Ben bi diyet donemimde tr ye gitmistimAhhh anne yemeğine dur denilir mi hic...valla ben başaramam...
AnladimNapayım gitmesem çocuklar istiyor
Benim de öyle ama 60 a düşünce insaAllahHesabım kitabım tutarsa her hafta 1 kilo vermem lazim ki Ağustos 1 hedefime ulasiyim ..Her cuma hedefimi gerçekleştirirsem ödül vericem kendime
Çok geçmiş olsun canım.Sağolun kızlar belli bişeyim yok aslında.
12 saatten fazla oldu geçmedi diyince bir iğne yaptılar eve geldim.
ömrümde ilk defa baş ağrısından acile gittim . Şükür şimdi daha iyiyim
Sen daha güzelini yapmışsın canım akşama aynı olacak şeye çabaladım boş yereOhh eline sağlık sevindim iyi olmana, ben gezmeye çıktım ev pislik içinde kaldı, hafta içi full mesai artık, bebeylen birlikte yapıcaz.
Teşekkür ederim canım sen napıyorsun yedin mi börekleri mantılarıGeçmiş olsun tatlim
Neyseki daha iyiymişin
Geçmiş olsun cnm
Hayirdir dicektimki, yazmişsin :)
Artik küçük degiller cnm kendi sorumluluklarini bilmeleri lazim
Annenden sebze yemekleri istemekAnnemler gelecek 2 yıl oldu gelmeyeli. Anne yemeklerine dur deme yöntemlerinizi alabilirim
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım.
Ben de gitmedim gidemem de zaten...Ben gidememki bisey olmadigi takdirde sende gitme kardes kardes takılalım
Çok geçmiş olsun canımSağolun kızlar belli bişeyim yok aslında.
12 saatten fazla oldu geçmedi diyince bir iğne yaptılar eve geldim.
ömrümde ilk defa baş ağrısından acile gittim . Şükür şimdi daha iyiyim
Ben 25 Aralık 'ta 56.7 ile mezun oldum burdan...Ay inşaallah ya zincirle bağlayın takıma beniÇünkü benim en büyük problemim koruyamamak zaten Burdan ayrılmasam eminim korumayoda basaricam
Tebrik ederim canım seniBen 25 Aralık 'ta 56.7 ile mezun oldum burdan...
O günden beri burdayım
Korumada eksiye de geçtim...
Gitme gitme sende...
Sagol canim sözlerin umut olduİcinizi ferah tutun kizlar cok zor biliyorum ama daha bu sene iki tanıdığım biri 13 digerin 17 yildir ugrasiyordu cok şükür ikiside bebislerini aldi kucağına . Zorlu bir surec ama insallah sizde tadarsiniz umudum bitti dedigin yerden umut yaratir rabbim
En kısa zamanda bebeğini kucağına almanı temenni ediyorum canimSagol canim sözlerin umut oldu
Valla dün evde yemek yoktu kurtarıcı yemeğim lahmacun aldık 1.5 yedim başka da birsey yemedim Sabah hemen +500 olmuşum o kadarda yürüyüş yaptım
Sagol canimEn kısa zamanda bebeğini kucağına almanı temenni ediyorum canim
Vayyy be iradeye bakBen bi diyet donemimde tr ye gitmistim
Burdan ekmegimi bile götürdüm :))
3 haftada 5 kilo verip gelmistim
Afiyet olsun sana canimGörümcem de kahvaltıya geldik bir küçük dilim pırasalı kiş yedim 1 bardakta çay içtim
Okuldan msj geliyor deneme sonuçları haberi yoktu öğrendiğimdenGeçmiş olsun tatlim
Neyseki daha iyiymişin
Geçmiş olsun cnm
Hayirdir dicektimki, yazmişsin :)
Artik küçük degiller cnm kendi sorumluluklarini bilmeleri lazim
E sofrada bişey yok aç mı kalcksınız
Evet yaaa haftaiçi ne kadar güzeldi haftasonuna havaya bak izinliyim diye hep bunlarGünaydın kızlar İstanbul'da soğuk bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?