Misafirim vardı kaptanim ondan geç kaldı ama geneldeAfiyet olsun canım guzel menu seninde aksam yemegin biraz gec saatlere kalmis canim
Mantikli canımKaptanım spor cezaları yenilen şeyin kalorisine göre olsun. Yediğimiz kaç kalori ise onu yakacak kadar spor yapalım ceza olarak. Aynı haftada 2. Kaçamaksa ceza, kalorinin 2 katı spor 3.
kaçamaksa 3 katı kalori yakacak spor. Ayni gün dâhi olsa her kacamak tek tek sayılır. Çok mu abarttım.
Gec yatiyorsan normal o zaman canimMisafirim vardı kaptanim ondan geç kaldı ama genelde
cok da erken yemiyorum çünkü geç yatıyorum ben
Tükettiğiniz her bir porsiyon baklava için 500 kalori alırsınız. Bunu eritmek için de 1.5 saat hızlı tempolu yürüyüş, 1.5 saat hızlı yüzmek, 1 saat tempolu bisiklet çevirmek, 1 saat futbol oynamak, 2 saat tempolu ev temizliği, iyi bir tenis oyuncusuysanız 45 dakika tenis oynamak gerekiyorKaptanım spor cezaları yenilen şeyin kalorisine göre olsun. Yediğimiz kaç kalori ise onu yakacak kadar spor yapalım ceza olarak. Aynı haftada 2. Kaçamaksa ceza, kalorinin 2 katı spor 3.
kaçamaksa 3 katı kalori yakacak spor. Ayni gün dâhi olsa her kacamak tek tek sayılır. Çok mu abarttım.
Afiyet olsunSelam kızlar menumu yazıyım
Kahvaltı 11.00
1 dilim ekmek
1 kase menemen
5 zeytin
Domates
1 dilim beyaz peynir
1.tk krem peynir tereyağı
16.00
1 kase yulaf lapası
20.00
Salata
Küçük kase yoğurtlu patlıcan közleme
2 kepçe kuru fasulye
1 servis kaşığı mantar sote
2,5 lt su 1 saat yürüyüş büyük bardak yeşil çay 3 fincan şekersiz kahve
Zipzip-
Iyi geceler kaptanı yatican mi bu saatteIyi geceler kizlar
Ne kadar kalorili bir sey baklava yaaTükettiğiniz her bir porsiyon baklava için 500 kalori alırsınız. Bunu eritmek için de 1.5 saat hızlı tempolu yürüyüş, 1.5 saat hızlı yüzmek, 1 saat tempolu bisiklet çevirmek, 1 saat futbol oynamak, 2 saat tempolu ev temizliği, iyi bir tenis oyuncusuysanız 45 dakika tenis oynamak gerekiyor
Gibimi
Aynen. Maksat ceza caydırıcı olsun. Önemli olan kaçamak yapmamak.Tükettiğiniz her bir porsiyon baklava için 500 kalori alırsınız. Bunu eritmek için de 1.5 saat hızlı tempolu yürüyüş, 1.5 saat hızlı yüzmek, 1 saat tempolu bisiklet çevirmek, 1 saat futbol oynamak, 2 saat tempolu ev temizliği, iyi bir tenis oyuncusuysanız 45 dakika tenis oynamak gerekiyor
Gibimi
1 bardak süt 3 kaşık yulaf 1 t.k kakou 10 fıstıkla pişiriyorum arada kuru üzüm yada muzla tatlandiriyirumAfiyet olsun
Yulaf lapasını sütle mi yapıyorsun suyla mı? İçine bir şey koyuyormusun tad vermesi için?
Akşam misafirim pasta getirmiş iyki tadına bile bakmadımTükettiğiniz her bir porsiyon baklava için 500 kalori alırsınız. Bunu eritmek için de 1.5 saat hızlı tempolu yürüyüş, 1.5 saat hızlı yüzmek, 1 saat tempolu bisiklet çevirmek, 1 saat futbol oynamak, 2 saat tempolu ev temizliği, iyi bir tenis oyuncusuysanız 45 dakika tenis oynamak gerekiyor
Gibimi
Soğuk baklava 1 adet 125 kalori imiş. O daha hafif bir tatlıymış. Baklava 1 adet 250 kalori. Tabii ortalama bir kalori.Ne kadar kalorili bir sey baklava yaa
Neyse benim 5 dakika sembolik di zaten bundan sonrasi icin örnek olur ona göre kacamak yapar herkes
Yok canim yatmiyorum bu saatte ama en gec 1 de uyumuş oluyorumIyi geceler kaptanı yatican mi bu saatteBenim gece yeni başlıyor küçüğü uyuttum çay içip ütü yapicam bu akşam
Öğrenmiş olduk hic yemedimSoğuk baklava 1 adet 125 kalori imiş. O daha hafif bir tatlıymış. Baklava 1 adet 250 kalori. Tabii ortalama bir kalori.
Zaten porsiyon deniyo 1porsiyonda 2adet oluyo normal 500 kalori canimSoğuk baklava 1 adet 125 kalori imiş. O daha hafif bir tatlıymış. Baklava 1 adet 250 kalori. Tabii ortalama bir kalori.
Evet ben düzensiz uyku yüzünden az veriyorum.Yok canim yatmiyorum bu saatte ama en gec 1 de uyumuş oluyorum
Sabah da 8 de uyanıyorum
Burdan cikip kafami dinliyorum birazcik
Yaklasik 4 yildir bu duzenle ileliyorum ve uyku düzeni de cok etkili kilo vermede
Bence guzel kilo veriyorsun canimEvet ben düzensiz uyku yüzünden az veriyorum.
Bilirsin baklavaya dayanamamNe kadar kalorili bir sey baklava yaa
Neyse benim 5 dakika sembolik di zaten bundan sonrasi icin örnek olur ona göre kacamak yapar herkes
Soguk baklava denilen serbetsiz olanmiSoğuk baklava 1 adet 125 kalori imiş. O daha hafif bir tatlıymış. Baklava 1 adet 250 kalori. Tabii ortalama bir kalori.
Ah ah kanayan yaram erken yatıp erken kalkamamakYok canim yatmiyorum bu saatte ama en gec 1 de uyumuş oluyorum
Sabah da 8 de uyanıyorum
Burdan cikip kafami dinliyorum birazcik
Yaklasik 4 yildir bu duzenle ileliyorum ve uyku düzeni de cok etkili kilo vermede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?