Afiyet olsun canimSabah 10,30 3 çeri domates 1 salatalık 5 zeytin 2 haşlanmış yumurta yeşillik bir bardak çay.
Öğlen 2 tane orta boy yulaflı krep 1 sütlü kahve.
Akşam 5 yemek kaşığı patatesli sulu köfte, bir kase yoğurt 1 kase tarhana çorbası 1 tabak salata yarım dilim ekmek.
Su 2 litre 3 olur.
Zipzip- E Elif_Eylul S sulisim
Afiyet olsun canımSabah 10,30 3 çeri domates 1 salatalık 5 zeytin 2 haşlanmış yumurta yeşillik bir bardak çay.
Öğlen 2 tane orta boy yulaflı krep 1 sütlü kahve.
Akşam 5 yemek kaşığı patatesli sulu köfte, bir kase yoğurt 1 kase tarhana çorbası 1 tabak salata yarım dilim ekmek.
Su 2 litre 3 olur.
Zipzip- E Elif_Eylul S sulisim
Ne yapayim ya onlar salondayken odama geciyorum zaten cok ses cikmiyorGizli zıpliyosun yani
Hic güleceğim yoktu yaaaDedenin amcanin elinden tut zıpla azcik hareket yapsin onlarda
Çay istediklerinde ziplayarak mutfaga git getir çayi dökmedenZipzip-
Seslendiklerinde durursun sonra devamHic güleceğim yoktu yaaa
Bu aksam gelmediler artik yarina öyle yaparimSeslendiklerinde durursun sonra devam
Yarin bende baslasam gene iyi olcak kendimden nefret ediyorumBu aksam gelmediler artik yarina öyle yaparim
Baslarsin canım baslayinca guzel spor yapiyorsunYarin bende baslasam gene iyi olcak kendimden nefret ediyorum
Spora baslarsam yapiyorumda sorun totomun kalkmamasiBaslarsin canım baslayinca guzel spor yapiyorsun
Afiyet olsun canımİyi akşamlar sabah 10 tane çiğ fındık yeşil çay
Öğlen kuru fasulye biraz pilav 2 tane lahana turşusu
Akşam karnabahar haşladım sarımsaklı yogurtla yedim 2 çatalda tavuk döner yedim. 2.5 litre su içtim yatana kadar yarım litre daha içerim. Spor 100 tane squat 8 bin adım biraz spor hareketleri yaptım zor geldi bıraktım
Evet inşallah pazartesi günü 66.10 gr dı umarım 600 grm daha vermişim dirHadi bakalım 65 mi olacaksın cuma günü
İnşallah canım bende 61 olacağımEvet inşallah pazartesi günü 66.10 gr dı umarım 600 grm daha vermişim dir
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 09.45
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 salatalık
4 Chery domates
1 dilim ekmek
Ara 13.00
1 portakal
Öğle 15.00
3 kaşık yeşil mercimek
5 adet istavrit
2 dilim t.b ekmeği
Akşam 19.30
100-150 gram arasi et sote.
Yoğurtlu brokoli
Ara.21.00
Kahve ile 1 kayısı, 1 incir yiyebilirim.
2 litre su
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul B Beklenen2
Afiyet olsun canım sporda N Nidsalii Etiketleyebilir misinİyi akşamlar sabah 10 tane çiğ fındık yeşil çay
Öğlen kuru fasulye biraz pilav 2 tane lahana turşusu
Akşam karnabahar haşladım sarımsaklı yogurtla yedim 2 çatalda tavuk döner yedim. 2.5 litre su içtim yatana kadar yarım litre daha içerim. Spor 100 tane squat 8 bin adım biraz spor hareketleri yaptım zor geldi bıraktım
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 09.45
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 salatalık
4 Chery domates
1 dilim ekmek
Ara 13.00
1 portakal
Öğle 15.00
3 kaşık yeşil mercimek
5 adet istavrit
2 dilim t.b ekmeği
Akşam 19.30
100-150 gram arasi et sote.
Yoğurtlu brokoli
Ara.21.00
Kahve ile 1 kayısı, 1 incir yiyebilirim.
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul B Beklenen2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?