Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah:haşlanmış yumurta çökelek salatası
Öğlen:kahve

akşam:yarım dürüm yedim valla ince ekmege ayran yarına daha dikkat ederim tamam linç etmeyin
Spor yok..su 2litre yatana kadar 3 olur
Afiyet olsun. Hatay dürümleri ne kadar oluyor acaba? Neyse kimi linçlemişik hiç yapmayız öyle şeyler.

İnşallah canim rahat edebilirmiyim hiç bilmiyorum
Rahat edemezsen bir süre daha takarsın..
Insanlar korsenin içinde rahat edemiyor korse giymek istemiyorlar sen korsesiz rahat edebilir miyim diye düşünüyorsun
Saat 9 dan beri ayaktayım ve hiç oturmadım
Ben de öyleyim canım sıkma kendini..
Oturduğum Zamanlar emzirme zamanlarım oluyor..
Genelde Buraya Yazarken emziriyor oluyorum...

Ben bir gün öğlen uyuya kalınca acaba hamile miyim diye test yaptım sonuç pozitif
Adetimede 2 gün vardı ..Yarın bir test al bence
Senin de 3. sürpriz o zaman
Okudum canim Allah rahmet eylesin
Amin canım sağol...
Aaaaa Ciddimisin benimde günüm gecikmiş çok tırsiyoreeee ama uykum yok
Senin gününün gecikmesi yeni doğum yaptın ondandır ilk zamanlar adet düzensizliği oluyor
Benim de öyle olmuştu 2 adetimin arası 50 gün olmuştu ben de hemen test yapmıştım şükür bir şey yoktu

Bende emzirirken sadece yazıyorum

Diyette insulin direnciyle baş etmek zor
Kendine stres yapma ne kadar verirsen o kadar kâr diye düşün

Kimse yağmur çamur dememiş valla
Biride ben

Sabah (10.00)
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
2 tatlı kaşığı kaymak
2 zeytin
1 çeri
Peynir
Maydonoz
1.buçuk dilim ekmek

Ara (13.00) = sütlü kahve +3 ceviz +5 hurma
Yarım elma, yarım portakal, bir avuç yer fıstığı tuzsuz

Akşam(18.00)=1 tbk bulgur pilav +1 kepçe sulu fasulye y. Kırmızı etli +1 kase yoğurt +1 bardak ayran. Yarım ekmek
Yeşil çay

Gece anason ve Rezene çayı

Su 3 litre

Zipzip- E Elif_Eylul Mucizemsn

Eklentiler

• IMG_20210306_100658.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20210306_123704.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20210306_175348.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20210306_182143.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 26
Ders calismiyorum ki
Ama 2016da 69 felandim 75 e çıktım ders calisirken sonra sinavdan sonra kilo vermeye basladim
Geçen yıl çalıştım bende kilo aldım. Şimdi rahatladım derken malesef sınırdaym. Atamalara baktın mı bilmiyorum. Takvimi öyle güzel yaymışlar ki atama sonucu eylülde 2021 kpss sonrası yani mecbur çalışacam. Sabah coğrafi konum bitirdim. Öğleden sonra program geliştirme temel kavramlar şimdi bitti 4 saat falan sürdü. 2.75 lt su içtim şimdiden bastırmak için

Afiyet olsun rakibem bana göre biraz fazla açıkcası ama sağlıklı beslenmişsin bu iyi.

2 yilda bir girebiliyorum sinavlara canim bölüm gereği 2022 de girerim ama ders calisamiyorum icimden gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…