Kiz 4.geliyor sandımBen bir gün öğlen uyuya kalınca acaba hamile miyim diye test yaptım sonuç pozitif
Adetimede 2 gün vardı ..Yarın bir test al bence
Eksi gelir mi kiYarin dikkat et ödem yapicak şeyler yeme pazartesi nekadar eksiyle gelirsen cumaya guzel olur
Afiyet olsun. Hatay dürümleri ne kadar oluyor acaba?sabah:haşlanmış yumurta çökelek salatası
Öğlen:kahve
akşam:yarım dürüm yedim valla ince ekmege ayran yarına daha dikkat ederim tamam linç etmeyin
Spor yok..su 2litre yatana kadar 3 olur
Yedim artık boşverAfiyet olsun. Hatay dürümleri ne kadar oluyor acaba?Neyse kimi linçlemişik hiç yapmayız öyle şeyler.
Gelir gelirEksi gelir mi ki
Rahat edemezsen bir süre daha takarsın..İnşallah canim rahat edebilirmiyim hiç bilmiyorum
Ben de öyleyim canım sıkma kendini..Saat 9 dan beri ayaktayım ve hiç oturmadım
Senin de 3. sürpriz o zamanBen bir gün öğlen uyuya kalınca acaba hamile miyim diye test yaptım sonuç pozitif
Adetimede 2 gün vardı ..Yarın bir test al bence
Amin canım sağol...Okudum canim Allah rahmet eylesin
Senin gününün gecikmesi yeni doğum yaptın ondandır ilk zamanlar adet düzensizliği oluyorAaaaa Ciddimisin benimde günüm gecikmiş çok tırsiyoreeeeama uykum yok
Bende emzirirken sadece yazıyorumRahat edemezsen bir süre daha takarsın..
Insanlar korsenin içinde rahat edemiyor korse giymek istemiyorlar sen korsesiz rahat edebilir miyim diye düşünüyorsun
Ben de öyleyim canım sıkma kendini..
Oturduğum Zamanlar emzirme zamanlarım oluyor..
Genelde Buraya Yazarken emziriyor oluyorum...
Senin de 3. sürpriz o zaman
Amin canım sağol...
Senin gününün gecikmesi yeni doğum yaptın ondandır ilk zamanlar adet düzensizliği oluyor
Benim de öyle olmuştu 2 adetimin arası 50 gün olmuştu ben de hemen test yapmıştım şükür bir şey yoktu
Diyette insulin direnciyle baş etmek zorSabah kahvaltısınu dışarıda yaptık peynir yedim çokça sucuklu yumurta ve zeytin yedim henüz acıkmadım ama ara öğün yapcam şimdi akşamda ıspanak yemeği yerim. Şimdilik iyi gibi ama çok zorlanıyorum kilo verirken insülin direncim var ama hiç bu kadar etkilenmemiştim 1 ayda 11 kilo verdiğimi biliyorum sıkı diyet ve sporla
Allah razı olsun canım çok sağol...Afiyet olsun canım
Allah rahmetiyle muamele atsın canım yattığı yer nur olsun❤
Afiyet olsun canım
Rabbim bağışlasın evlatlarınızı
Kimse yağmur çamur dememiş vallaHava serin burda hazir. Yasak bitti disari gezmeye gidelim dedik..aman Allahim her yer tiklim tiklim...avm ye gidelim dedik alincak var cocuklara hafta ici hic vaktimiz yok...Aman Allahim avm onu kuyruk park edecek yer yok arabayi...vaz gectik sahile dolaşmaya gidelim dedim...yok boyle kalabalik...evlerde kimse kalmamis herkes sokakta...Allah sonumuzu hayir etsin
Ders calismiyorum kiYa yeniden ders çalışmak zorunda olmak aşırı kötü yainanılmaz acıkıyorum dersin başındayken ben. Zipzip- sende de öyle oluyor mu?
Geçen yıl çalıştım bende kilo aldım. Şimdi rahatladım derken malesef sınırdaym. Atamalara baktın mı bilmiyorum. Takvimi öyle güzel yaymışlar ki atama sonucu eylülde 2021 kpss sonrası yani mecbur çalışacam. Sabah coğrafi konum bitirdim. Öğleden sonra program geliştirme temel kavramlar şimdi bitti 4 saat falan sürdü. 2.75 lt su içtim şimdiden bastırmak içinDers calismiyorum ki
Ama 2016da 69 felandim 75 e çıktım ders calisirken sonra sinavdan sonra kilo vermeye basladim
Gayet hafif geçiyor tatlım sporumu yapmadım daha akşam yapacağım ne yiyeceksin bakalım yemekte
Afiyet olsun rakibemSabah (10.00)
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
2 tatlı kaşığı kaymak
2 zeytin
1 çeri
Peynir
Maydonoz
1.buçuk dilim ekmek
Ara (13.00) = sütlü kahve +3 ceviz +5 hurma
Yarım elma, yarım portakal, bir avuç yer fıstığı tuzsuz
Akşam(18.00)=1 tbk bulgur pilav +1 kepçe sulu fasulye y. Kırmızı etli +1 kase yoğurt +1 bardak ayran. Yarım ekmek
Yeşil çay
Gece anason ve Rezene çayı
Su 3 litre
Zipzip- E Elif_Eylul Mucizemsn
2 yilda bir girebiliyorum sinavlara canim bölüm gereği 2022 de girerim ama ders calisamiyorum icimden gelmiyorGeçen yıl çalıştım bende kilo aldım. Şimdi rahatladım derken malesef sınırdaym. Atamalara baktın mı bilmiyorum. Takvimi öyle güzel yaymışlar ki atama sonucu eylülde 2021 kpss sonrası yani mecbur çalışacam. Sabah coğrafi konum bitirdim. Öğleden sonra program geliştirme temel kavramlar şimdi bitti 4 saat falan sürdü. 2.75 lt su içtim şimdiden bastırmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?