Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yalancı pizza nasıl oluyor canım bir de cok spor yaptin mi bugün
Ben şöyle yaptım.

5 yumurta kekik tuz pul biber karabiber atip cirptim. İçine 1 kk peynir rendeledim.

2 biber doğradım 3 kaşık yağ içinde biraz soteledim.sucuklar ekleyip 2 dk daha pişirdim. 3 Chery domatesi kabuklarini soyup doğradım ekledim 3-4 dk daha pişti. 7,-8 zeytini cekirdeklerini çıkarıp ekledim. Hemen çırpılmış yumurtayı ekleyip kısık ateşte pişirdim. Tavayı yan çevirerek üsteki yumurtaları alta geçirdim. Pişince eşimle yedim.
Afiyet olsun

60 dk.eva yaptım. Tekrar yapacağım canım.
Wilma11

Son düzenleme:
İyi akşamlar annemler abimler bizde o yüzden haftasonu çok giremiyorum
Sabah 1 tane haşlanmış yumurta 2 kibrt kutusu kadar peynir 8 tane yeşil zeytin 2 dilim domates 2 tam dilim tam bugday ekmeği
Öğlen yakın bittigi için kahvaltı öğleden sonra sade Türk kahvesi 8 tane çiğ fındık 5 tane kuru dut
Akşam 1 kase mercimek çorbası
(annemle ıspanaklı gözleme yaptık hiç yemedim ucundan alırsam kendimi tutamam en az 3 tane yerdim.) su 2 litre olmadı daha yatana kadar 3 litre olur sanırım spor yapmadım temizlik yaptım

Canım eşleştirme listesini bulamadım sanırım beraber eşleştik bu hafta kilo vermezsem gerçekten doktora gitcem sinirlerim bozuldu ben normalde iyi yerim ona ragmen demekki çok kilo almıyormuşum o yemeye şimdi baya azalttım çok az veriyorum

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canım, gözlemekim sevmez.. tebrik ederim kendini tutmuşsun.
Evet canım sen, ben ve Tesnim1903 eşlestik. Suyunu da iciyorsun anlaşırım kadarıyla ama bell metabolizma hızın düşüktür. Yeşilçay ile destekleyebilirsin diyetini. Doktora gidip tahlil vermen tabiki yararına olur. Belki bilmedigin bir engel vardir

Selam kızlar bugünlerde araba kullanmaya calışıyorum yogunlugum azmış gibi birde arabaya merak sardım hiç oturamıyorum
Menülerimi yazayım
Dün
Sabah
1 kş lor
1 kırmızı köz biber
1 tutam maydanoz
2 dilim kaşar
5 zeytin
1 dilim ekmek

Akşam
6 kş tavuk mantar sote
1 dilim ekmek
Ayran

2lt su

Bugün
Sabah
6 kş yumurta salatası
1 kş kahvaltılık sos
1 kş lor
4 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
2 kayısı

Aksam
8 kş diyet kısır (az bulgur bol yeşillikli)
1 br ayran
Acı biber
2 lt su daha içerim
Zipzip-
E Elif_Eylul

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canım benim

Bnm doktorum 100 kilonun uzerindeki hastalara zayıflayın diyoruz dedi ama olsun zayiflayinca şans artıyormuş bakalim görücez artık
İnşallah canım bazı doktorlar önemsemiyor ama insülin direnci ve troid bozukluğu yaptığı için kilo önemliymiş. İnşallah hem fit olacaz hemde hamile

TRT 1 de güzel bir dizi başladı teşkilat onu izlerken menümü yazayım

Kahvaltı 12.00
1,5 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Zeytin
Yeşillik salatası keten tohumu ve çörek otu kattım
Domates salatalık
1 t.k fındık ezmesi

16.00
Chia tohumu puding 1 tane muzla tatlandırılmış

20.00 Akşam yemeği
1 kase nohut yemeği
1 kase yoğurtlu kabak sote
3 köfte salata 1 bardak ayran
Yarim dilim t.b ekmeği

2,5 lt su büyük bardak yeşil çay

İnşallah canım bazı doktorlar önemsemiyor ama insülin direnci ve troid bozukluğu yaptığı için kilo önemliymiş. İnşallah hem fit olacaz hemde hamile
Rabbim en kısa hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…