Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 kurabiye neyine yetmedi kizzz :)

Iskender pidelimiydi

Gunaydin canim karmı geliyomus18mart benim

ne güzeldi izinlerim ama plan yaptım uygulasam tam olacak devamini getiremiyorum bi türlü ertelenme hastalığımı yenebilsem.
sonra yaparım ama daha sonra yapacagim diyip pes ediyorum. bu durumu ben sevmiyorum ne yazdiysam ne yaptıysam ayni şekilde devam etmek istiyorum.

Bende de durumlar vahim.
Ben anlamıyorum kaçamak olarak bir ıslak kek vardı.
Ama sonuç kötü.
+800 üm bende
Islak kek zaten başlı başına kaçamak yiyeceksen 1 çatal yiyeceksin şişlik olmasın şimdi bu sana 2 gün ödem olacak boşu boşuna

Baharım Rabbim şifa versin anacigina .gelinimizinde annesinde belinde kırık var diye ameliyat ettiler baya zor geçti süreç.. şuan acaba kırık yokmuydu diye düşünüyorlar . Özelde ameliyat oldu lokman hekim hastanesinde.. iyi araştırın canım cnm hastane işini bence ..

Günnaaayydııın -300 gram

en doğru sonucu beton düz zeminde veriyo. bide hep aynı yerde aynı saatte tartılmak en doğrusu
Günaydın canım eksi super
Yeni hafta yeni hedefler güzel bir hafta olması dileğiyle
Günaydın canım
Gunaydin canım ❤
Kaptanim günaydın
Oğlum ağlamayı bıraktı sabahları agu buguyla uyanıyor 3 gündür
Maşallah
Gunaydinnnnnn canlar
Günaydın ablacım
Günaydın 6.takimin azimli kızları
Kizimla kalktık ona kahvaltısını yaptiriken bende kahvemi içiyorum .Ev halkını da doyurup yürüyüşe çıkmayı planlıyorum bakalim
Günaydın canım afiyet olsun

Sabit gelen zaten eksiyle gelcek gözuyle bakariz bunu sende biliyosun canim
Amaaa bas bas hafta sonu kimse bisey yemesin dedikce yeniyo bunuda anlamis degilim sadece listedekiler bizim icin önemli freee zaten freede ama sakal uzatcam yakinda
Kilo verme sürecinde haftasonu, hafta içi diye bi kavram olmamali
Amaaa işte

Zaten cuma 1 öğün kacamak hakki var

Kilo verme sürecinde haftasonu, hafta içi diye bi kavram olmamali
Amaaa işte

Zaten cuma 1 öğün kacamak hakki var
Haftasonu dedigim herkes ailece kahvalti yapmak guzel sofralarda yemekler yemek gibi
Ama zaten mantigimiz kilo vermekse ayni gün diye bakmaliyiz ama bu malesef olmuyo

Bende -100 geldim kızlar
69.40
Eksin guzel canim
Eki Görüntüle 2792632
Cuma:83.15
Ptesi:82.60
Fark:550g
Nick eklemiyorduk dimi ptesi ben nolur nolmaz diye tartinin üstüne fotoğrafımi ekledim
Guzel eksi tebrik ederim canım
Bende de durumlar vahim.
Ama sonuç kötü.
+800 üm bende
Cuma ve cumartesi menulerini paylasmadin
Baska kacamagin varmiydi

Bende de durumlar vahim.
Ama sonuç kötü.
+800 üm bende
Bu pek iyi olmamış

Senin bünyede kacamaga hemen tepki veriyor heralde cnm

Bide burdan uzak kaliyosun son zamanlarda, o yüzden enerjinin düştüğünü hissediyorum

Bizim de ozel olacak ama Çankaya'da İbn-i sinada profesör yapacak olan kisi aslinda orada da yapılabilir güvendiğim alt kadrom var dedi ama biz riske atmak istemedik . Kirik var annemde mr raporlarini okudum bende anlarim biliyorsun az cok kuyruk sokumunda 5 disk cok vahim yillardir gittik geldik çoğu doktor Cesaret edemem ben dedi ama artik yuruyemiyor neredeyse %3 risk var dua edin iyi geçsin iyi geçerse 1 hafta icinde disari cikip yürürsün diyor

Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…