- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kurabiyenin ustune ekmekli İskender ondan arti cikmissindir canim dikkat edersen gider eksiye geçersin ama beni yenebilir misin acabapide yoktu ekmek vardi baya ekmeklerden kullandim.
1 kurabiye neyine yetmedi kizzz :)Günaydin.
dünkü
aç karnina 10 da salatalık kürü /elma
13:00
4 çatal menemen.
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
ara: 3 adet elmalı kurabiye.
akşam: 18.00
bi tabak tavuklu iskender / yogurt
su: 2 lt
spor: sabah 15 dk cardio.
başka yapmadim hep ev işler..
Gunaydin canim karmı geliyomusGünaydın canım
Günaydın canım
Afiyet olsun
Günaydın
Günaydın canım erkek milleti
Günaydın canım
Aa ne zman canım benim de Mart'ta doğum günüm günaydın bu arada ama yine kar geliyormuş öyle duydum
Cok aç kalmali olmayan seyleri yapabiliriz cnmEn güzeli abla ..Belki arada perşembeleri tartı günü aşkına protein diyeti yapilabilinir sanki
valla yedim tutamadim benim pis bogazim.1 kurabiye neyine yetmedi kizzz :)
Iskender pidelimiydi
Islak kek zaten başlı başına kaçamak yiyeceksen 1 çatal yiyeceksin şişlik olmasın şimdi bu sana 2 gün ödem olacak boşu boşunaBende de durumlar vahim.
Ben anlamıyorum kaçamak olarak bir ıslak kek vardı.
Ama sonuç kötü.
+800 üm bende
Ozaman dogum gununde hiç 6.lı rakamlari planlama migi zayiflicam diyen insan 3kurabiye iskender yemezdivalla yedim tutamadim benim pis bogazim.
ekmekli yaptım pide yok ki .
Baharım Rabbim şifa versin anacigina .gelinimizinde annesinde belinde kırık var diye ameliyat ettiler baya zor geçti süreç.. şuan acaba kırık yokmuydu diye düşünüyorlar . Özelde ameliyat oldu lokman hekim hastanesinde.. iyi araştırın canım cnm hastane işini bence ..kolaydi dimi nanekekik :)
Evet bu sabah esime dedim annem gibi olmak istemiyorum bedenime iyi bakacağım
Annemin dizler pert ameliyati erteledi surekli sivi igneleri vs yapildi ama hic ise yaramadi , simdi yarinda belinden mecburi ameliyat olacak belinde kirik var ki annemin gecmisi kilolu degil genetik benzerligimiz illa ki vardir birde ustune suan obezim
Amin her hafta insallah
islak kek üstüne aksam sebze yeseydin keske ama adimlar super afiyet olsun
iskenderde pide varmiydi rakibem bana yenilmeye çalışmıyorsun dimi yeni geldim diye :)
Sen simdi ise basladiysan o yoğunluklar artilar gideriki haftalık izinim bitti bugün başladim ve 3 ögüne geçtim bide saatlerim degişmiş 10-16
erken geldim bugün de. ama neyse masamda biriken işleri yaptım.
Günaydın canım eksi superGünnaaayydııın -300 gram
en doğru sonucu beton düz zeminde veriyo. bide hep aynı yerde aynı saatte tartılmak en doğrusu
Günaydın canımYeni hafta yeni hedeflergüzel bir hafta olması dileğiyle
Kaptanim günaydınGunaydin canım ❤
MaşallahOğlum ağlamayı bıraktı sabahları agu buguyla uyanıyor 3 gündür
Günaydın ablacımGunaydinnnnnn canlar
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın 6.takimin azimli kızları
Kizimla kalktık ona kahvaltısını yaptiriken bende kahvemi içiyorum .Ev halkını da doyurup yürüyüşe çıkmayı planlıyorum bakalim
Kilo verme sürecinde haftasonu, hafta içi diye bi kavram olmamaliSabit gelen zaten eksiyle gelcek gözuyle bakariz bunu sende biliyosun canim
Amaaa bas bas hafta sonu kimse bisey yemesin dedikce yeniyo bunuda anlamis degilim sadece listedekiler bizim icin önemli freee zaten freede ama sakal uzatcam yakinda
Öyle duydum ben onların yalancısıyım benimde 20 MartGunaydin canim karmı geliyomus18mart benim
Haftasonu dedigim herkes ailece kahvalti yapmak guzel sofralarda yemekler yemek gibiKilo verme sürecinde haftasonu, hafta içi diye bi kavram olmamali
Amaaa işte
Zaten cuma 1 öğün kacamak hakki var
Eksin guzel canimBende -100 geldim kızlar
69.40
Guzel eksi tebrik ederim canımEki Görüntüle 2792632
Cuma:83.15
Ptesi:82.60
Fark:550g
Nick eklemiyorduk dimi ptesi ben nolur nolmaz diye tartinin üstüne fotoğrafımi ekledim
Cuma ve cumartesi menulerini paylasmadinBende de durumlar vahim.
Ama sonuç kötü.
+800 üm bende
masabaşındayim oturarak çalışıyorum.Sen simdi ise basladiysan o yoğunluklar artilar gider
Bu pek iyi olmamışBende de durumlar vahim.
Ama sonuç kötü.
+800 üm bende
Bizim de ozel olacak ama Çankaya'da İbn-i sinada profesör yapacak olan kisi aslinda orada da yapılabilir güvendiğim alt kadrom var dedi ama biz riske atmak istemedik . Kirik var annemde mr raporlarini okudum bende anlarim biliyorsun az cok kuyruk sokumunda 5 disk cok vahim yillardir gittik geldik çoğu doktor Cesaret edemem ben dedi ama artik yuruyemiyor neredeyseBaharım Rabbim şifa versin anacigina .gelinimizinde annesinde belinde kırık var diye ameliyat ettiler baya zor geçti süreç.. şuan acaba kırık yokmuydu diye düşünüyorlar . Özelde ameliyat oldu lokman hekim hastanesinde.. iyi araştırın canım cnm hastane işini bence ..
Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallahBizim de ozel olacak ama Çankaya'da İbn-i sinada profesör yapacak olan kisi aslinda orada da yapılabilir güvendiğim alt kadrom var dedi ama biz riske atmak istemedik . Kirik var annemde mr raporlarini okudum bende anlarim biliyorsun az cok kuyruk sokumunda 5 disk cok vahim yillardir gittik geldik çoğu doktor Cesaret edemem ben dedi ama artik yuruyemiyor neredeyse%3 risk var dua edin iyi geçsin iyi geçerse 1 hafta icinde disari cikip yürürsün diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?