Gunaydin canım ❤Gunaydın herkese
dun gece 3 gibi yatıp niye 8 de kalkarkı insanesim ise gitmemis evde olsa 10 da 11 de zor kalkıyorum halbuki adalet mi sımdı bu
Günaydın canım ❤Gunaydin kizlar mutlu haftalar olsun
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Artin cok degil yediklerine dikkat edersen cumaya eksiye çevirirsin canim73.3 kg yim
+200
Regli haftam cumartesi regli gunum insallah cuma eksiyi görürüm
100 gram hassasiyet oluyor genelde tartilarda canim ondan kaynaklidir belkiYaa ben bu tartiyi anlamadım...sabah wc den sonra tum.kiyafetleri cikarttim tartildim.56.7 gösterdi...inanmadim 2 defa ciktim degismedi..sonra ic camasirimi giydim 57 oldu..simdide ic çamaşırlı 57.2 gosteriyo...sinirden alip camdan atasim var..pilinide yeni degistirdik...yeni kullanilmaya baslandi bide eski bi tartida degil
Fayans canim sürekli orda duruyo...hatta kaldırıp ayaklarini temizledim toz falan oluyor diye...Koyduğun yerde bir sıkıntı vardır belki canim Baska yerde bı dene belki zemin diz degıldır
Hafta sonundan eksiyle çıkmışsın hangi sonuç olursa olsun tebrik ederim canımAz önce gene tartildim..56.8-56.9 ciktim...kaptanim bildirimimi 57 olarak yapayim...cumaya ek olsun aradaki oynamalar
Afiyet olsun canim28.subat pazar
Sabah
Sirkeli su, 1 tk yağ
12.30
2 yumurta+1 kş hc unu +az peynir, cevizle mikrodalga da ekmek yaptim
Peynir
Domates salatalik roka
Ara
Firinda yumurtali peynirli 1 sandwich ekmegi
Domates salatalik roka
19.00
Bol yesillikli salata
Yogurt
Su 2 lt
Bitki çayları
Eksiyle gelmissin
Cumartesi menum
Sabah
1 kase salata
1 yumurta
1 dilim ekmek
Az peynir
aksam
Yarim tabak sebzeli tavuk
2 ks bulgur pilavi
1 br ayran
2 lt su
Eki Görüntüle 2792593
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Afiyet olsun canimDünkü menum
Sabah
Salata
1 kirmizi biber
2 dilim peynir
Yarim yumurta
Aksam
5 ks fellah kofte
5 ks yogurtlu patlican
Salata
Ayran
2.5 lt su
Eki Görüntüle 2792594
Pazar gunku adimim
N Nidsalii
Zipzip-
E Elif_Eylul
Evet canim haklisin aslında onemli olan orasi...Hafta sonundan eksiyle çıkmışsın hangi sonuç olursa olsun tebrik ederim canım
Bu kilolarda eksi gelmek bile mucize tebrikler canimAz önce gene tartildim..56.8-56.9 ciktim...kaptanim bildirimimi 57 olarak yapayim...cumaya ek olsun aradaki oynamalar
Gunaydin canım ❤Günaydın güzel sağlikli bir hafta olsun inşallah
Bahar geldi sanirim mart girdigine göre benim dogum günüm geliyo bilginize
Sagol canim...inş devami cumaya gelirBu kilolarda eksi gelmek bile mucize tebrikler canim
en doğru sonucu beton düz zeminde veriyo. bide hep aynı yerde aynı saatte tartılmak en doğrusuYaa ben bu tartiyi anlamadım...sabah wc den sonra tum.kiyafetleri cikarttim tartildim.56.7 gösterdi...inanmadim 2 defa ciktim degismedi..sonra ic camasirimi giydim 57 oldu..simdide ic çamaşırlı 57.2 gosteriyo...sinirden alip camdan atasim var..pilinide yeni degistirdik...yeni kullanilmaya baslandi bide eski bi tartida degil
Gunaydin canım ❤Günnaaayydııın -300 gram . akmasa da damlar
85le 90 arası abla boyu da kısa 1,50 falanYandex de cok degisik sporlar var cnm
Hosgeldin tatlim
Ben burdayim da sen görünmüyorsun :))
Iyi olmana sevindim
Ben hasretine dayanamayip corana oldum
Hosgelmis bitanem,iştah ikizim :)))
Allahin izniyle yaza kadar baya bi kilolari aticaz cnmbu sefer ya olacak ya olacak
Midem agriyor deseydin :))
Bu kadar hamurisine kilolari nasil
aa . haftasonu paketim bitince girememiştiim. hemen geriye dönük yapayım. cumartesi HIIT kardiyo. Pazar 1 saat tempolu yürüyüşGunaydin canım ❤
Hafta sonu yoktun
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Ekside olmanda guzel
Tamam canim bugünden itibaren ne yedin ictin bekliyoruzaa . haftasonu paketim bitince girememiştiim. hemen geriye dönük yapayım. cumartesi HIIT kardiyo. Pazar 1 saat tempolu yürüyüş
Iyi geceler kizlar ❤❤
Bu arada gunaydin....yeni hafta yeni umutlar...hersey guzel olsun
Gunaydin kizlar bol eksili ,huzurlu ,mutlu bir hafta olsun hepimize
Günaydın kızlar
Günaydın kizlarr❤
Günaydın mutlu bir hafta dilerim.
Gunaydın herkese
dun gece 3 gibi yatıp niye 8 de kalkarkı insanesim ise gitmemis evde olsa 10 da 11 de zor kalkıyorum halbuki adalet mi sımdı bu
Gunaydin kizlar mutlu haftalar olsun
Günaydın kızlar
73.3 kg yim
+200
Regli haftam cumartesi regli gunum insallah cuma eksiyi görürüm
Günaydın kızlarGünnaaayydııın -300 gram . akmasa da damlar
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?