Dün gece bebek uyanmamış hiç, 6 saat deliksiz uyudum,Bende hiç uyanmamak istiyorum
Benim eşim de bıraksan 24 saat uyur ki bi ara 22.5 saat uyuyordu, kabus gibi günlerdi. Ben sevmem.bende uyumak istiyorum yıllardır saatlerce uyuyamadım. haftasonu dahil erkenden ayaktayız. ne eşim uyur ne çocuğum
36 saat sonra salata mı yedinKış sebzelerine (tere marul maydanoz havuç )
Bir limon sıkıp,
1 yk da keten tohumu yağı ekleyip yaptığım tuzsuz salatamı yerken
Sana selam veriyorum rakibem
Sn.Mefkurem
Korkunun ecele faydası yok diyecektim ki regl olmussun:)Ayy yok kız ne testi esegın aklına karpuz kabuğu sokma
Thanks baby seni tutanTebrikler rakibem
benim de gelmek uzere insallah cumadan sonra gelirBildirimim
Geçen hafta 82.1
Bugün 82.7
Fark +600 gr
Regl oldum bugün
Saglikli 3kg versen bile kardir sağlıksiz vücudunu yorma canim1 ayda artik ne kadar kilo verirsem sonrasinda baslicaz tedaviye
Bugun -0.55 ama reglim cok yakın artik oda poninin sansina ne zaman olur bilmemFazla değilmiş, acliktan sonra eksiye dusersin kesin
Beni tutarsan, senide tutarim baharim bidenem
100 gr artidan saymam ben zaten cnm
Cumaya guzel eksi gelecegi kesin demekki cnm
Allah içine ferahlik versin asiyecimnami-diger Güzin abla olarak, anlatmak istersen dinlerim:))
Sagol bitanem şükür atlattik
Rakibin senden avantajli ponican :)) suyu artir tatlim
Menulerin bu kadar arti getirecek sekilde degildi cnm
Demekki bakliyat sana yaramiyor, bide 2 gün üst üste olunca boyle oldu demekki
Senelerdir kilo alip vere vere diplamasiz diyetisyen olduk
Eşine gecmis olsun cnm
Sen gormemişin
Artidaydim cnm
Eline saglik kuzumben fazla yapmadigim icin seni ugrastirmak istemedim, o yüzden etiket yapmamistim
Yinede eklemişin sagolasin
Anacim sen suyla yaşarsan ben nasil seni geceyim
Manti acmadim cnm ev yapimi hazir aldim :)) evdekilere yaptim
Cocuklari 1 aydir gormuyordum, cok özlemiştim
Bugün geldiler
Gayet guzel abla8 mart pazartesi
Sabah kahve
12.00
1.5 tavada yumurta
Peynir
Dereotu, domates
18.15
Firinda tavuk
Salata
1 bar. Ayran
Su 3 lt
Spor 15 dk. Ağırlıkla bölgesel
@Nidsalii
gözün aydinGünaydın kızlar
Cumartesi beklediğim regli bugün geldi şükür ki geldi ya gelmeseydi
Korkmaya başlamıştım
Gule gule kullan , buyuk kolaylik kış aylarindaRegal KM 9102 9 kg. 2800 TL aldık :)
daha kullanmaya başlamadim. kullanma klavuzu okuyorum
ödemlere savas acilmisCuma günü tartıda 63 lü bir sayı görmek istiyorummm.. adette oldum nasılsa, şişliğim de iyice iner o zamana, 63 ü görürüm inşallahhh.. limonlu sular, yeşilçaylar, bulduğum tüm bitki çaylarını içmelerevrene 63 sayısını yolluyorum sürekli cumaya kadar gelip beni bulur inşallah
gözün aydin :) biraz fitligin keyfini sür dikkat et nolur nolmaz
ahh cedaricee... nerde benimki uyurum korkusuyla 7buçuğa alarm kurar pazar günüBenim eşim de bıraksan 24 saat uyur ki bi ara 22.5 saat uyuyordu, kabus gibi günlerdi. Ben sevmem.
O duyguyu iyi biliyorum canımDün gece bebek uyanmamış hiç, 6 saat deliksiz uyudum,nazar değmesin de uyandığımda çok şaşkındım, nasıl ya ben gerçekten uyudum mu diye uzun zamandır ilk kez kendim uyandım.
