Aynen canım cumaya diyetisyen randevum da varsüpersin canım, cumaya sonuçta bişe kalmadı :))
Evet canım ben kasımın 9.da doğum yaptım bugün tam 4 aylık oldu.Geçmiş olsun canım bebeklerimiz yaşıtmış
Bende 15 indeEvet canım ben kasımın 9.da doğum yaptım bugün tam 4 aylık oldu.
Günaydın canim ❤Günaydın canım arkadaşlarım .Ankara'dan havadurumu nü bildiriyorum Hava çok güzel bende kahvaltimi yaptım mutfağı bile toplamadan yüruyuse çıktım
Gecmis olsun canim diyetisyene gitmende guzel olurKızlar bende sabahtan doktora gittim yarın sonucumu alicam oradanda diyetisyene gidicem insallah
Evet canım ben kasımın 9.da doğum yaptım bugün tam 4 aylık oldu.
Rabbim sizlere bağışlasın kuzucuklarıBende 15 inderabbim ömürlük etsin bize
Ölüm oldugu zamanlar, bazilari cok aç birakti falan demislerdi :))ayrı ayrı kampı listesi mi varmış.. o zaman dediğin gibi kampta zarar gördü görenler... listesini beğendim bugün başladım abla... 2. gün 1 simit yediriyo sadece o düşündürüyo beniolmazsa yarım yerim
Afiyet olsun canımKış sebzelerine (tere marul maydanoz havuç )
Bir limon sıkıp,
1 yk da keten tohumu yağı ekleyip yaptığım tuzsuz salatamı yerken
Sana selam veriyorum rakibem
Sn.Mefkurem
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım
afiyet olsun canım bende öğlen kuru fasulye pilav vardı biraz pilavdan yedim 3 kaşık kadar fasulye güzeldi etli onuda yedim 2 parça lahana turşusu öğleni kapattım.Selam kızlar ablama geldik ama hiç kaçamak yapmayacağım menüde tavuk pilav çorba salata var
Sadece tavuk ve salata yicem
Dünkü mesajlarına tek tek bakıp geliyim
Artiyim deMisti dun sanki sana
AA buldumSen gormemişin
Artidaydim cnm
Anacim sen suyla yaşarsan ben nasil seni geceyim
Bende 15 inderabbim ömürlük etsin bize
Amin canlarım hepimizin evladını bağışlasın RabbimRabbim sizlere bağışlasın kuzucukları
İnşallah senin için kolay geçer güzel sonuçlar alırsın canımGünaydın kızlar,
Bugün yeni listeme başladım, bu sefer süt ürünlersiz ve glutensiz nasıl geçecek bilmiyorum, alışkanlıkları değiştirmek zor olacak.
Rabbim hepimize kolaylıklar versin
Teşekkür ederim canımhoşbuldum dünürümmmmcüğümmmm
günlük menülerle geldim ben inşallah yalandan olur mu hiççç hepsi sahidennnnn
mesleğini öğrencilerinle dolu dolu yapmaya başlamak sanada iyi gelecek inşallah hayırlı olsun allah hastalıksız atlattırsın döneminizi inşallah
öpüyorum seni...
sabah terleyip duş alıp evden çıkmak hasta eder die sabah yapamıyorum. sende sıkıntı yapmıyor mu canım... ben abartıyor muyum üşütme korkumu
gülerek kullan canımcım inşallah...
hadi hayırlı sonuçlarla gel inşallah :)Kızlar bende sabahtan doktora gittim yarın sonucumu alicam oradanda diyetisyene gidicem insallah
nasıl geçti su orucun canım.. perşembeleri yapmakta iyi fikirKış sebzelerine (tere marul maydanoz havuç )
Bir limon sıkıp,
1 yk da keten tohumu yağı ekleyip yaptığım tuzsuz salatamı yerken
Sana selam veriyorum rakibem
Sn.Mefkurem
adam tüm gün spor yaptırmış millete baya bi okudumdaÖlüm oldugu zamanlar, bazilari cok aç birakti falan demislerdi :))
Bi yap bakalim cnm sendeki etkisi nasil olacak
Ama fayda edip etmedigini anlaman için tartilman lazim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?