Takıma nazar degdi uçuyoruz kilolarda kızlarrrrrrrrBildirimim
Cuma 83.1 kg
Bugün 83.9
Fark +0.8
Ne diyim
Bende aktepe taraflarindayim canım
Kocaman bir alkışı hakettin.Kızlarla dışarı çıktık hava çok güzel kızlara burgerking den yemek yaptırdım misss gibi koktu ama size nasıl hesap vericem diyeeee tabikisiiiiiiiii de kendime almadım eve geldim dünden balık vardı salatayla yedim
Çok şükür iyi canim Allah'a hamd olsunŞimdi nasıl canım.
Harikasın, azmin için tebrik ederim..Kızlarla dışarı çıktık hava çok güzel kızlara burgerking den yemek yaptırdım misss gibi koktu ama size nasıl hesap vericem diyeeee tabikisiiiiiiiii de kendime almadım eve geldim dünden balık vardı salatayla yedim
Yürekten amin canım.İnşallahElhan cım.
Benim her zaman duam kak eden hak ettiği yere gelsin.
Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin.
Öğrenci olsun çalışan olsun.
Boy çekmesi doğrudur canım. Yıllar içinde dört santim kaybım var benim de. Dört doğum yapmadım ama her doğum iki cm' mimi yemişKaşıdım abla
Kaç çocuğumun olduğunu söylemiyorum genelde..
Kız merak etti herhalde ki bir süre sonra sordu
Inşallah senin hayalin de gerçek olur
Valla boyumu ben 1.65 bilirdim
Burada konuşuldu her doğum 1 cm boyu kısaltirmis diye...
Ben de inanmamıştım eşime ölçtürdüm boyumu 1.62 cıktı ben şok
Çekmişim yani anlayacağın
Sagol bitanem sizede cok gecmis olsunAblam benim ya Allah şifa versin benimde eşim bir ay karantinada beş gün hastanede yattı ciğerlere indi çok ağır geçirdi siz yine hafif geçiriyorsunuz sukur
Kacamak yok zaten tatlimBaşka tarçın al bakalım.
Dikkat et yediklerine. Bu hafta show yapacağız.
Sagol cnm, insallahBurda bildiğim kadarıyla herkese ilaç veriyorlar.
Gelmiş geçmiş olsun canım.
Hepimiz olacağız. İnşallah hafif atlatırız.
Saglik calisanlarina vuruldu cnmilaç kullanılmaması enteresanmış abla. bende ilaca sıcak bakamadım hiç kaç arkadaşım ilaçsız atlattı.
aşı ne durumda orda peki vurulmaya başlanan kesimler var mı sağlık vs.
haberlerde izlememize gerek kalmıyor bak sayende
Allah beterinden korusun ablacım ya eşimde öyleydi adamcağız çok oksuruyordu zayıfladı sonra hastaneye yatış hastaneden çıkınca tahin pekmez kaldırdı ayağa çok yedi ama sizde yiyin guclenin kilo verilir sağlık daha önemli ablacım canım benim fistigimSagol bitanem sizede cok gecmis olsun
Bizim şükür boğaza vurmadi yoksa benim bronslarim cok hassas normal üşütme de bile 2 ay sürer öksürük
Bizim eniste 2 hafta kaldi hastanede baya kötüydü, zor toparladi
Kacamak yok zaten tatliminsallah bu hafta daha güzel veririm, veririz
Sagol cnm, insallah
Saglik calisanlarina vuruldu cnm
Sözde mecburi degil ama iş yerleri ya aşı ya çıkış diyolar
Yaslilarda vuruluyormus
Kısalmasak iyiydi ama yapacak bir şey yokAynen benmde boyum 164tü şimdi 2 çocuktn sonra 2 cm kısaldım
Teşekkür ederim canımAFİYET OLSUN :)
Senin daha fazla gitmişBoy çekmesi doğrudur canım. Yıllar içinde dört santim kaybım var benim de. Dört doğum yapmadım ama her doğum iki cm' mimi yemiş160 kaldı kala kala ona da şükür.
Biz de öğretmenlere geldi köy öğretmenlerine..Sagol bitanem sizede cok gecmis olsun
Bizim şükür boğaza vurmadi yoksa benim bronslarim cok hassas normal üşütme de bile 2 ay sürer öksürük
Bizim eniste 2 hafta kaldi hastanede baya kötüydü, zor toparladi
Kacamak yok zaten tatliminsallah bu hafta daha güzel veririm, veririz
Sagol cnm, insallah
Saglik calisanlarina vuruldu cnm
Sözde mecburi degil ama iş yerleri ya aşı ya çıkış diyolar
Yaslilarda vuruluyormus
Ben de 2 doğumda toplam 4 cm kısaldımBoy çekmesi doğrudur canım. Yıllar içinde dört santim kaybım var benim de. Dört doğum yapmadım ama her doğum iki cm' mimi yemiş160 kaldı kala kala ona da şükür.
Ciddimisiniz yaaa böyle bişşey var mı iki doğum yaptımBen de 2 doğumda toplam 4 cm kısaldım
Kızlarla dışarı çıktık hava çok güzel kızlara burgerking den yemek yaptırdım misss gibi koktu ama size nasıl hesap vericem diyeeee tabikisiiiiiiiii de kendime almadım eve geldim dünden balık vardı salatayla yedim
Tebrik ederim böyle oldukça ömür boyu kilo sorunu yaşamazsınızKızlarla dışarı çıktık hava çok güzel kızlara burgerking den yemek yaptırdım misss gibi koktu ama size nasıl hesap vericem diyeeee tabikisiiiiiiiii de kendime almadım eve geldim dünden balık vardı salatayla yedim
Ben de hep duyardım her doğum 2 cm diye, ilkinde hiç anlamamıştım, belki yaşla da alakalı, zamanla boylar kısalıyor.Ciddimisiniz yaaa böyle bişşey var mı iki doğum yaptım
Ahahahh ha kız normalde bu kadar idareli değilim ama takımda olunca sorumluluğunu yerine getirmek istiyorumTebrik ederim böyle oldukça ömür boyu kilo sorunu yaşamazsınız
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| |||||||
T timesinfinity | |||||||
@sena zeynep | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Forever be young NUR | |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@I-cell_84 | |||||||
| |||||||
S sulisim | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@T u t a s t e | |||||||
@Migi_magid11 | |||||||
@aylin68olacak | |||||||
| |||||||
A Ahalp | |||||||
İnşallahhh canım sana da bravoAyakta alkışlıyorum.
Dün eşimin halası hamburger patates kızartması yapmış. Bi ısırık almadım. Böyle gidecek bu kilolar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?