İnsanlarin gercek yuzu ayrılırken belli olurmus...yazik böyle erkeklere...Kesinlikle. Böyle Bi zamanda yaşarken bence herkesin ihtiyacı var özellikle kadınların dimdik ayakta durabilmesi için şart. Arkadaşımın eşi fabrikatördü. İşinden ayrıldı evlenince gezip tozdu çok söyledim ona oralı olmadı. Şimdi ayrılmaya kalktılar ve adam hiçbişey vermiyor. Bir kızları var. Sadece kızlarının üstüne bir ev bir araba verecekmiş kızıyla olduğu sürece oturabilsin diye. Ve tabi kızı mağdur olmasın diye. Ama gelir yok malesef çalışmak zorunda ama iş bulması da çok zor. O sebeple kimse ne oldum dememeli bence
Canım o diğer takımdan giderken kilom hedefim 64Günaydınnn,
Alttaki bilgilerde şimdiki kilona 74 diyor, o eski mi kaldı yoksa hedefin mi??
Ben de bu sabah tartıldım, sonuç güzel
Kesinlikle öyle canım. Onu görünce hiçbişeyin garantisi olmadığına emin oldum.İnsanlarin gercek yuzu ayrılırken belli olurmus...yazik böyle erkeklere...
Gecmis olsun canim yaa
Geçmiş olsun. Neyin varmış.
Sağolun kızlar belli bişeyim yok aslında.Geçmiş olsun migren mi var
Gecmis olsun canimSağolun kızlar belli bişeyim yok aslında.
12 saatten fazla oldu geçmedi diyince bir iğne yaptılar eve geldim.
ömrümde ilk defa baş ağrısından acile gittim . Şükür şimdi daha iyiyim
Gecmis olsun...bas agrisi cok fenadir benimde tutar arada....Sağolun kızlar belli bişeyim yok aslında.
Hesabım kitabım tutarsa her hafta 1 kilo vermem lazim ki Ağustos 1 hedefime ulasiyim ..Her cuma hedefimi gerçekleştirirsem ödül vericem kendimeBence çok güzel canım tavsiye ederim kakao da çok yakışıyor onu da mutlaka dene yarımşar çay kaşığı katıyorum ben
Afiyet olsun canım sabah senin yalancı pizzanı deneyeceğim insaAllah
Ya öyle tabi amano kadar da kısıtlama bence kendini ay da 1 defa yiyebilirsin
Afiyet olsun canım
Rabbim gayretlerinizin karşılığını bekletmeden versin tez vakitte kucaklarınız bebeklerinizle dolsun inşaAllah
Geçmiş olsun cnmSağolun kızlar belli bişeyim yok aslında.
Benim rakiplerime bir şey oluyor ya anlamadım,
Ağustos 1in önemi var mı? Kendisi doğum günüm olur daHesabım kitabım tutarsa her hafta 1 kilo vermem lazim ki Ağustos 1 hedefime ulasiyim ..Her cuma hedefimi gerçekleştirirsem ödül vericem kendime
Sıkı sıkı tut nediyim kaçiyolar sanirim sendenBenim rakiplerime bir şey oluyor ya anlamadım,
İlk hafta rakibim times idi gitti, bi ara masummasum123 vardı o da gitti,Zeynolin44 e sahip çıkalım gulenyuzumsunsen dayanıklı çıktı dedim o da hasta olmuş
Sağol kaptanım geçti inşallahGecmis olsun canim
Teşekkür ederimGecmis olsun...bas agrisi cok fenadir benimde tutar arada....
Teşekkür ederim cnmGeçmiş olsun cnm
Yok şükür iyiyim bomba gibiyimBenim rakiplerime bir şey oluyor ya anlamadım,
İlk hafta rakibim times idi gitti, bi ara masummasum123 vardı o da gitti,Zeynolin44 e sahip çıkalım gulenyuzumsunsen dayanıklı çıktı dedim o da hasta olmuş
Ohh eline sağlık sevindim iyi olmana, ben gezmeye çıktım ev pislik içinde kaldı, hafta içi full mesai artık, bebeylen birlikte yapıcaz.Sağol kaptanım geçti inşallah
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim cnm
Yok şükür iyiyim bomba gibiyim
Evi bir sildim süpürdüm kaldığım yerden devam
Geçmiş olsun tatlimTünaydın kızlar
Dünkü baş ağrımın sonu gece acilde bitti
İğne oldum da bayılmış gibi uyumuşum.
Geçmiş olsun cnmAynen canım kalabalık heryer bir sürü artmış benimde boğazım ağrıyor başım
Hayirdir dicektimki, yazmişsin :)Günaydın takımım
Dünki menümü yazmadım biraz gergin bi gün yaşadım kaçamak yapmadım ama biraz fazla yemiş olabilirim
Ahhh anne yemeğine dur denilir mi hic...valla ben başaramam...Annemler gelecek 2 yıl oldu gelmeyeli. Anne yemeklerine dur deme yöntemlerinizi alabilirim
Kararli olup, hedefe odaklanmakAnnemler gelecek 2 yıl oldu gelmeyeli. Anne yemeklerine dur deme yöntemlerinizi alabilirim
Napayım gitmesem çocuklar istiyorGitmeseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?