Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gece oyun tv birşeye mi takılıyor yoksa o kadar nasıl uyusunki.. sen uyuyorken kaldırmak değilde uyanıkken uyutma olayına mı girişsen.. senin için zor bir durum...
ya da al bebişlerini gidin gezin belki kıskanıp uyanır

Maç daha bitmedi

Benim eşim kendi alarm kalkıyor kahvaltı hazırlıyor beni bekliyor.
Ay yok benimki alarm kurar, ben geri uyumaya kalkarsam ses yapar. sonra ben kalkarım öyle hadi kahvaltı hazırlayalım der. sen hazzırla beni çağır desem ben acıkmadım der geri yatar. birlikte hazırlamaktan keyif alıyor o da napalım bu da bişey :)

afiyet olsun canım bende öğlen kuru fasulye pilav vardı biraz pilavdan yedim 3 kaşık kadar fasulye güzeldi etli onuda yedim 2 parça lahana turşusu öğleni kapattım.
Afiyet olsun. bende de pazar pazartesi menüsünde vardı kuru fasulye. seviyoruz ailecek. özellikle eşim. yazın da kışında haftalık pişiyor bizde.

Bu uyku benim derin yaram var, bir dokun bin ah işit olayı. Tvye takılsa da uyuyor takılmasa da, bırakamsan 7/24 uyur, yeter artık demez, allahtan namaz kılıyor da o bahaneyle namaz vakitleri uyanıyor, yoksa bnm uyandırmamla değil yani
Ben 2. Doğumuma bile yalnız gittim, 13 de sezeryan olacağaım belliydi, saat 12 de hala uyuyordu. Ben haber vermeden çıktım evden, annem de tam kapıyı kapatırken bağırdı ,uyu uyu ne kolay böyle baba olmak diye, öyle uyandı da geldi. O zamanlar ilaç kullanıyordu, zaten o olaydan sonra dedim ya ilaçlar ya ben artık dayanamıyorum diye. Şimdi daha iyi en azından keyfine uyuyor.
Yalnız gezmeye gitsem canına minnet kafa dinler dinlemesin

Kabak yemeğini bende salçasız yaparım. soğanı kavurup, üzerine kabağı döker kavururum, sonra onu tencereye yayıp üzerine domates, onun üzerine nane ve sarımsak doğruyorum. muhteşem olur bayılırım. afiyet olsun canım çekti. geçen hafta yaptım yedik oysa ama olsun. yine de canım istedi

ay yok sizin eşinizin uyku meselesi biraz insanı geren tiptan. Allah yardım etsin canım sana

Bende salcasiz yaparim zeytinyagli guzel oluyo

Afiyet olsun. bende de pazar pazartesi menüsünde vardı kuru fasulye. seviyoruz ailecek. özellikle eşim. yazın da kışında haftalık pişiyor bizde.
bende çok severim bakliyatların hepsini ama gaz sorunu çok oluyor haftada 1 defa pişiriyorum kış gelince.

Bende salcasiz yaparim zeytinyagli guzel oluyo
ellerine sağlık canım.

ben çorba gibi sulu yapılıyor onu mesela ilk Ankara da görmüştüm. birde hamileyim canım bu yemeği istedi mi.. ben o zaman yemek yapmayı öğrenememişim. annemin yaptığı gibi istedi canım ama annem yanımda değil başka şehirde. kvalidem de bizim gibi yapıyor sanıp ondan rica ettim, bana kabak yemeği yapar mısın canım çok istedi aşerdim galiba diye. çalışıyorum birde işten eve geldim. tencereyi bir açtım. pirinçli kabak çorbası. o hayal kırıklığımı hiç unutamam meğer onlar bilmiyormuş böylesini. sonra kendim yapmıştım yine de iyi kötü yemiştim

ayy çok kötü olmus

Yorulmuşsun azcik dinlen. Ben de yeğenimle derse başlayacağım.
İyi dersler
Selam canim kolay gelsin
Bende kahve yaptim kahve iciyorum simdi
Afiyet olsun kaptanım
Çocuklarda uykucu mu? Sende uyu çocuklar geldikçe babanıza gidin de

Valla ben 67 dakika boyunca durmadan spor yaptım pert oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…