Totoşu kaşimayi unutmayalım lütfenYaşım mayıs 'ta tam 36 olacak benim de...
3 çocuğum var ama yaşları küçük...
Kilo verme nedenim seninki ile aynıydı ve verdim
17 kilo verdim inşallah sen de verirsin
Bugün biraz önce bir kıyafet denedim göbek biraz açık bir model
Sayıcı kız göbeğin açık giyersin diyor ben de doğumlardan sonra azcik burusukluk kaldı dedim o da merak etti kaç çocuğumun olduğunu 3 deyince ağzı açık kaldıMAŞALLAH diyeyim kendime...
Aldım ama bluzu yuksek bel pantolonla giyeceğim
Cumartesi günü de 2 bardak içtim şalgam ertesi gün eksi geldi
Bakalım biraz daha deneyeceğim
Kaptanım babam köyden geliyor müsadenle bugünün menüsünü yazmayacağım free olarak...
Yoksa asıl listede olsam sen kurallara nasıl uyuduğumu iyi biliyorsun
Canım ben korumadayim ya günde iki öğüne düşürdüm akşam yemeğimi erken yiyorum 4 gibi miktar olarak biraz arttırdım
Akşam yemeğinden önce 1 litre su sonra 2 belki 3 litre su içiyorum ve yemekten sonra bir şey yemiyorum ya çay ya da bitki çayı içiyorum
Böyle 3 gün denedim eksi geldim
Hayellerimi yaşıyorsun deseneYaşım mayıs 'ta tam 36 olacak benim de...
3 çocuğum var ama yaşları küçük...
Kilo verme nedenim seninki ile aynıydı ve verdim
17 kilo verdim inşallah sen de verirsin
Bugün biraz önce bir kıyafet denedim göbek biraz açık bir model
Sayıcı kız göbeğin açık giyersin diyor ben de doğumlardan sonra azcik burusukluk kaldı dedim o da merak etti kaç çocuğumun olduğunu 3 deyince ağzı açık kaldıMAŞALLAH diyeyim kendime...
Aldım ama bluzu yuksek bel pantolonla giyeceğim
Cumartesi günü de 2 bardak içtim şalgam ertesi gün eksi geldi
Bakalım biraz daha deneyeceğim
Kaptanım babam köyden geliyor müsadenle bugünün menüsünü yazmayacağım free olarak...
Canım ben korumadayim ya günde iki öğüne düşürdüm akşam yemeğimi erken yiyorum 4 gibi miktar olarak biraz arttırdım
Akşam yemeğinden önce 1 litre su sonra 2 belki 3 litre su içiyorum ve yemekten sonra bir şey yemiyorum ya çay ya da bitki çayı içiyorum
Böyle 3 gün denedim eksi geldim
Oğlana ayakkabı alacağım canım1 yıldır AVM gitmedim ozlemedim deonline alışverişe iyce alıştım galiba ..
Napicaksin yaso AVM de zayıflayınca giymek için kıyafette al
Kaşıdım ablaTotoşu kaşimayi unutmayalım lütfen
Inşallah senin hayalin de gerçek olurHayellerimi yaşıyorsun deseneTebrik ederim arkadaşım çok güzel kilo vermişsin 20 kiloya yakın Boyun kaç
Geçmiş olsun canım inşallah en iyi şekilde annen atlatır bu durumuBizim de ozel olacak ama Çankaya'da İbn-i sinada profesör yapacak olan kisi aslinda orada da yapılabilir güvendiğim alt kadrom var dedi ama biz riske atmak istemedik . Kirik var annemde mr raporlarini okudum bende anlarim biliyorsun az cok kuyruk sokumunda 5 disk cok vahim yillardir gittik geldik çoğu doktor Cesaret edemem ben dedi ama artik yuruyemiyor neredeyse%3 risk var dua edin iyi geçsin iyi geçerse 1 hafta icinde disari cikip yürürsün diyor
Burda bildiğim kadarıyla herkese ilaç veriyorlar.Burda 14 gün de karantina bitiyor cnm normalde sonrasinda test zorunlulugu yok.
Benimki ingiliz mutasyonu oldugu için mecbur.
