Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kac çıktin merak ettim

Ne çabuk etkiliyor kacamaklar abla
Aslinda mercimekde birsey yok pastanin da yarisini yemiştin

O kilitden bana da lazim
Hiç sorma kaptanim hic sorma
Aksam profiterol bitsin yarina kalmasin diye 6tane yedim
Ayyy çok sinirlerim bozuk

Bana mercimek hic yaramiyor cnm
Artik bunyemi cok iyi biliyorum
Bide gec vakit spor yaptim, onunda etkisi vardir
Cins bi bünyem var :)))

Bugün temiz beslenmeli, bol sulu bi günle yarina cogu gider heralde
Gider canim merak etme o kilo degil zaten biliyosun

Yukarda yazdigim gibi benim bünye cok nazli cnm
Mesela kim 3 gün lahana corbasi içip, arti cikarki
4 çiğ kofte yiyip, ertesi güne +600 oldugumu biliyorum :)))
Bana et türü +lahanagil olmayan sebzeden verecen.
Baska şeyler haram

En azindan vücudunu biliyorsun abla ona gore beslenirsin
Cuma-cumartesi yersin sislik yapan yiyecekleri

Kac çıktin merak ettim

O kilitden bana da lazim
Ben 4 dolma yla bir kilo almıştım hafta boyunca da uğraştım vermek için aman diyim arkadaşlarıma ben artık dikkat ediyorum liste yaptım bir haftalık bu hafta 65 i görmek istiyorum artık iki haftadır 66 da sabitim

Burçların zayıflama programı var bir araştır derim mesela eşim oğlak burcu et yiyerek zayıflıyor gerçek ten de şahit oldum ben se aslan burcu zebze ve yeşillik zayıflatıyor

Görürsün canim merak etme dikkat edersen olur
Bana bakma sen ,ben yiyorum desemde sabahi aksami dengeliyorum yedigim zamanda vicdan yapip ogun hicbirsey yemedigimde oluyo bundan sonra dikkat etcem

Abla çok benziyor metomuz hemen mi etki eder yahu. Şişiveriyorum bende hemen. Günlerce dikkat et bi gün ye kilo almış ol şaka gibi

Burçların zayıflama programı var bir araştır derim mesela eşim oğlak burcu et yiyerek zayıflıyor gerçek ten de şahit oldum ben se aslan burcu zebze ve yeşillik zayıflatıyor
Bende bakaym ona rakibem aslında bazen bilmekte yetmiyor tamamen kesemiyosun hiçbirşeyi mecburen yiyoruz

Görürsün canim merak etme dikkat edersen olur
Bana bakma sen ,ben yiyorum desemde sabahi aksami dengeliyorum yedigim zamanda vicdan yapip ogun hicbirsey yemedigimde oluyo bundan sonra dikkat etcem
Ya biz senin kilona gelelim de her türlü dengeleriiz

Mucizemsn canım bugün ki spor bildiriminde ve menü bildirimimde etiketle beni
Tamamdır mutlaka etiketlerim canım. Bu arada atanma ihtimalim azaldığı için 2021 kpss ye çalışmaya başlıyorum bugün. Hem evi toparlayacam hem ders çalışacam. İnşallah çıkabilirsem yürüyüşe çıkarım çıkamazsam spora ayırdığım süre kısıtlı olacak malesef

Bende bakaym ona rakibem aslında bazen bilmekte yetmiyor tamamen kesemiyosun hiçbirşeyi mecburen yiyoruz
Yiyerek dahada çok zayıflanır ama saglıklı ve az olursa aç kalmak zayıflatmıyor aksine zarar veriyr bir araştır sen yine bu burç olayını

30 dl leslie yap akşam yemeğinden sonra hiç yoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…