Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah canım
Başaramadımmmm
Peh
Kaptan kapayalim biz takimi baksana toparlayamicaz burasini buaksam
Bence de yarın gümm
Kız bana söyleyene bak kadını bayıltcn mı
Yapsın kaçamak var

Saol ortim Maşallah cocukarınza bende 4 yaşındaki kızıma da iş buyuruyorum maşallah çamaşirları katlıyo
En son diyor ki anne uff ne zormuş çamaşir katlamak katla katla bi bitmiyor
Valla bi yakalayıp ısırıyorum onu
Eşim yardımcı oluyor market pazar işi onda ne istersem alıp getiriyor sağolsun :) bende tabi iş buyuruyorum zor işleri ona birakırım
En güzeli ev hanımcılık ama benim öle yatma yerim yok sabah 12 ye kadar uyuyamıyorum benım kız kalk anne acıktım hazırla kahvaltı
İşte böle geçer haftasonum

Şey sütlü Yeşilçay nasıl oluyor
Menü güzel afiyet olsun

İnşallah canım benim güzel haberlerini duymayı çok isterim. İsteyen herkese nasip etsin rabbim inşallah. Bu arada kiloyu çok önemsiyor benim doktorum. O yüzden zayıflamaya devam
Bnm doktorum 100 kilonun uzerindeki hastalara zayıflayın diyoruz dedi ama olsun zayiflayinca şans artıyormuş bakalim görücez artık

Gönlüne göre olur inşaallah canım. Belirli bi sebep var mı?
Inşallah canım inşallah bnde pkos var ama doktor bi türlü ne oldugunu niye tutmadığını bulamadilar yığınla tahlil yaptik sadece kanda pıhtılaşma cikti onun icinde zaten tedavide kan sulandırıcı kullanıyorum

Yalancı pizza nasıl oluyor canım bir de cok spor yaptin mi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…