Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

T
Günaydın herkese bebek li olunca erken uyanırım
Ben cok severim erken uyanmayi...cocuklarda cok seviyor 7-7.30 arası 2 side uyanıyor...bi eşim uykucu bırak aksama kadar uyanir uyanir geri uyur...sorsan hic uyuyamadım der bide

Bu arada gunaydin....yeni hafta yeni umutlar...hersey guzel olsun
Günaydın canım
Gunaydin kizlar bol eksili ,huzurlu ,mutlu bir hafta olsun hepimize
Günaydın kaptanım
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Günaydın mutlu bir hafta dilerim.
Günaydın canım
T
Ben cok severim erken uyanmayi...cocuklarda cok seviyor 7-7.30 arası 2 side uyanıyor...bi eşim uykucu bırak aksama kadar uyanir uyanir geri uyur...sorsan hic uyuyamadım der bide
Bızdede ben seviyorum uykuyu muhtemelen kaliteli bir uyku uyuyamadıgımdan kaynaklı ne kadar uyursam uyuyayım hep uykum var
Gunaydin kizlar mutlu haftalar olsun
Günaydın canım

Yaa ben bu tartiyi anlamadım...sabah wc den sonra tum.kiyafetleri cikarttim tartildim.56.7 gösterdi...inanmadim 2 defa ciktim degismedi..sonra ic camasirimi giydim 57 oldu..simdide ic çamaşırlı 57.2 gosteriyo...sinirden alip camdan atasim var..pilinide yeni degistirdik...yeni kullanilmaya baslandi bide eski bi tartida degil

Koyduğun yerde bir sıkıntı vardır belki canim Baska yerde bı dene belki zemin diz degıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…