Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin canım
İlk günaydını dedim ilk bildirimide yapayim

Gecen hafta 57.2
Bu hafta 56.5
Fark 700
Yüzde 1.223

Kilo bildirimi
Geçen hafta cuma 65.9
Bugün 64.7
Fark:1.200 gr
Yüzde: 1.820

Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii

Günaydın kızlar
geçen hafta 72,8
Sabah 72,4 -400 gr Zipzip-

Günaydın hiç beklediğim gibi olmadı tartı karnımda hala şişlik var. Zipzip- E Elif_Eylul
Kızlar günaydın güzel eksiler tebrik ederim herkesi

4 mart
07.40
2 yumurta biraz peynir
12.30
2 et köfte
Yarım tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
15.30
1 bardak kefir
19.00
2 küçük fırın tavuk but
2 dilim patates
1 dilim salatalık turşusu
Spor 50 dk pilates 300p
Su 3 lt
Zipzip- N Nidsalii

selensu82

Olsun olur oyle seyler elif ablam iyidir kendisi soyledim zaten arada seni etiketliyoz diye
O saatlerde tarti dogru olmaz canim 3 4gibi tartil yeterli ramazanda oyle yapiyoruz zaten
He tamam canim o zman yuruyusten gelince tartilayim valla bahsettiğin ablayida tanımıyorum kusura bakmasın artık

İlk günaydını dedim ilk bildirimide yapayim

Gecen hafta 57.2
Bu hafta 56.5
Fark 700
Yüzde 1.223

Kilo bildirimi
Geçen hafta cuma 65.9
Bugün 64.7
Fark:1.200 gr
Yüzde: 1.820

Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii

Günaydın kızlar
geçen hafta 72,8
Sabah 72,4 -400 gr Zipzip-

Geçen hafta 58.1
Bu hafta 57.3
Fark 0.8
Yüzde 1. 37

Bozuk olan moralim biraz yerine geldi sağolun iyi ki varsınız kızçelerEki Görüntüle 2795516

Eksiler güzel kızlar tebrikler

Canım sana bu listeyi kim hazırladı ?
Peki kesin bununla kilo veriliyor mu bizde yapabilirmiyiz.?
Bİrde ben acı çehre çayı tohumu ne varsa deniyorum sabah akşam bir cignedim yuttum fayda yok dün aksm iki cignedim fayda yok salı günü doktora gidecem de sen almıştın acı çehre sana fayda ediyormu?
Birde dahiliye doktoru buna çözüm bulabilirmi? artık vücudum otlara Çaylara bağışıklık kazandı galiba etki etmiyor karnım çok şiş patlicam sanki
Çok soru sormuştum ksuuruma bakma

Valla verdiğim kilo malum az değil herkes görüyo aaa ne kadar zayıfladın falan diyolar tabi kıskananlar da oluyor nazara geldim heralde kendimi hiç kontrol edemiyorum hep bi saldırı modundayım. Dün kendimi bi okuttum cumartesi yufka açacam yağlı yufka yiyeyim gözleme yiyeyim sonra başlarım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…