Ablam benim tarti geldiAnacim yokmu başka sataşan, yoluşan rakip
Burda gulenyuzumle birbirimize giriyoruz :)))
Siz anca seyredin
Teşekkür ederim canım benimAleyküm selam canım
oh ne güzel tebrik ederimm
Cok iyi yapmissin gidebilene spor salonu daha disiplin saglar hayirli.olsunSelam kızlar kacak olan ben geldımbugun spor salonuna basladım ve tabi dogal olarak yeme duzenınede geri dondum bakalım buradaki diyetisyenın beslenme duzenınıde uygulamaya baslıcam
BiZde aynen onu dedik...Hava guneslı olsa daha fazla kalabalık olurdu emınım
Haftasonu daha bir yoğun geçiyor sankiSaat 9 dan beri ayaktayım ve hiç oturmadım
Ben bir gün öğlen uyuya kalınca acaba hamile miyim diye test yaptım sonuç pozitifAdetim hep geçiyor diye aklıma hiç onu getirmemiştim.
ama uykuyla da hiç düşünmedim
Bende çok uyurdum hamileyken.
Ama regli düzensiz bir insanım tedavi olmadan hamile olmadım hiç . Yok ya olamam
Afiyet olsun canım5 Mart Menü Bildirimi
Kahvaltı: (08.30)üç yemek kaşığı yulaf ezmesi,bir elma, bir bardak süt ,iki yemek kaşığı pekmez,bir armut
Öğle (12.25) bir dilim börek, üç yemek kaşığı kısır bir kase yoğurt
Akşam(17.40) bir kase mercimek çorbası,bir kase salata üç yemek kaşığı haşlanmış kırmızı et
Ara(19.50) bir muz
İki litre su içildi
Zipzip-
Allah rahmetiyle muamele atsın canım yattığı yer nur olsun❤Sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun
Afiyet olsun canımHemen yaziyorum kaptanim
Menu
Sabah (9:00)
2 dlm tam buğday ekmege dereotu labne ve avakadolu tost
Ogle(14:00)
Ton balikli salata
1 bardak ayran
2 glisini
Akşam (18:00)
1 bardak süt
2 ceviz büyüklüğünde kurabiye
Su:2 lt
Yıllardır pcos um 6 yıl regl olmadığım oldu, 4 yıl bebek tedavisi gördüm, sonuç 2 çocugum da tedavisiz oldu. Birinde regl döngüm 58 gündü, diğerinde 36, olmaz deme canım, bu bebeler sürpriz yapmayı seviolar.
Rabbim bağışlasın evlatlarınızı
Saturn duymasın
Bende pcosluyum çocuklar öyle 6 aylık tedavilerle oldu. Döngüm bazen 40 bazen 60 oluyor , onun için bu gecikme gecikmemi gebelik mi emin olamıyorum canım. Ama değilim bence hissediyorumimkansız gibi
Gayet hafif geçiyor tatlım sporumu yapmadım daha akşam yapacağım ne yiyeceksin bakalım yemekte
Dışarıda yiyip abartmadıysan iyi canım tebrik ederim. Insulin direnci ile vermek zormus evet kolayliklik diliyorumSabah kahvaltısınu dışarıda yaptık peynir yedim çokça sucuklu yumurta ve zeytin yedim henüz acıkmadım ama ara öğün yapcam şimdi akşamda ıspanak yemeği yerim. Şimdilik iyi gibi ama çok zorlanıyorum kilo verirken insülin direncim var ama hiç bu kadar etkilenmemiştim 1 ayda 11 kilo verdiğimi biliyorum sıkı diyet ve sporla
Okudum canim Allah rahmet eylesinGünaydın kızlar
Geçen sene bugün anneannem vefat etti..
Rica etsem bir fatiha okur musunuz???
Afiyet olsun canım oglen olmadigina göre 2ögun besleniyosun durümün icinde etmi vardisabah:haşlanmış yumurta çökelek salatası
Öğlen:kahve
akşam:yarım dürüm yedim valla ince ekmege ayran yarına daha dikkat ederim tamam linç etmeyin
Spor yok..su 2litre yatana kadar 3 olur
Aaaaa Ciddimisin benimde günüm gecikmiş çok tırsiyoreeeeBen bir gün öğlen uyuya kalınca acaba hamile miyim diye test yaptım sonuç pozitif
Adetimede 2 gün vardı ..Yarın bir test al bence
Sabah dan beri disaridaydim daha yeni eve girdim şimdi geçmişi okumakla mesgulum senin nasıl gidiyor canım
Ptesi tartısına bise kalması aman dikkattsabah:haşlanmış yumurta çökelek salatası
Öğlen:kahve
akşam:yarım dürüm yedim valla ince ekmege ayran yarına daha dikkat ederim tamam linç etmeyin
Spor yok..su 2litre yatana kadar 3 olur
Ben evde temizlik yemek uğraştım canım valla.Sabah dan beri disaridaydim daha yeni eve girdim şimdi geçmişi okumakla mesgulum senin nasıl gidiyor canım
Evet et canım zerzevat acı biberAfiyet olsun canım oglen olmadigina göre 2ögun besleniyosun durümün icinde etmi vardi
Pazartesi de mi tartı varPtesi tartısına bise kalması aman dikkatt
Yarin dikkat et ödem yapicak şeyler yeme pazartesi nekadar eksiyle gelirsen cumaya guzel olurPazartesi de mi tartı var
Menü yaz da ona göre davranayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?