Ciğere vurmadigi için agir sayilmaz. Bas agrisi, halsizlik var
Cok cabuk yoruluyorum
Bi mutfagi topluyorum gidip yatiyorum :))
Burda ilaç kullanilmiyor
Zaten tr de verilen ilaclarinda cogu kisiye yan etki yaptigi ortada
Malesef
Sagol cnm
İnşallahMaşallah yavruna...Çocuğun gayretli gittiği her yerde hedefine ulaşır. Allah gönlünüzdekini hayırlı eylesin. Ortam her yerde zaten dörtlük olmuyor. Elinden geleni yapmışsın. Sonu güzel olur inşallah canım.
Bende keciorendeyim :))Nereye gidiyorsun kaptan Ankara'da nerdesin ben Keçiören deyim forum avmye gidecem işlerimi halledip :)
Tamam canım ❤Bakalım biraz daha deneyeceğim
Canım ben haziran ayında 77 idim. ağustos gibi başladım diyete. metom çok yavaş olduğundan (troidler çalışmıyor) birde aralarda diyetimi çok bıraktığımdan 6/7 ayı buldu 20 kg.dan kurtuluşum. 7 kilo civarını burada grubumuzda verdim.Kaç haftada verdin bu kiloyu güzellik
ilaç kullanılmaması enteresanmış abla. bende ilaca sıcak bakamadım hiç kaç arkadaşım ilaçsız atlattı.Burda 14 gün de karantina bitiyor cnm normalde sonrasinda test zorunlulugu yok.
Benimki ingiliz mutasyonu oldugu için mecbur.
Ciğere vurmadigi için agir sayilmaz. Bas agrisi, halsizlik var
Cok cabuk yoruluyorum
Bi mutfagi topluyorum gidip yatiyorum :))
Burda ilaç kullanilmiyor
Zaten tr de verilen ilaclarinda cogu kisiye yan etki yaptigi ortada
Malesef
Sagol cnm
Sağol canım benim tebrik ederim senideCanım ben haziran ayında 77 idim. ağustos gibi başladım diyete. metom çok yavaş olduğundan (troidler çalışmıyor) birde aralarda diyetimi çok bıraktığımdan 6/7 ayı buldu 20 kg.dan kurtuluşum. 7 kilo civarını burada grubumuzda verdim.
aslında normal metoda ya da 20 li yaşlardada bu süreç bu kadarda sürmez. spor çok yaptım mesela ben. ona rağmen yavaş oldu. ama yinede önemli olan sağlık elbette.
sen yaş vs. avantajlısın hiç gözünde büyütmeyesin
Bence hedefine ulaşabilirsin canım. Haftada 1 kilo kadar vereceksin ki bence verirsin. yanındayız, yapabilirsinBen hiç zaman olarak kendime bir hedef koymamıştım, işe başladığımda kilo işi bitse iyi olur diyordum, 13 ay var daha.
Dün birisi şu zamana kadar şu kadar diyince ben de takvime bakayım dedim. Mayısta bayram varmış, 2 hafta kvye gideriz.o zaman 75 olmak istiyorum aslında 79 da yeter ilk etapta ama orda çook rahat 4-5 kilo alırım
10 haftam var, 10 haftada 12 kilo verilir değil mi? Gaz verin bana
Aynen benmde boyum 164tü şimdi 2 çocuktn sonra 2 cm kısaldımKaşıdım abla
Kaç çocuğumun olduğunu söylemiyorum genelde..
Kız merak etti herhalde ki bir süre sonra sordu
Inşallah senin hayalin de gerçek olur
Valla boyumu ben 1.65 bilirdim
Burada konuşuldu her doğum 1 cm boyu kısaltirmis diye...
Ben de inanmamıştım eşime ölçtürdüm boyumu 1.62 cıktı ben şok
Çekmişim yani anlayacağın
HelallKızlarla dışarı çıktık hava çok güzel kızlara burgerking den yemek yaptırdım misss gibi koktu ama size nasıl hesap vericem diyeeee tabikisiiiiiiiii de kendime almadım eve geldim dünden balık vardı salatayla yedim
Bende keciorendeyim :))
Simdi kızılaya geldik de döneriz birazdan:)
Tamam canım ❤
AFİYET OLSUN :)Tereyağlı Türk kahvesi de beni çok tutuyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?