Haftaya eksi ile baslamissin tebrik ederim canim
Gunaydin canım ❤Günaydın mutlu bir hafta dilerim.
9.Takım menu sayfasına yazmissin bu mesajıZipzip- kaptanım bn yarın ki bildirimi salı yapabilir miyim, kayınvalidem de kalıyorum da bugün
Ben cok severim erken uyanmayi...cocuklarda cok seviyor 7-7.30 arası 2 side uyanıyor...bi eşim uykucu bırak aksama kadar uyanir uyanir geri uyur...sorsan hic uyuyamadım der bideGünaydın herkese bebek li olunca erken uyanırım
Günaydın canımBu arada gunaydin....yeni hafta yeni umutlar...hersey guzel olsun
Günaydın kaptanımGunaydin kizlar bol eksili ,huzurlu ,mutlu bir hafta olsun hepimize
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın mutlu bir hafta dilerim.
Bızdede ben seviyorum uykuyu muhtemelen kaliteli bir uyku uyuyamadıgımdan kaynaklı ne kadar uyursam uyuyayım hep uykum varT
Ben cok severim erken uyanmayi...cocuklarda cok seviyor 7-7.30 arası 2 side uyanıyor...bi eşim uykucu bırak aksama kadar uyanir uyanir geri uyur...sorsan hic uyuyamadım der bide
Günaydın canımGunaydin kizlar mutlu haftalar olsun
Haftaya eksi ile baslamissin tebrik ederim canim
Gunaydin sekerim nasilsin minnos iyilesti miGünaydın kızlar
İyiyim şekerim çok şükür iyiGunaydin sekerim nasilsin minnos iyilesti mi
Ay benimde 4 yada 5 günü var tam tartı zamanı adetim. Bende cuma artılarım diye korkuyorum. Bu adet işini hiç sevmiyorum.73.3 kg yim
+200
Regli haftam cumartesi regli gunum insallah cuma eksiyi görürüm
Koyduğun yerde bir sıkıntı vardır belki canim Baska yerde bı dene belki zemin diz degıldırYaa ben bu tartiyi anlamadım...sabah wc den sonra tum.kiyafetleri cikarttim tartildim.56.7 gösterdi...inanmadim 2 defa ciktim degismedi..sonra ic camasirimi giydim 57 oldu..simdide ic çamaşırlı 57.2 gosteriyo...sinirden alip camdan atasim var..pilinide yeni degistirdik...yeni kullanilmaya baslandi bide eski bi tartida degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?