Kaptan kapayalim biz takimi baksana toparlayamicaz burasini buaksam
Tehlikeli oldu burası çenem çalıştıgı kadar metobolizmada çalışsa
Kilitleyelim sayfayi sabah acariz
Tamam hadi iyi geceler herkese
Kilitleyelim sayfayi sabah acariz
Siz hiç yorulmayın ben temizlik yaparım
Maşallah canımKızlar iyi akşamlar sabah çıktık şimdi eve girdik geçmiş okuyamadım hemen menümü yazıyorum
sabah sütlü yeşilçay
Öğle 15.30
7 parça tavuk ızgara
Bol yeşil salata ve köz patlıcan salatası
eve geldik geç oldu diye yemedim büyük fincan türk kahvesi içiyorum şimdi
su 2 litre 3 e tamamlayacağım
Spor 10000 adımı geçmiştir çünkü çokkkk yürüdükkk
PehBaşaramadımmmm
Bence de yarın gümmKaptan kapayalim biz takimi baksana toparlayamicaz burasini buaksam
Yapsın kaçamak varKız bana söyleyene bakkadını bayıltcn mı
Cenen caliscagina kalkta spor yapTehlikeli oldu burası çenem çalıştıgı kadar metobolizmada çalışsa
Saol ortim Maşallah cocukarınzaAfiyet olsun ortim makinenide güle güle kullan zor valla çalışan kadın olmak bazen bende düşünüyorum ama hem eşim istemiyo hem çocuğum küçük bırakacak yerim yok. Daha 2.5 yaşında babaannesi var şeker hastasi yaşlı bakamaz. Belki ilerde bende girerim ise belli olmaz . Ama çalışmakda güzel bence kendi paranı kazanıyorsun ne güzel .ama evin iside hiç bitmez eşin yardimci olmuyormu benim küçük oğlan bana bulaşık makinesini boşaltır büyüğe ev işi yaptırırım yeri gelir süpürür evi tuvalet banyo yikamasi ondadır.o bile yük aliyo üstümden
Saat 7 de kalktım sadece 1 saat oturdum bugünCenen caliscagina kalkta spor yap
Şey sütlü Yeşilçay nasıl oluyorKızlar iyi akşamlar sabah çıktık şimdi eve girdik geçmiş okuyamadım hemen menümü yazıyorum
sabah sütlü yeşilçay
Öğle 15.30
7 parça tavuk ızgara
Bol yeşil salata ve köz patlıcan salatası
eve geldik geç oldu diye yemedim büyük fincan türk kahvesi içiyorum şimdi
su 2 litre 3 e tamamlayacağım
Spor 10000 adımı geçmiştir çünkü çokkkk yürüdükkk
mis gibi koktu kaptan markasi ne
Bnm doktorum 100 kilonun uzerindeki hastalara zayıflayın diyoruz dedi ama olsun zayiflayinca şans artıyormuş bakalim görücez artıkİnşallah canım benimgüzel haberlerini duymayı çok isterim. İsteyen herkese nasip etsin rabbim inşallah. Bu arada kiloyu çok önemsiyor benim doktorum. O yüzden zayıflamaya devam
200ml sütü kaynat migi kaynayinca yesilcayi koy icine 3 4 dk demlensin iç odemi atiyoŞey sütlü Yeşilçay nasıl oluyor
Menü güzel afiyet olsun
Marc
Hic marka ismi de gelmiyor aklıma
Şarap degil mi oCanım nar sulu rakı ne ??
Inşallah canım inşallah bnde pkos var ama doktor bi türlü ne oldugunu niye tutmadığını bulamadilar yığınla tahlil yaptik sadece kanda pıhtılaşma cikti onun icinde zaten tedavide kan sulandırıcı kullanıyorumGönlüne göre olur inşaallah canım. Belirli bi sebep var mı?
Tadı güzel mi200ml sütü kaynat migi kaynayinca yesilcayi koy icine 3 4 dk demlensin iç odemi atiyo
Cidden güzelTadı güzel mi
Yalancı pizza nasıl oluyor canımSelam menüm
Sabah 11.00
2 yumurta yarım biber 1 Chery domates 2 dilim sucuk 1 kk peynir 4 zeytinli yalancı pizza
1 dilim kepekli ekmek
Akşam 19.00
1 lahmacun
Yarım bardak zero kola.
Bol yeşillik
Spor sonrası acikirsam yoğurt yerim.
2 litre su
Sporu bildireceğim. .
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii B Beklenen2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?