- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
20 dk eva sadece dediğine ben 3 dakika zor dayandım biliyor musun28 şubat 20 dk eva sadece @Nidsalii
Maşallah de kızOğlum ağlamayı bıraktı sabahları agu buguyla uyanıyor 3 gündür
Maşallah canım da susmuyorMaşallah de kız
Erkek milleti babasina benzediyse vay halineMaşallah canım da susmuyorbabası gibi gür sesli
Çok memnun oldum Elif kaptanimHoşgeldin canım tekrardan bende elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorum
Birlikte hedefine ulaşacağız insallah
Yogun olduğunu soylemisti canim en son
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤Günaydın 6.takimin azimli kızları
Kizimla kalktık ona kahvaltısını yaptiriken bende kahvemi içiyorum .Ev halkını da doyurup yürüyüşe çıkmayı planlıyorum bakalim
Cumaya kadar verirsin canim bugunden itibaren kacamak gormeyelim menulerindeBen çok çabuk alıp çok çabuk veriyorum demiştim. Listeye girmek uğurlu gelmedi. Regl de olcm az kaldı ondanda mı bilmiyorum ama ö. Dilerim herkesten
+1.05
Zipzip- E Elif_Eylul
Çok şaşkınım tartıda mı sorun varBen çok çabuk alıp çok çabuk veriyorum demiştim. Listeye girmek uğurlu gelmedi. Regl de olcm az kaldı ondanda mı bilmiyorum ama ö. Dilerim herkesten
+1.05
Zipzip- E Elif_Eylul
Yok asla şimdiden başlıyorum dikkat etmeye inşallah cumaya kadar veririmGünaydın canım ❤
Cumaya kadar verirsin canim bugunden itibaren kacamak gormeyelim menulerinde
Vay vay vay ben demistim demesem iyi olurBen çok çabuk alıp çok çabuk veriyorum demiştim. Listeye girmek uğurlu gelmedi. Regl de olcm az kaldı ondanda mı bilmiyorum ama ö. Dilerim herkesten
+1.05
Zipzip- E Elif_Eylul
Hosbuldum balımHosgeldin dilosum
Kuzu sen cok hizli verebiliyorsun senin olayinnn korumak 6 ay verip 6 ay yemekten vazgeçtik dimi
Bana az geldi abla ama acikmazsan sorun yok
TecrübelisinVay vay vay ben demistim demesem iyi olur
Cumaya kadar eksiye döndürursun canim aksam menulerine dikkat et bundan sonra
Bu arada gunaydin....yeni hafta yeni umutlar...hersey guzel olsun
Günaydın herkese bebek li olunca erken uyanırım
Gunaydin kizlar bol eksili ,huzurlu ,mutlu bir hafta olsun hepimize
Günaydın kızlar
Günaydın kizlarr❤
Günaydın mutlu bir hafta dilerim.
Gunaydın herkese
dun gece 3 gibi yatıp niye 8 de kalkarkı insanesim ise gitmemis evde olsa 10 da 11 de zor kalkıyorum halbuki adalet mi sımdı bu
Gunaydin kizlar mutlu haftalar olsun
Günaydın kızlar
Günaydın güzel sağlikli bir hafta olsun inşallah
Bahar geldi sanirim mart girdigine göre benim dogum günüm geliyo bilginize
Günnaaayydııın -300 gram . akmasa da damlar
Yeni hafta yeni hedeflergüzel bir hafta olması dileğiyle
Gunaydinnnnnn canlarGünaydın 6.takimin azimli kızları
Kizimla kalktık ona kahvaltısını yaptiriken bende kahvemi içiyorum .Ev halkını da doyurup yürüyüşe çıkmayı planlıyorum bakalim
Listedesin canim boyle seylere dikkat etmen gerekiyor 1dolma,salata,yogurt yeseydin boyle olmazdi misalTecrübelisin3 haftadır hiç böyle bişey yaşamadım bugün 4 üncü haftam bu takımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?