- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Daha ne olsun kız. Farkı sen de tespit etmişsin bak. Helal valla sanaŞu ana kadar 5.7 kilo verdim
basenim başlangıca göre 13 cm - de düşünebiliyormusunuz bunu.
Aman aman sporlar yapamıyorum diye üzülüyordum.
4 gün 5000 adım atmak neye yarıyacakta demeyim bir daha
Bende 10bin için çabalıyorum ama yapamadığım çok oluyor. 10bin olunca sanki içimdeki ses aferin diyor banaSpor ise yaramaz mi tabiki ise yarar canim
Sen yavas yavas gunluk adimlarini artir
5000 yapiyorsan 5500 e 6000 e cik
Günlük atmamiz gereken adim sayisi 10000 ama cogu zaman atamıyorum
Dun 7500 de kaldim
Bende 2 yildir cok yapmiyordumİyiki ip atlama işini hatıralttınız, ben en son kilo verdiğim dönemdede atlıyordum çünkü ve yaptıkça daha çok yaoabiliyor insan. cuma ya az kaldı çok zıplayım
Bende her hafta 10 bin ile basliyorum sonrasinda 6000-7000 arasinda kalıyorumBende 10bin için çabalıyorum ama yapamadığım çok oluyor. 10bin olunca sanki içimdeki ses aferin diyor bana
Tek korkum yazın erken gelmesiBende 2 yildir cok yapmiyordum
Burda zayifladigim donemde yapmistim bacaklarim cok incelmisti
Yaz geliyor birde bu ara istahim acik dedim ki tekrardan baslarsam hem yediklerime dikkat ederim hem bacaklarim incelir
Dedigin gibi yaptikca daha cok yapiyor insan gunde 5000 e çıktığım gunler olmustu
Yapalım ya, takım içinde azmettirmezsek birbirimizi, kendi kendiime yapamıyorum benBende her hafta 10 bin ile basliyorum sonrasinda 6000-7000 arasinda kalıyorum
Haftaya en az 10000 arti ziplama yapalim mi takim icinde iyi olur
Afiyet olsun canımGünaydın hanımlar dünün menüsü
09 Mart
Kahvaltı hastane dönüşu iki poğaça yulaflı
Ara14.00 Türk kahvesi
Akşam 17.30
Salata, yarim kepçe kadar kremalı tavuk çorbası, 2 dilim kepek ekmeği, patlıcanlı musakka fırında, 4 cin biber
1.5 litre su
Ara 22.00
Türk kahvesi
6000 bin adım
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Wilma11 ortim
Adım sayari sildim telefonu tasimak zor geliyo bayaa yürümüstük aylar önceBende 2 yildir cok yapmiyordum
Burda zayifladigim donemde yapmistim bacaklarim cok incelmisti
Yaz geliyor birde bu ara istahim acik dedim ki tekrardan baslarsam hem yediklerime dikkat ederim hem bacaklarim incelir
Dedigin gibi yaptikca daha cok yapiyor insan gunde 5000 e çıktığım gunler olmustu
Ben de aksine yenilerde yükledim, sürekli bakıyorum ne kadar yürüdüm diye, favori uygulamam samsung healthAdım sayari sildim telefonu tasimak zor geliyo bayaa yürümüstük aylar önce
Atv haberde göbekteki yaglar nasil eritiriz diyo simdiTek korkum yazın erken gelmesigöbüşümle buna hazır değilizzzzzzzz
Bizimde kaptanla samsung biara takildi manyak saymadiBen de aksine yenilerde yükledim, sürekli bakıyorum ne kadar yürüdüm diye, favori uygulamam samsung health
Atv haber bizi takip ediyor olabilir miAtv haberde göbekteki yaglar nasil eritiriz diyo simdi
Afiyet olsun canimGünaydın hanımlar dünün menüsü
09 Mart
Ara14.00 Türk kahvesi
Akşam 17.30
Salata, yarim kepçe kadar kremalı tavuk çorbası, 2 dilim kepek ekmeği, patlıcanlı musakka fırında, 4 cin biber
1.5 litre su
Ara 22.00
Türk kahvesi
6000 bin adım
aaa neden acaba? bende yürürken ha bire bakıyorum sayıyıor mu diyeBizimde kaptanla samsung biara takildi manyak saymadi
Geçmiş olsun canım, üzülme nbak en azından sağlık sorunlarını tespit etmişsin, bundan sonraki yaşantını buna göre düzenlersin. çaresi olmayan birşey yok, lütfen üzülme.Kızlar bugün hastaneye gittim aldım sonuçları şimdi eve gidiyorum
İnsülin direncim çıktı
Vitamin , demir eksikliği çıktı
Vitamin eksikliğide kabızlık yaparmış bir sürü ilaç yazdı doktor
Diyetisyene de randevu verdiler ayın 19. Da gidecem .
Doktor biraz kilo vermen lazım dedi . Dedim hocam veremiyorum zor veriyorum bu saydıklarım zorlastiriyormus .bundan sonrası daha iyi olur inşallah
Hadi gecmis olsun canim diyetistenede gidince bence daha guzel olucak üzülmeKızlar bugün hastaneye gittim aldım sonuçları şimdi eve gidiyorum
İnsülin direncim çıktı
Vitamin , demir eksikliği çıktı
Vitamin eksikliğide kabızlık yaparmış bir sürü ilaç yazdı doktor
Diyetisyene de randevu verdiler ayın 19. Da gidecem .
Doktor biraz kilo vermen lazım dedi . Dedim hocam veremiyorum zor veriyorum bu saydıklarım zorlastiriyormus .bundan sonrası daha iyi olur inşallah
Benide göbeğim rahatsız etti dun sabah baktim kocaman olmusTek korkum yazın erken gelmesigöbüşümle buna hazır değilizzzzzzzz
Afiyet olsun canım sonuclarin cikti mi ne zaman gideceksinGünaydın hanımlar dünün menüsü
09 Mart
Ara14.00 Türk kahvesi
Akşam 17.30
1.5 litre su
Ara 22.00
Türk kahvesi
6000 bin adım
Takimla yapmak daha guzel oluyorYapalım ya, takım içinde azmettirmezsek birbirimizi, kendi kendiime yapamıyorum ben
Aaa neden sildin kiAdım sayari sildim telefonu tasimak zor geliyo bayaa yürümüstük aylar önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?