Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aaa hayırlısı olsun canım hakkında. Bende geçen yıl haziran başında başladım zayıflamaya. Çok uzun sürdü insülin troid pko derken. Şimdi iyiyim yine çok şükür ama devam etmem gerekiyor. Bülent haydardedeoğluna gidiyorum ben adanada. O istemişti zayıflamamı. 2 hafta önce histeroskopi oldum. Kontrole gidecem ona göre tedavi planlanacak bakalım. 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm ben bu arada. Allah yardımcımız olsun.

Maşallah. Yok bunlar hamur işi çok yemiyorlar karşı caddem de kayınvalidem seviyor hep birlikte yemek yemeyi ben yemeyince gitmiyorum haliyle eşimde gidemiyor ona dayanamıyor oda

Kiz bu menümü guzel guzel menulerini bekliyoruz
Afiyet olsun canim

Kahvaltı (09.45) iki haşlanmış yumurta, yedi siyah zeytin, iki dilim kepekli ekmek,üç dilim süzme peynir
Ara öğün (13.20) bir muz bir avuç leblebi
Akşam yemeği (18.35) iki tane biber dolması ,bol salata
Ara(20.00) bir armut
İki buçuk litre su içildi
30 dk Leslie bossted
30 dk kardiyo
Haftanın videosu (9 dk+10 dk olanı) yapıldı
10.000 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii

Eklentiler

• 8A0CD27F-5F14-4014-BFFE-6715F46649E2.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Afiyet olsun canim

Offfff çok mücadele ettim canım acayip çikolata istiyor mıtfağa gittim geldim gittim geldim yeşilçay demledim şimdi içiyorum
Kızlar afiyet olsun

Canım afiyet olsun börek olmamış ve kısır var cık cık
Afiyet olsun
Napiyorsunuz citirlar
Oy canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın bakalım ayağın nasıl oldu düzeldi inşallah

Dün akşam börek yedim 2 tane o yüzden dengelemek için böyle hafif geçirdim ama filtre kahve içince benim canım yemek falan istemiyor sabahları içmicem artık
Guzel bir sekilde kahvaltini yap canim busekilde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…