- 24 Haziran 2016
- 7.534
- 26.568
- 548
Günaydın canımGünaydın kizlar
Teşekkür ederim güzen bayanNasılsın güzel bayan özleniyorsun
Canim bu benim listem degilCanım sana bu listeyi kim hazırladı ?
Peki kesin bununla kilo veriliyor mu bizde yapabilirmiyiz.?
Bİrde ben acı çehre çayı tohumu ne varsa deniyorum sabah akşam bir cignedim yuttum fayda yok dün aksm iki cignedim fayda yok salı günü doktora gidecem de sen almıştın acı çehre sana fayda ediyormu?
Birde dahiliye doktoru buna çözüm bulabilirmi? artık vücudum otlara Çaylara bağışıklık kazandı galiba etki etmiyor karnım çok şiş patlicam sanki
Çok soru sormuştum ksuuruma bakma
Heheeee yeyeee benim gibi sonra baslaValla verdiğim kilo malum az değil herkes görüyo aaa ne kadar zayıfladın falan diyolar tabi kıskananlar da oluyor nazara geldim heralde kendimi hiç kontrol edemiyorum hep bi saldırı modundayım. Dün kendimi bi okuttum cumartesi yufka açacam yağlı yufka yiyeyim gözleme yiyeyim sonra başlarım tekrar
Eksin cok guzel canim tebriklerGünaydın kızlar
Bildirimim
Geçen hafta 83.1
Bugün 82.2
Yeni tartı 82.1
Tartı farkıyla -1 kg
Eki Görüntüle 2795528
Neyedin migi
Yaw biz de yemesek kim gelip diyet yapacak yarışacak takımlar mı kapansın sonraHeheeee yeyeee benim gibi sonra basla
Haklisin bak simdiYaw biz de yemesek kim gelip diyet yapacak yarışacak takımlar mı kapansın sonra
Sen aksm uzun bı liste paylaştınya yumurta diyeti dedin o ne
Heeee oyle yazsana o menüyü alintilayinca ona cevap yazdim canimSen aksm uzun bı liste paylaştınya yumurta diyeti dedin o ne
Maşallah cnimGünaydın kızlar
Bildirimim
Geçen hafta 83.1
Bugün 82.2
Yeni tartı 82.1
Tartı farkıyla -1 kg
Eki Görüntüle 2795528
Ya ben almadimki listeyi sayfalarda çok geride kaldı bulamam ki sana zahmet atarmisin banaHeeee oyle yazsana o menüyü alintilayinca ona cevap yazdim canim
Kendim buldum bugun basladim canim bakalim ne olcak sende dene
Ben sana özelden atayim burda karisirYa ben almadimki listeyi sayfalarda çok geride kaldı bulamam ki sana zahmet atarmisin bana
Tamm cnim bekliyorumBen sana özelden atayim burda karisir
Bu hafta işe başlayınca çözüttümNeyedin migi
Pazartesi guzel giderken bukadar arti nasil olabilirki
Cozutmanin sebebi ne peki canim hani hayalin vardi dogum gunune kadar 60lara duşcektin sen boyle gidersen veremezsinBu hafta işe başlayınca çözüttümspor da yapmadım en azından adımları tamamlaya çalıştım
Dün eksi görebilmek içim akşam yemeği bile yemedim üstüne Hindistan cevizli kahve içtim öğlen çok kötü çözüttüm
Hayır canım diyetisyen tartısı değilKmsl Hnd diyetisyende tartıldığın kiloyu mu bildiriyor sun cuma günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?