Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Penguen @Tesnim1989
Kızlar nasıl gidiyor cumartesi
Sabah kahvaltısınu dışarıda yaptık peynir yedim çokça sucuklu yumurta ve zeytin yedim henüz acıkmadım ama ara öğün yapcam şimdi akşamda ıspanak yemeği yerim. Şimdilik iyi gibi ama çok zorlanıyorum kilo verirken insülin direncim var ama hiç bu kadar etkilenmemiştim 1 ayda 11 kilo verdiğimi biliyorum sıkı diyet ve sporla

Tüpleri bağlı arkadaşım şuan 4. Cocuguna hamile

Eşim izin vermiyor, yoksa rahim yumurtalık tüp ne varsa alsınlar, o kadar istemiyorum. Allah isteyenlere versin, çocuklarıma ömür versin.
Milyonda 1 ihtimaldir o cnm :) yada doğru dürüst yapmamislardir

Ben 3 cocuktan sonra yaptirdim, yaşımda küçüktü

Ilerde belki istersin 3.yu

Eline saglik canim ya....
Cordelia ve S sulisim tebrik ederim kızlar. Caba gosteren herkesi de ayrıca tebrik ederim ❤
Sagol
Emeğine sağlık canım Cordelia S sulisim tebrik ederim bende dereceye girdiğim için kendimi tebrik ederim
sagol

Hava serin burda hazir. Yasak bitti disari gezmeye gidelim dedik..aman Allahim her yer tiklim tiklim...avm ye gidelim dedik alincak var cocuklara hafta ici hic vaktimiz yok...Aman Allahim avm onu kuyruk park edecek yer yok arabayi...vaz gectik sahile dolaşmaya gidelim dedim...yok boyle kalabalik...evlerde kimse kalmamis herkes sokakta...Allah sonumuzu hayir etsin

Selam kızlar kacak olan ben geldımbugun spor salonuna basladım ve tabi dogal olarak yeme duzenınede geri dondum bakalım buradaki diyetisyenın beslenme duzenınıde uygulamaya baslıcam
Cuma günü son veda hutbeni yazıp kaçtın canım asla pes etme sonu çok güzel çünkü

Selam kızlar kacak olan ben geldımbugun spor salonuna basladım ve tabi dogal olarak yeme duzenınede geri dondum bakalım buradaki diyetisyenın beslenme duzenınıde uygulamaya baslıcam
Selam canim iyi olmus senin adina sevindim Bursadada spor salonlari acilmiz bakalim ne olucak bu gidişhat

Şimdi 2 haftaya pik yapar yine

Çok kötü oldu bu durum canim heryer insan kalabalığı 1aya yakin kapanir heryer bayramda gene evde oluruz

Hava guneslı olsa daha fazla kalabalık olurdu emınım

İster misin peki? Ben çok büyük konusuyorum asla 3.yü yapmıcam diye,çok korkuyorum artık, geçen regl bitti 2 gün geçti ona rağmen test yaptım, uyuyorum diye
ben de büyük konuşurken aaaa bir baktım hamileyim 3. ye...
Sonlandırmak da bize göre değildi allahtan geleni kabullendik 2 kızdan sonra bir oğlum oldu nasip böyleymiş..
Senin De 2 kızın var
Bnde pkosum ama adetlerim duzenli olur 3 tüp bebek denememiz oldu 4. Denemeye niyetlendik insallah 4. Denememiz tutar bu kez Allah bağışlasın çocuklarınızı
Canım hep dua ediyorum allah isteyenlere versin diye..
Inşallah Senin de hayırlı bir zamanda olur bir evladın
Eline sağlık canım...
Cordelia Ve S sulisim kızlar tebrik ederim sizi...
Tüpleri bağlı arkadaşım şuan 4. Cocuguna hamile

Eşim izin vermiyor, yoksa rahim yumurtalık tüp ne varsa alsınlar, o kadar istemiyorum. Allah isteyenlere versin, çocuklarıma ömür versin.
En korktuğum şey ama onunkini Yanlış yapmışlardır canım ...
Benim de bağlı tüplerim hatta kesip yaktılar bazıları yapıştırma oluyormuş yapisanlar da acılabiliyormuş
Erken bitirdim 10 bin adımımı regl bitsede rahat etsem 12 sinde korsemi cikarticam artık korsesiz nasıl yasicam bilmiyorum okadar alıştım ki zaten bol geliyor diye 2 kat korse takiyordum
Hadi bakalım korsesiz hayat seni bekliyor ..
Daha rahat olursun inşallah...
ayy Ben de bugün niyetlendim ama sonra vazgeçtim havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum 3 çocukla daha rahat çıkarım
Sana afiyet olsun...

Teşekkürler canım.

İnşallah canim rahat edebilirmiyim hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…