Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Totoşu kaşimayi unutmayalım lütfen

Hayellerimi yaşıyorsun desene Tebrik ederim arkadaşım çok güzel kilo vermişsin 20 kiloya yakın Boyun kaç

1 yıldır AVM gitmedim ozlemedim de online alışverişe iyce alıştım galiba ..
Napicaksin yaso AVM de zayıflayınca giymek için kıyafette al
Oğlana ayakkabı alacağım canım
Hemen işimi halledip çıkıyorum bende sevmem avmyi başım dönüyor :)

Totoşu kaşimayi unutmayalım lütfen
Kaşıdım abla
Kaç çocuğumun olduğunu söylemiyorum genelde..
Kız merak etti herhalde ki bir süre sonra sordu
Hayellerimi yaşıyorsun desene Tebrik ederim arkadaşım çok güzel kilo vermişsin 20 kiloya yakın Boyun kaç
Inşallah senin hayalin de gerçek olur
Valla boyumu ben 1.65 bilirdim
Burada konuşuldu her doğum 1 cm boyu kısaltirmis diye...
Ben de inanmamıştım eşime ölçtürdüm boyumu 1.62 cıktı ben şok
Çekmişim yani anlayacağın

Geçmiş olsun canım inşallah en iyi şekilde annen atlatır bu durumu

Burda bildiğim kadarıyla herkese ilaç veriyorlar.
Gelmiş geçmiş olsun canım.
Hepimiz olacağız. İnşallah hafif atlatırız.

İnşallah Elhan cım.
Benim her zaman duam kak eden hak ettiği yere gelsin.
Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin.
Öğrenci olsun çalışan olsun.

Nereye gidiyorsun kaptan Ankara'da nerdesin ben Keçiören deyim forum avmye gidecem işlerimi halledip :)
Bende keciorendeyim :))
Simdi kızılaya geldik de döneriz birazdan:)
Bakalım biraz daha deneyeceğim
Kaptanım babam köyden geliyor müsadenle bugünün menüsünü yazmayacağım free olarak...
Yoksa asıl listede olsam sen kurallara nasıl uyuduğumu iyi biliyorsun
Tamam canım ❤

Kaç haftada verdin bu kiloyu güzellik
Canım ben haziran ayında 77 idim. ağustos gibi başladım diyete. metom çok yavaş olduğundan (troidler çalışmıyor) birde aralarda diyetimi çok bıraktığımdan 6/7 ayı buldu 20 kg.dan kurtuluşum. 7 kilo civarını burada grubumuzda verdim.
aslında normal metoda ya da 20 li yaşlardada bu süreç bu kadarda sürmez. spor çok yaptım mesela ben. ona rağmen yavaş oldu. ama yinede önemli olan sağlık elbette.
sen yaş vs. avantajlısın hiç gözünde büyütmeyesin

ilaç kullanılmaması enteresanmış abla. bende ilaca sıcak bakamadım hiç kaç arkadaşım ilaçsız atlattı.
aşı ne durumda orda peki vurulmaya başlanan kesimler var mı sağlık vs.
haberlerde izlememize gerek kalmıyor bak sayende

Sağol canım benim tebrik ederim senide

Bence hedefine ulaşabilirsin canım. Haftada 1 kilo kadar vereceksin ki bence verirsin. yanındayız, yapabilirsin

Canlarım nasıl geçiyor gününüz? Ben kahvaltı yapıp kendimi dışarı attım hemen. Tek seferde 10 bin adım atmak için uğraşıyorum ama komşularla yürüyünce uzatamıyorum yolu çok 8.500 oluyor gerisini evde kendim tamamlıyorum. Bugün sadece adımla bırakmayıp evada ekleyeceğim. İyice terlemiş olayım. Malum cuma günü 60.8 kg olacağım

Kızlarla dışarı çıktık hava çok güzel kızlara burgerking den yemek yaptırdım misss gibi koktu ama size nasıl hesap vericem diyeeee tabikisiiiiiiiii de kendime almadım eve geldim dünden balık vardı salatayla yedim

Aynen benmde boyum 164tü şimdi 2 çocuktn sonra 2 cm kısaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…