Yapayım o zamanCidden güzel
Yalancı pizza nedir ekmek pizzasi mıSelam menüm
Sabah 11.00
2 yumurta yarım biber 1 Chery domates 2 dilim sucuk 1 kk peynir 4 zeytinli yalancı pizza
1 dilim kepekli ekmek
Akşam 19.00
1 lahmacun
Yarım bardak zero kola.
Bol yeşillik
Spor sonrası acikirsam yoğurt yerim.
2 litre su
Sporu bildireceğim. .
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii @Beklenen2
Çok leziz görünüyorPişiyor canım
Ben şöyle yaptım.Yalancı pizza nasıl oluyor canımbir de cok spor yaptin mi bugün
Hiç deme çok üşüdük vallaBugun soguktu iyi yürümüşsün
Canım eşleştirme listesini bulamadım sanırım beraber eşleştik bu hafta kilo vermezsem gerçekten doktora gitcem sinirlerim bozuldu ben normalde iyi yerim ona ragmen demekki çok kilo almıyormuşum o yemeye şimdi baya azalttım çok az veriyorumSabah 12.00 kahvaltı
2 yumurtadan salata
1 kk peynir
5 zeytin
Öğle
yok
Akşam
18.00
Bir tabak kuru fasulye,5 kaşık b.pilavi, yarim kase yoğurt ve 1 kase salata
1 tane soda
Suyu az içtim bugün. Sanırım 1 bucuk litre falandir
Sporu yatarken ayrıca yazarım
Zipzip-
@Nidsalii
E Elif_Eylul
Penguen ve Tesnim1903
Afiyet olsun canimİyi akşamlar annemler abimler bizde o yüzden haftasonu çok giremiyorum
Sabah 1 tane haşlanmış yumurta 2 kibrt kutusu kadar peynir 8 tane yeşil zeytin 2 dilim domates 2 tam dilim tam bugday ekmeği
Öğlen yakın bittigi için kahvaltı öğleden sonra sade Türk kahvesi 8 tane çiğ fındık 5 tane kuru dut
Akşam 1 kase mercimek çorbası
(annemle ıspanaklı gözleme yaptık hiç yemedim ucundan alırsam kendimi tutamam en az 3 tane yerdim.) su 2 litre olmadı daha yatana kadar 3 litre olur sanırım spor yapmadım temizlik yaptım
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canım, gözlemekim sevmez.. tebrik ederim kendini tutmuşsun.İyi akşamlar annemler abimler bizde o yüzden haftasonu çok giremiyorum
Sabah 1 tane haşlanmış yumurta 2 kibrt kutusu kadar peynir 8 tane yeşil zeytin 2 dilim domates 2 tam dilim tam bugday ekmeği
Öğlen yakın bittigi için kahvaltı öğleden sonra sade Türk kahvesi 8 tane çiğ fındık 5 tane kuru dut
Akşam 1 kase mercimek çorbası
(annemle ıspanaklı gözleme yaptık hiç yemedim ucundan alırsam kendimi tutamam en az 3 tane yerdim.) su 2 litre olmadı daha yatana kadar 3 litre olur sanırım spor yapmadım temizlik yaptım
Evet canım sen, ben veCanım eşleştirme listesini bulamadım sanırım beraber eşleştik bu hafta kilo vermezsem gerçekten doktora gitcem sinirlerim bozuldu ben normalde iyi yerim ona ragmen demekki çok kilo almıyormuşum o yemeye şimdi baya azalttım çok az veriyorum
Afiyet olsun canimSelam kızlar bugünlerde araba kullanmaya calışıyorum yogunlugum azmış gibi birde arabaya merak sardım hiç oturamıyorum
Menülerimi yazayım
Dün
Sabah
1 kş lor
1 kırmızı köz biber
1 tutam maydanoz
2 dilim kaşar
5 zeytin
1 dilim ekmek
Akşam
6 kş tavuk mantar sote
1 dilim ekmek
Ayran
2lt su
Bugün
Sabah
6 kş yumurta salatası
1 kş kahvaltılık sos
1 kş lor
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
2 kayısı
Aksam
8 kş diyet kısır (az bulgur bol yeşillikli)
1 br ayran
Acı biber
2 lt su daha içerim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım benimSelam kızlar bugünlerde araba kullanmaya calışıyorum yogunlugum azmış gibi birde arabaya merak sardım hiç oturamıyorum
Menülerimi yazayım
Dün
Sabah
1 kş lor
1 kırmızı köz biber
1 tutam maydanoz
2 dilim kaşar
5 zeytin
1 dilim ekmek
Akşam
6 kş tavuk mantar sote
1 dilim ekmek
Ayran
2lt su
Bugün
Sabah
6 kş yumurta salatası
1 kş kahvaltılık sos
1 kş lor
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
2 kayısı
Aksam
8 kş diyet kısır (az bulgur bol yeşillikli)
1 br ayran
Acı biber
2 lt su daha içerim
Zipzip-
E Elif_Eylul
İnşallah canım bazı doktorlar önemsemiyor ama insülin direnci ve troid bozukluğu yaptığı için kilo önemliymiş. İnşallah hem fit olacaz hemde hamileBnm doktorum 100 kilonun uzerindeki hastalara zayıflayın diyoruz dedi ama olsun zayiflayinca şans artıyormuş bakalim görücez artık
Inşallah canım tüm kalbimle bebisine kavusmani diliyorum ❤İnşallah canım bazı doktorlar önemsemiyor ama insülin direnci ve troid bozukluğu yaptığı için kilo önemliymiş. İnşallah hem fit olacaz hemde hamile
Ben 25 Aralık 'ta 56.7 ile mezun oldum burdan...
O günden beri burdayım
Korumada eksiye de geçtim...
Gitme gitme sende...
Rabbim en kısa hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin cnmİnşallah canım bazı doktorlar önemsemiyor ama insülin direnci ve troid bozukluğu yaptığı için kilo önemliymiş. İnşallah hem fit olacaz hemde hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?