Bugun sen bi kendine gelde yarin görüşcezKaptanım bugün idare edin ya göremezlikten gelin
Hayııııııırrr asla kabul etmem degil mi kaptanım bu gitmiş rakı keyfi yapmış bizim burda nefesimiz koksunKaptanım bugün idare edin ya göremezlikten gelin
Ya napsaydım adam içerken izlesemiydimHayııııııırrr asla kabul etmem degil mi kaptanım bu gitmiş rakı keyfi yapmış bizim burda nefesimiz koksun
Çabuk sporu yap oraya buraya savrulsanda ben anlamam ceza cezadırKaptanım bugün idare edin ya göremezlikten gelin
Kızlar tavsiye ederim yiyemediğiniz şeyi güzelce bir koklayın içinize içinize çekin yemiş kadar olursunuz yeni yöntemim anca böyle durdurabiliyorum kendimiYooooo k asla yapmam bu gözler neler gördü sana ciddi söylüyorum gittim geçen baklavayı kokladım yemiş gibi oldum
Icmeden siyirdik icsek ne olurTövbeee yarabbim herkes sıyırdı
İzleseydim tabi biz nasıl yaşıyoz sanıyorsun fotosentez yapıyoruzYa napsaydım adam içerken izlesemiydim
Kızlar yarın kurutma makinesi gelecek yer ayarladık çamaşir makinesinin üstüne koyacağız üstünde dolap vardı onu banyoya koydum
Mutfağı temizledim kızı yıkadım WC temizledim bi banyo kaldı
Yarına da hazırlık yapacağım daha ütü de yapmadım henüz
Çalışan bir kadının hali budur işte evdeyken hiç oturamıyorum hep iş peşinde
Neyse ki menümü paylaşacağım
Kahvaltı 13:00
3 adet nugget ev yapımı
Yarım sosis ev yapımı
Çeyrek domates
2 küçük kare peynır
5 zeytin
1 dilim ekmek
akşam 19:00
1 tabak dünden kalan kuru fasulye
Salata ( domates soğan biber )
3-4 kaşık yoğurt
Spor yok
Afiyet olsun kizlarKızlar iyi akşamlar sabah çıktık şimdi eve girdik geçmiş okuyamadım hemen menümü yazıyorum
sabah sütlü yeşilçay
Öğle 15.30
7 parça tavuk ızgara
Bol yeşil salata ve köz patlıcan salatası
eve geldik geç oldu diye yemedim büyük fincan türk kahvesi içiyorum şimdi
su 2 litre 3 e tamamlayacağım
Spor 10000 adımı geçmiştir çünkü çokkkk yürüdükkk
Aha kalktım valla yapıyorum foto atacamÇabuk sporu yap oraya buraya savrulsanda ben anlamam ceza cezadırkaptanım takımda kaçak var
Afiyet olsun canımKızlar iyi akşamlar sabah çıktık şimdi eve girdik geçmiş okuyamadım hemen menümü yazıyorum
sabah sütlü yeşilçay
Öğle 15.30
7 parça tavuk ızgara
Bol yeşil salata ve köz patlıcan salatası
eve geldik geç oldu diye yemedim büyük fincan türk kahvesi içiyorum şimdi
su 2 litre 3 e tamamlayacağım
Spor 10000 adımı geçmiştir çünkü çokkkk yürüdükkk
Dayanamadım vallaİzleseydim tabi biz nasıl yaşıyoz sanıyorsun fotosentez yapıyoruz
Afiyet olsun ortim makinenide güle güle kullan zor valla çalışan kadın olmak bazen bende düşünüyorum ama hem eşim istemiyo hem çocuğum küçük bırakacak yerim yok. Daha 2.5 yaşında babaannesi var şeker hastasi yaşlı bakamaz. Belki ilerde bende girerim ise belli olmaz . Ama çalışmakda güzel bence kendi paranı kazanıyorsun ne güzel .ama evin iside hiç bitmez eşin yardimci olmuyormu benim küçük oğlan bana bulaşık makinesini boşaltır büyüğe ev işi yaptırırım yeri gelir süpürür evi tuvalet banyo yikamasi ondadır.o bile yük aliyo üstümdenKızlar yarın kurutma makinesi gelecek yer ayarladık çamaşir makinesinin üstüne koyacağız üstünde dolap vardı onu banyoya koydum
Mutfağı temizledim kızı yıkadım WC temizledim bi banyo kaldı
Yarına da hazırlık yapacağım daha ütü de yapmadım henüz
Çalışan bir kadının hali budur işte evdeyken hiç oturamıyorum hep iş peşinde
Neyse ki menümü paylaşacağım
Kahvaltı 13:00
3 adet nugget ev yapımı
Yarım sosis ev yapımı
Çeyrek domates
2 küçük kare peynır
5 zeytin
1 dilim ekmek
akşam 19:00
1 tabak dünden kalan kuru fasulye
Salata ( domates soğan biber )
3-4 kaşık yoğurt
Spor yok
Kız bana söyleyene bakÇabuk sporu yap oraya buraya savrulsanda ben anlamam ceza cezadırkaptanım takımda kaçak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?