- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Soguk sutle serbeti oluyo canimSoguk baklava denilen serbetsiz olanmi
Öyle canım. Baklava bizim neyimize.Zaten porsiyon deniyo 1porsiyonda 2adet oluyo normal 500 kalori canim
Ben çok severimÖyle canım. Baklava bizim neyimize.
Afiyet olsun canimIyi aksamlar
3 mart carsamba
Sabah kahve
12.00
2 yumurta +az süt +1 tk hc unuyla krep
Peynir
1 tk tahin pekmez
Maydonoz, dereotu
Domates
15.45
1 büyük bardak ayran
1 avuc kuru üzümlü kuruyemis
18.45
3 derisiz tavuk incik
Bol salata
Su 3 +lt
Baklava olmamis zaten
Bulgur yanina bari yogurt tüketseydin ama gene buaksam aç kalmamissinafiyet olsun
Hic yemedim, burda görmedim deSoguk sutle serbeti oluyo canim
Tamam kaptanımAfiyet olsun kacamak yok ceza var dedik dun aksam
Baklava icin yapabildigin bir spordan 5 dakika yapmani bekliyorum yapınca etiketlersin :)))
Sagol tatlimAfiyet olsun canim
Ah ben bilirim hatayda yetişen biri olarak. Sarma içi eşittir kısırAfiyet olsun canim sarma içi marul ne olaki
Ben de bayram da yiyeceğim. Annem yapar inşallah. Ramazan bayramına 70 kilo gireyim de 72 çıkacağım gibi.Ben çok severim
Hosgeldin cnmADINIZ: kübra
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ: 1.58
KİLONUZ: 73.9
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI:yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 4. Takımdaydım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pkos var bnde ve 3 kere tüp bebek denememiz oldu dolayısıyla hem ilaclar hemde abur cubur ve kolaya olan düşkünlüğümden kilo aliyorum. Zor kilo veriyorum zaten doktorum zor kilo verirsin diyo ama alma noktasinda cok hızlı kilo aliyorum.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mıkos var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ göbek bolgem cok fazla olduğu için ve kiyafetlerim artık üzerimde iyi durmadığı icin kilo vermek istiyorum. Bu kadar yeterli sanırım
Soğuk olan çok kalorili değilmiş. Yine de dikkat et canım. O kadar emek veriyorsun.valla yedim ama pişmanım. Allah tartıda pişman etmesin insallah. Sporla dengelemeye çalıştım bakalim
Ya yakmayin beniii valla pismanim5 dakika nedir kaptanım. 1 adet baklava cezam en az 30 dakika olmalı.
Tamam bi daha yapmicam sözSoğuk olan çok kalorili değilmiş. Yine de dikkat et canım. O kadar emek veriyorsun.
Soğuk baklavayi sutle daha az şekerle ıslatıyorlar demekki ondan kalorisi azSoğuk baklava 1 adet 125 kalori imiş. O daha hafif bir tatlıymış. Baklava 1 adet 250 kalori. Tabii ortalama bir kalori.
Süper benceKaptanım spor cezaları yenilen şeyin kalorisine göre olsun. Yediğimiz kaç kalori ise onu yakacak kadar spor yapalım ceza olarak. Aynı haftada 2. Kaçamaksa ceza, kalorinin 2 katı spor 3.
kaçamaksa 3 katı kalori yakacak spor. Ayni gün dâhi olsa her kacamak tek tek sayılır. Çok mu abarttım.
Ay durunnnnn bir porsiyon soğuk baklava 230 kaloriymis. Ben 1 dilim yedim yarısı olsa 115 kalori eder. Yakmayın beniiiTükettiğiniz her bir porsiyon baklava için 500 kalori alırsınız. Bunu eritmek için de 1.5 saat hızlı tempolu yürüyüş, 1.5 saat hızlı yüzmek, 1 saat tempolu bisiklet çevirmek, 1 saat futbol oynamak, 2 saat tempolu ev temizliği, iyi bir tenis oyuncusuysanız 45 dakika tenis oynamak gerekiyor
Gibimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?