Afiyet olsun.28.subat pazar
Sabah
Sirkeli su, 1 tk yağ
12.30
2 yumurta+1 kş hc unu +az peynir, cevizle mikrodalga da ekmek yaptim
Peynir
Domates salatalik roka
Ara
Firinda yumurtali peynirli 1 sandwich ekmegi
Domates salatalik roka
19.00
Bol yesillikli salata
Yogurt
Su 2 lt
Bitki çayları
Sagol cnmAfiyet olsun hafif geçirmişsin bugünü ne güzel yarına hazırlık sanırım
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsun.
İnşallah ablacım. Bende öyle umut ediyorum. Bugün artıydım ama umarım yarın eksi görürümSagol cnminsallah vücut sahtekarlik yapmaz da haftaya eksi başlarım
Hoşgeldin canımDiyet planımı açıklayıp yatayım bende..
2 ana öğün arada yulaf lapası ve kahve ile geçiştirmeyi düşünüyorum.
Günde 1 fincan bitki çayı 2 lt su rutinim olur..Fırsat buldukça da 1 saat yürüyüş yapicam. evde eliptik var lakin gündüzleri kızdan yapamıyorum o uyuyuncada halim olmuyor ..Bu şekilde beslenme ile güzel kilolsr verebilirim yeterki iştah patlamaları yaşamayımyaşamamak içinde elimden geleni yapacağım..Bir ileri iki geri yapmak istemiyorum bunca zamandır çatlayana patlayana kadar yedim.. 6 ay doğru beslensem ôlmem herhalde
Iyi geceler kizlar eksilerle uyanık inşallah
İnşallahHaftaya insallah eksiyle baslariz kizlar
Iyi geceler
Hosgeldin dilosumHosbuldum canım benim
Kuzu sen cok hizli verebiliyorsun senin olayinnn korumak 6 ay verip 6 ay yemekten vazgeçtik dimiDiyet planımı açıklayıp yatayım bende..
2 ana öğün arada yulaf lapası ve kahve ile geçiştirmeyi düşünüyorum.
Günde 1 fincan bitki çayı 2 lt su rutinim olur..Fırsat buldukça da 1 saat yürüyüş yapicam. evde eliptik var lakin gündüzleri kızdan yapamıyorum o uyuyuncada halim olmuyor ..Bu şekilde beslenme ile güzel kilolsr verebilirim yeterki iştah patlamaları yaşamayımyaşamamak içinde elimden geleni yapacağım..Bir ileri iki geri yapmak istemiyorum bunca zamandır çatlayana patlayana kadar yedim.. 6 ay doğru beslensem ôlmem herhalde
Iyi geceler kizlar eksilerle uyanık inşallah
Bana az geldi abla ama acikmazsan sorun yok28.subat pazar
Sabah
Sirkeli su, 1 tk yağ
12.30
2 yumurta+1 kş hc unu +az peynir, cevizle mikrodalga da ekmek yaptim
Peynir
Domates salatalik roka
Ara
Firinda yumurtali peynirli 1 sandwich ekmegi
Domates salatalik roka
19.00
Bol yesillikli salata
Yogurt
Su 2 lt
Bitki çayları
Sonuna baktim göremedim...sadece eger yaginiz coksa diğer tum vucut yag yakma videolarini da yapin diyor
Sağol canim...emek verip bulup eklemissin.bi bakayım
Günaydın herkese bebek li olunca erken uyanırımBu arada gunaydin....yeni hafta yeni umutlar...hersey guzel olsun
Ben anlamadım bi evde 3 aile mi yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse kalabalıktan birbirinizi göremiyorsunuz belki(!)
Bu arada gunaydin....yeni hafta yeni umutlar...hersey guzel olsun
Günaydın herkese bebek li olunca erken uyanırım
Gunaydin kizlar bol eksili ,huzurlu ,mutlu bir hafta olsun hepimize
Günaydın kizlarr❤Günaydın kızlar
Hoşgeldin canım tekrardan bende elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorumADINIZ: Dilek
YAŞINIZ: 36 sanki ama bence 35 i
dolduracamm 36dan gün aldım
BOYUNUZ:168
KİLONUZ: Tartım bozuldu bu hafta tartı işini hallederim tahmini 87 felandir
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:16 yaşında oğlum,11 yaşında kızım,2 yaşında da prensesim var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:3.Takım 9. takım ve kısa bir sürede 4. Takımda bulundum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yemek yemeyi seviyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ :Çünkü kilolu olmayı hiç yakıştıramadım gençliğime güzelliğimeSalıyorumda kendimi kilo alınca teyzeler gibi olup çıkıyorum. Ne giyinmek ne süslenmek istiyorum aynaya bile bakmıyorum resmen Buda mutsuz keyifsiz bıkkın bir insana donustuyor beni ..Bu şekilde yaşamak istemiyorum.. ,Sağlıklı,fit istedigini giyip yakistiran Görenlerin "A hic de 3 çocuk annesi gibi görünmüyorsun masaallah nasıl böyle zayıf kalmayı başardın "diye yüzüme beni ovmelerini istiyorum
Yogun olduğunu soylemisti canim en sonTutku44 nerede bilen var mı?
Günaydın canım ❤Bu arada gunaydin....yeni hafta yeni umutlar...hersey guzel olsun
Günaydın canım ❤Günaydın herkese bebek li olunca erken uyanırım
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤Günaydın kizlarr❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?