Yine mi pozitif. Çok şükür iyisin.Yinede cok salma ipin ucunu cnmsen o kilolari vermek icin ne kadar aç kalip, saatlerce spor yaptin.
Yeni cicilerinde hayirli olsun, insallah dar gelmeden hep giyersin onlari :)))
Bizim 2 hafta oldu cnm, yeni test yapilmisti, tekrar pozitif cikti
Haftaya cuma yine yapilacak
Yine evdeyim yani :))
Pazartesi eksi gelmissin iste daha ne olsunGeçen cuma 78,4 kg
Bugün p.tesi 78,2 kg.
200 gramcik eksi.
Sağol canım.Pazartesi eksi gelmissin iste daha ne olsun
Ben de yogurt, Yulaf, muz, tarçın yaptim. Şimdi yiyeceğim sonra çıkacağım. Gelene kadar 3-4olur. Sen tarçın koydun mu?Yulaf süt bademden puding yaptim
beni hic doyurmuyor yaa
Sanki hic bisey yememis gibi hala açım
O yuzden 2 öğün icin fazla beklemicem
Aylincim okul meselesi ile ilgili yazdığım mesaj kaynadı sanırsam...
Sınav ile görüştünüz mü?
Canım cuma fotoğraflı.Bugün Tartı günü mü cuma değilmiydiZipzip- bilmediğim için soruyorum ben her sabah tartılırım genelde eğer acele işim yoksa 68.2 ydim yine fotoğraf çekmedim ama
Burda 14 gün de karantina bitiyor cnm normalde sonrasinda test zorunlulugu yok.Aaa çok şaşırdım. Burada pozitif çıktıktan 10 gün sonra karantina bitiyor.
Çok ilginç geldi.
Ama çok ağır atlatmadın değil mi.
Zuhal size de ilaç veriyorlar mı canım.
Burada bir ilaç varmış sabah akşam 8 er tane alıyorsun. O içmedi ama biraz uzun sürdü.
Sizde nasıl çok merak ettim.
MalesefYine mi pozitif. Çok şükür iyisin.
Sağol canım
Bravo tatlım.
Evet cnm kakao tarcin incir koydumBen de yogurt, Yulaf, muz, tarçın yaptim. Şimdi yiyeceğim sonra çıkacağım. Gelene kadar 3-4olur. Sen tarçın koydun mu?
Ablam benim ya Allah şifa versin benimde eşim bir ay karantinada beş gün hastanede yattı ciğerlere indi çok ağır geçirdi siz yine hafif geçiriyorsunuz sukurBurda 14 gün de karantina bitiyor cnm normalde sonrasinda test zorunlulugu yok.
Benimki ingiliz mutasyonu oldugu için mecbur.
Ciğere vurmadigi için agir sayilmaz. Bas agrisi, halsizlik var
Cok cabuk yoruluyorum
Bi mutfagi topluyorum gidip yatiyorum :))
Burda ilaç kullanilmiyor
Zaten tr de verilen ilaclarinda cogu kisiye yan etki yaptigi ortada
Malesef
Sagol cnm
Başka tarçın al bakalım.Evet cnm kakao tarcin incir koydum
Yogurtlu daha doyurucu oluyor heralde
Benim canim tatli istedigi için puding gibi yaptim
Bide tarcini yeni aldim
Hic tarcin kokmuyor
Sahtemi ne :)))
Şimdi nasıl canım.Ablam benim ya Allah şifa versin benimde eşim bir ay karantinada beş gün hastanede yattı ciğerlere indi çok ağır geçirdi siz yine hafif geçiriyorsunuz sukur
Rabbim şifasını versin annenin baharimBizim de ozel olacak ama Çankaya'da İbn-i sinada profesör yapacak olan kisi aslinda orada da yapılabilir güvendiğim alt kadrom var dedi ama biz riske atmak istemedik . Kirik var annemde mr raporlarini okudum bende anlarim biliyorsun az cok kuyruk sokumunda 5 disk cok vahim yillardir gittik geldik çoğu doktor Cesaret edemem ben dedi ama artik yuruyemiyor neredeyse%3 risk var dua edin iyi geçsin iyi geçerse 1 hafta icinde disari cikip yürürsün diyor
Çok rahat verirsin süreyi uzatma zaten 2,3 ay ödevini yap çalışkan bir öğrenci ol bitsin gitsin uzadıkça kısır döngüye giriyor zatenBen hiç zaman olarak kendime bir hedef koymamıştım, işe başladığımda kilo işi bitse iyi olur diyordum, 13 ay var daha.
