Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok memnun oldum Elif kaptanim

Günaydın 6.takimin azimli kızları
Kizimla kalktık ona kahvaltısını yaptiriken bende kahvemi içiyorum .Ev halkını da doyurup yürüyüşe çıkmayı planlıyorum bakalim
Günaydın canım ❤
Ben çok çabuk alıp çok çabuk veriyorum demiştim. Listeye girmek uğurlu gelmedi. Regl de olcm az kaldı ondanda mı bilmiyorum ama ö. Dilerim herkesten
+1.05
Zipzip- E Elif_Eylul
Cumaya kadar verirsin canim bugunden itibaren kacamak gormeyelim menulerinde

Ben çok çabuk alıp çok çabuk veriyorum demiştim. Listeye girmek uğurlu gelmedi. Regl de olcm az kaldı ondanda mı bilmiyorum ama ö. Dilerim herkesten
+1.05
Zipzip- E Elif_Eylul
Vay vay vay ben demistim demesem iyi olur
Cumaya kadar eksiye döndürursun canim aksam menulerine dikkat et bundan sonra

Hosgeldin dilosum

Kuzu sen cok hizli verebiliyorsun senin olayinnn korumak 6 ay verip 6 ay yemekten vazgeçtik dimi

Bana az geldi abla ama acikmazsan sorun yok
Hosbuldum balım kız bu nasıl nick
Evet evet baharım çocukları doğurduk elegimizi duvara astik kilo almak için artık bir sebebimiz yok bundan sonra yeme değil giyinip gezme zamanı
Daha zayifliyip seninle bulußucam beyaz tiril tiril elbise kısa kot ceketi giycem

Vay vay vay ben demistim demesem iyi olur
Cumaya kadar eksiye döndürursun canim aksam menulerine dikkat et bundan sonra
Tecrübelisin 3 haftadır hiç böyle bişey yaşamadım bugün 4 üncü haftam bu takımda

Bu arada gunaydin....yeni hafta yeni umutlar...hersey guzel olsun

Günaydın herkese bebek li olunca erken uyanırım

Gunaydin kizlar bol eksili ,huzurlu ,mutlu bir hafta olsun hepimize

Günaydın kızlar

Günaydın kizlarr❤

Günaydın mutlu bir hafta dilerim.

Gunaydın herkese
dun gece 3 gibi yatıp niye 8 de kalkarkı insan esim ise gitmemis evde olsa 10 da 11 de zor kalkıyorum halbuki adalet mi sımdı bu

Gunaydin kizlar mutlu haftalar olsun

Günaydın kızlar

Günaydın güzel sağlikli bir hafta olsun inşallah
Bahar geldi sanirim mart girdigine göre benim dogum günüm geliyo bilginize

Günnaaayydııın -300 gram . akmasa da damlar

Yeni hafta yeni hedefler güzel bir hafta olması dileğiyle

Günaydın 6.takimin azimli kızları
Kizimla kalktık ona kahvaltısını yaptiriken bende kahvemi içiyorum .Ev halkını da doyurup yürüyüşe çıkmayı planlıyorum bakalim
Gunaydinnnnnn canlar

Tecrübelisin 3 haftadır hiç böyle bişey yaşamadım bugün 4 üncü haftam bu takımda
Listedesin canim boyle seylere dikkat etmen gerekiyor 1dolma,salata,yogurt yeseydin boyle olmazdi misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…