- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Cook gecmis olsun Allah sifa versin canım annecigine insallah ameliyati cok guzel geçerBizim de ozel olacak ama Çankaya'da İbn-i sinada profesör yapacak olan kisi aslinda orada da yapılabilir güvendiğim alt kadrom var dedi ama biz riske atmak istemedik . Kirik var annemde mr raporlarini okudum bende anlarim biliyorsun az cok kuyruk sokumunda 5 disk cok vahim yillardir gittik geldik çoğu doktor Cesaret edemem ben dedi ama artik yuruyemiyor neredeyse%3 risk var dua edin iyi geçsin iyi geçerse 1 hafta icinde disari cikip yürürsün diyor
Herkesi etiketleyim canim bu mesajinlaCUMA
Harici kimse bundan sonra kaçamak yapmasin özellikle listedeki arkadaslar
Bunumu dememiz lazim yani herkes bilmesi gerekiyo bu liste nedemek oldugunu
Günaydın canım ❤Günaydın hepinize
Kuzum geçmiş olsunBizim de ozel olacak ama Çankaya'da İbn-i sinada profesör yapacak olan kisi aslinda orada da yapılabilir güvendiğim alt kadrom var dedi ama biz riske atmak istemedik . Kirik var annemde mr raporlarini okudum bende anlarim biliyorsun az cok kuyruk sokumunda 5 disk cok vahim yillardir gittik geldik çoğu doktor Cesaret edemem ben dedi ama artik yuruyemiyor neredeyse%3 risk var dua edin iyi geçsin iyi geçerse 1 hafta icinde disari cikip yürürsün diyor
Ha ekmek, ha pidevalla yedim tutamadim benim pis bogazim.
ekmekli yaptım pide yok ki .
Ödem de olsa eksin super tebrik ediyorum canımPazartesi bildirimi
Cuma 81.100
Pazartesi 79.100
Fark -2000
Tabi bunlar ödem hiçççç havalara girmiyorum
Bence de kızlar lütfen kaçamak yapmayalım cumayı bekleyelimCUMA
Harici kimse bundan sonra kaçamak yapmasin özellikle listedeki arkadaslar
Bunumu dememiz lazim yani herkes bilmesi gerekiyo bu liste nedemek oldugunu
M MissHayaLet
Cordelia
T timesinfinity
gulenyuzumsunsen
Chedarice
S sulisim
@aylin68olacak
Kmsl Hnd
Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
Zeynolin44
Ni454
selensu82
asysss
PAPATYAM
Wilma11
A Ahalp
ysfeeymnn
Penguen
kackaloribu
Pes etme
mavi19
cilekreceli1514
@I-cell_84
Poni Bon
Habinar
North River
Fitt_anne
Bence gir havalara tebrik ederim canimPazartesi bildirimi
Cuma 81.100
Pazartesi 79.100
Fark -2000
Eksi eksi dir canım ödem de olsaaaaPazartesi bildirimi
Cuma 81.100
Pazartesi 79.100
Fark -2000
Kacamaklar keşke sadece ödem yapsaIslak kek zaten başlı başına kaçamak yiyeceksen 1 çatal yiyeceksin şişlik olmasın şimdi bu sana 2 gün ödem olacak boşu boşuna
Sana yorum yapamiyorum artikBen her zamanki gibi ödemli tartıldım tam +1 kilo bu hafta tekrar eksiye çeviririm umarım
Hani tartılmayacaktin bugun canim :))Ben her zamanki gibi ödemli tartıldım tam +1 kilo bu hafta tekrar eksiye çeviririm umarım
Kız sen her pazartesi artı 1 geliyo cumaya eksi oluyorBen her zamanki gibi ödemli tartıldım tam +1 kilo bu hafta tekrar eksiye çeviririm umarım
Bak geçen hafta 1 çatal yedim Kemalpaşa tatlısından eşim ısrar etti diye ki o da bugün diyete başladı tartıda 85i görünceKacamaklar keşke sadece ödem yapsa
Kilo vermeyide sekteye ugratiyor
Bi spor hocasi demişti heralde
Su kaynaticida su kaynarken icine buz atarsaniz, suyun kaynama suresini uzatirsiniz diye
Kacamakda o hesap :)
Herkes tartılkrken haksızlık olmasın diye tartıldım kaptanımHani tartılmayacaktin bugun canim :))
Sen cumaya eksiye cevirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?