olsunSabah 10.00
2 dilim tam bugday
Domates salatalik biber yeşillik Közlenmiş biber
Süzme yoğurt labne
Ara
1 muz bir avuc leblebi
Aksam 16.30
2 servis kaşığı kabak yemegi
Salata yogurt
3 kasik pirasa yemegi
Ara 19.30
4 badem 5 findik
Su 2+1 2 fincanda yeşil çay
İyi gecelerIyi geceler kizlar yarın bildirimleri unutmayin
Canım afiyet olsun börek olmamış ve kısır var cık cıkSlm millet menümü yazayım hemen unutmadan
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates, salatalık, 5 zeytin, 3 kalem börek ( yaklaşık yarım yufka)
Öğlen: Kaşarlı tost, 1 portakal
A.Ö: 1 avuç kuruyemiş , sade Türk kahve
Akşam: 1 tabak Kısır, çay
Menüm biraz değişik oldu kabul malesef temizlik yoğunluklu bir gün olunca kendi adıma sabah artı gelmem umarımZipzip-
Afiyet olsunIyi Akşamlar
Kahvaltim 10.30
Eki Görüntüle 2792312
Ara öğün
Az sütlü şekersiz kahve
Yarım avuç kuru yemiş
1 mandalina
Aksam
Eki Görüntüle 2792313
Yanında 1 ince dilim ekmek
Ve 2 yk pilav
30 dk leslie Eki Görüntüle 2792326
Zipzip-
N Nidsalii
@Cordeliaa.
Oy canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın bakalım ayağın nasıl oldu düzeldi inşallahNapiyorsunuz citirlar
İyi geceler ben tırsıyoreIyi geceler kizlar yarın bildirimleri unutmayin
4dolmayı yemeden önce düsüncektinİyi geceler ben tırsıyore
Dün akşam börek yedim 2 tane o yüzden dengelemek için böyle hafif geçirdim ama filtre kahve içince benim canım yemek falan istemiyor sabahları içmicem artıkKiz bu menümü guzel guzel menulerini bekliyoruz
Afiyet olsun canim
Guzel bir sekilde kahvaltini yap canim busekilde olmazDün akşam börek yedim 2 tane o yüzden dengelemek için böyle hafif geçirdim ama filtre kahve içince benim canım yemek falan istemiyor sabahları içmicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?