Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar yarın kurutma makinesi gelecek yer ayarladık çamaşir makinesinin üstüne koyacağız üstünde dolap vardı onu banyoya koydum
Mutfağı temizledim kızı yıkadım WC temizledim bi banyo kaldı
Yarına da hazırlık yapacağım daha ütü de yapmadım henüz
Çalışan bir kadının hali budur işte evdeyken hiç oturamıyorum hep iş peşinde
Neyse ki menümü paylaşacağım
Kahvaltı 13:00
3 adet nugget ev yapımı
Yarım sosis ev yapımı
Çeyrek domates
2 küçük kare peynır
5 zeytin
1 dilim ekmek
akşam 19:00
1 tabak dünden kalan kuru fasulye
Salata ( domates soğan biber )
3-4 kaşık yoğurt
Spor yok

Kızlar iyi akşamlar sabah çıktık şimdi eve girdik geçmiş okuyamadım hemen menümü yazıyorum

sabah sütlü yeşilçay

Öğle 15.30
7 parça tavuk ızgara
Bol yeşil salata ve köz patlıcan salatası

eve geldik geç oldu diye yemedim büyük fincan türk kahvesi içiyorum şimdi

su 2 litre 3 e tamamlayacağım
Spor 10000 adımı geçmiştir çünkü çokkkk yürüdükkk

Yooooo k asla yapmam bu gözler neler gördü sana ciddi söylüyorum gittim geçen baklavayı kokladım yemiş gibi oldum
Kızlar tavsiye ederim yiyemediğiniz şeyi güzelce bir koklayın içinize içinize çekin yemiş kadar olursunuz yeni yöntemim anca böyle durdurabiliyorum kendimi

Afiyet olsun kizlar

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun ortim makinenide güle güle kullan zor valla çalışan kadın olmak bazen bende düşünüyorum ama hem eşim istemiyo hem çocuğum küçük bırakacak yerim yok. Daha 2.5 yaşında babaannesi var şeker hastasi yaşlı bakamaz. Belki ilerde bende girerim ise belli olmaz . Ama çalışmakda güzel bence kendi paranı kazanıyorsun ne güzel .ama evin iside hiç bitmez eşin yardimci olmuyormu benim küçük oğlan bana bulaşık makinesini boşaltır büyüğe ev işi yaptırırım yeri gelir süpürür evi tuvalet banyo yikamasi ondadır.o bile yük aliyo üstümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…