Benim eşim de bıraksan 24 saat uyur ki bi ara 22.5 saat uyuyordu, kabus gibi günlerdi. Ben sevmem.
36 saat sonra salata mı yedin
Benim eşim kendi alarm kalkıyor kahvaltı hazırlıyor beni bekliyor.ahh cedaricee... nerde benimki uyurum korkusuyla 7buçuğa alarm kurar pazar günü
saturn ortada hiç yok canımMefkurem canım yapıyor musun spor?
Hafta sonunuz size kalıyordur dolu dolu. Bizim hafta sonraları şöyle 11 gibi yalvarbyakar kaldırış, kahvaltı, 12 de geri uyusun 5 te yalvar yakar kaldırış , hır gür vs. Ben bütün gün çocuklarla. 5ten sonra dışarı mı çıkıcaz ev işi mi yapıcam? Zaten 7 de uyuyor çocuklar.ahh cedaricee... nerde benimki uyurum korkusuyla 7buçuğa alarm kurar pazar günü
Sen ne yapıyorsun o kadar aç kalınır mı?O duyguyu iyi biliyorum canım
Sevindim senin adına
36 saat sonra
sabah limonlu su içtim bir bardak
Öğlen salata
Bi tane az gelir kızBenim eşim kendi alarm kalkıyor kahvaltı hazırlıyor beni bekliyor.
Gelir o benim sesimi duyunca.saturn ortada hiç yok canım
İyiki bu hafta rakip değilmişizO duyguyu iyi biliyorum canım
Sevindim senin adına
36 saat sonra
sabah limonlu su içtim bir bardak
Öğlen salata
Çok uyuyor ya. Bizim damatta öyle.Hafta sonunuz size kalıyordur dolu dolu. Bizim hafta sonraları şöyle 11 gibi yalvarbyakar kaldırış, kahvaltı, 12 de geri uyusun 5 te yalvar yakar kaldırış , hır gür vs. Ben bütün gün çocuklarla. 5ten sonra dışarı mı çıkıcaz ev işi mi yapıcam? Zaten 7 de uyuyor çocuklar.
Ki buna şükrediyorum, depresyon ilacı kullanırken 22.5 saat uyuyordu, şu an kötünün iyisi.Çok uyuyor ya. Bizim damatta öyle.
Yorulmuşsun azcik dinlen. Ben de yeğenimle derse başlayacağım.Selamm herkese. Okuldan çıktım, kızımı babaannesinden aldım, markete uğradım, eve geldim şimdi. Eşimde uzak bi kasabada çalışıyor o da gelir birazdan kahvaltı hazırlamam lazım koltuğa yapıştım kaldım hiç kalkasım yok
Sizler napıyosunuz?
Selam canim kolay gelsinSelamm herkese. Okuldan çıktım, kızımı babaannesinden aldım, markete uğradım, eve geldim şimdi. Eşimde uzak bi kasabada çalışıyor o da gelir birazdan kahvaltı hazırlamam lazım koltuğa yapıştım kaldım hiç kalkasım yok
Sizler napıyosunuz?
Amin ablacim insallah bende merak ediyorumhadi hayırlı sonuçlarla gel inşallah :)
ben diyetisyende en çok yağ kas ayrı ayrı ölçülme olayını sevdim. yoksa gerisi bildiğimiz şeyler...
nasıl geçti su orucun canım.. perşembeleri yapmakta iyi fikir
adam tüm gün spor yaptırmış millete baya bi okudumdabizim sporları çiğ çiğ yerler
göbek seviyemden anlayım diom
fazla görüp üzülmeyim az bi böyle gitsinde sonra tartılıyım abla.. geçen ay adette olmadım ne hikmetse.. şükür bu ay oldum 2. günümdeyim şuan
Ay yok o da çok fazla uyku olur. ben sadece ctesi gecesi 2 3 e kadar oturup öğlen kalmak istiyorum. ama ctesi gecesi 2 3 e kadar oturup 7bucukta kalkmak beni biraz geriyorHafta sonunuz size kalıyordur dolu dolu. Bizim hafta sonraları şöyle 11 gibi yalvarbyakar kaldırış, kahvaltı, 12 de geri uyusun 5 te yalvar yakar kaldırış , hır gür vs. Ben bütün gün çocuklarla. 5ten sonra dışarı mı çıkıcaz ev işi mi yapıcam? Zaten 7 de uyuyor çocuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?