Dün birisi şu zamana kadar şu kadar diyince ben de takvime bakayım dedim. Mayısta bayram varmış, 2 hafta kvye gideriz.o zaman 75 olmak istiyorum aslında 79 da yeter ilk etapta ama orda çook rahat 4-5 kilo alırım
10 haftam var, 10 haftada 12 kilo verilir değil mi? Gaz verin bana
Nereye gidiyorsun kaptan Ankara'da nerdesin ben Keçiören deyim forum avmye gidecem işlerimi halledip :)Hava gunesli ama çok soguk yaa üşüdüm
Kardeşimle alışverişe gidiyoruz
Ara ara bakarim sayfaya
Benimde hedefim ramazan bayramına 11 kilo hep birlikte vereceğiz yaz gelmedenBende 80 olmak istiyorum bayramda
11 kilo yani
bana da gaz verin
TeşekkürlerBu ne?
Maşallah yavruna...Çocuğun gayretli gittiği her yerde hedefine ulaşır. Allah gönlünüzdekini hayırlı eylesin. Ortam her yerde zaten dörtlük olmuyor. Elinden geleni yapmışsın. Sonu güzel olur inşallah canım.Elhan
Canım okudum da yazmayı unuttum.
Sınav çok düşünmüyorum canım.
Kültür ve Tan düşünüyorum.
Kültürde kontenjanlar dolmuş.
Tanda da sınav yapacaklar. Benim ki sınavı kesin geçer. Kültürden dönüş yaparlar belki diye bekliyorum.
Çünkü kültürde de sınav yaptılar mat ve fen 20 de 20 doğru. Türkçe'den 3 soru kaçırmış.
Normalde de denemelerde 3-4 yanlış yapar zaten.
Bir de Tan da kafamıza yatmaya başladı. Oradan da Tan Fene geçer dedi bir arkadaş. Çok iyiymiş herhalde. Üniversite kazandırma yüzdesi.
Aradayız çok hiç sorma.
Bizde hedef Tofaş Fen veya Tan Fen burslu.
O yüzden Tan da çok mantıklı geliyor.
Tanın ortamı biraz ürkütüyor beni. Kafa karışıklığım o yüzden aslında.
Yaşım mayıs 'ta tam 36 olacak benim de...ADINIZ: Dilek
YAŞINIZ: 36 sanki ama bence 35 i
dolduracamm 36dan gün aldım
BOYUNUZ:168
KİLONUZ: Tartım bozuldu bu hafta tartı işini hallederim tahmini 87 felandir
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:16 yaşında oğlum,11 yaşında kızım,2 yaşında da prensesim var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:3.Takım 9. takım ve kısa bir sürede 4. Takımda bulundum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yemek yemeyi seviyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ :Çünkü kilolu olmayı hiç yakıştıramadım gençliğime güzelliğimeSalıyorumda kendimi kilo alınca teyzeler gibi olup çıkıyorum. Ne giyinmek ne süslenmek istiyorum aynaya bile bakmıyorum resmen Buda mutsuz keyifsiz bıkkın bir insana donustuyor beni ..Bu şekilde yaşamak istemiyorum.. ,Sağlıklı,fit istedigini giyip yakistiran Görenlerin "A hic de 3 çocuk annesi gibi görünmüyorsun masaallah nasıl böyle zayıf kalmayı başardın "diye yüzüme beni ovmelerini istiyorum
Cumartesi günü de 2 bardak içtim şalgam ertesi gün eksi geldiGercekten cok güzel cnm
Demekki şalgam ödem yapmamis sende :))
Bakalım biraz daha deneyeceğimIse yaramış gibi duruyor canım
Erken yemek cok etkili
Birde suyu artirdin zaten cok iciyordun canim
+200 yola gore iyi canım
Canım ben korumadayim ya günde iki öğüne düşürdüm akşam yemeğimi erken yiyorum 4 gibi miktar olarak biraz arttırdımNedir canım yöntemin
1 yıldır AVM gitmedim ozlemedim deÇok rahat verirsin süreyi uzatma zaten 2,3 ay ödevini yap çalışkan bir öğrenci ol bitsin gitsin uzadıkça kısır döngüye giriyor zaten
Belli bi süreden sonra beni bıktırıyor bunalıyorum kaçamaklarım çoğalıyor olmuyo hooop.en başa
Nereye gidiyorsun kaptan Ankara'da nerdesin ben Keçiören deyim forum avmye gidecem işlerimi halledip :)
Benimde hedefim ramazan bayramına 11 kilo hep birlikte vereceğiz yaz gelmeden
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?