- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gunaydin hayirli kandiller canimgünaydın kızceler cumaya 2 kala bol yağ kaybetmeli gününüz olsun hayırlı kandiller
Sağol canımAfiyet olsun canım
Canım çıktı gittim geldim eve gidiyorum simdiBenide göbeğim rahatsız etti dun sabah baktim kocaman olmus
Afiyet olsun canım sonuclarin cikti mi ne zaman gideceksin
Takimla yapmak daha guzel oluyor
Aaa neden sildin ki
Ama sen cok zorlama belindeki rahatsizlik tekrar etmesin
Benide göbeğim rahatsız etti dun sabah baktim kocaman olmus
Biz o zaman atv habere biraz kulak verelimTakimla yapmak daha guzel oluyor
Teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun.... 3 kaşık yoğurt içine acı pul biber limon nane kekik atıp yatmadan içiyorum gece meto çalışıyor hemde akşam sporu arkasına azda olsa protein almış oluyorumAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımbaharatlı yoğurt nasıl oluyor
Afiyet olsun canım
Afiyet şifa olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım eşine geçmiş olsun Allah tez şifa versin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kaptanım benim Internetim bitti eşim gelince ondan baglandım yoksa aktif olurdum ben de
Iyi geceler kaptanım❤
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım geçmiş olsun
Günaydın canım, hayırlı kandillergünaydın kızceler cumaya 2 kala bol yağ kaybetmeli gününüz olsun hayırlı kandiller
Evet canım çok şükürGeçmiş olsun canım, üzülme nbak en azından sağlık sorunlarını tespit etmişsin, bundan sonraki yaşantını buna göre düzenlersin. çaresi olmayan birşey yok, lütfen üzülme.
Bende onu kullaniyorumBen de aksine yenilerde yükledim, sürekli bakıyorum ne kadar yürüdüm diye, favori uygulamam samsung health
Gecmis olsun canım ilaclarini kullanmaya basla vitaminlerle kilo verme hizin artar kilo verdikcede insulin direncin kaybolurKızlar bugün hastaneye gittim aldım sonuçları şimdi eve gidiyorum
İnsülin direncim çıktı
Vitamin , demir eksikliği çıktı
Vitamin eksikliğide kabızlık yaparmış bir sürü ilaç yazdı doktor
Diyetisyene de randevu verdiler ayın 19. Da gidecem .
Doktor biraz kilo vermen lazım dedi . Dedim hocam veremiyorum zor veriyorum bu saydıklarım zorlastiriyormus .bundan sonrası daha iyi olur inşallah
Günaydın canım hayirli kandiller ❤❤günaydın kızceler cumaya 2 kala bol yağ kaybetmeli gününüz olsun hayırlı kandiller
Hindistan cevizi yağını içmesekte hindistan cevizli coco starla türk kahvesi içsek olmaz mıM MissHayaLet sabah aç karnina hindistan cevizyaginla turk kahvesi için diyo
Eyyyy ahaliiii sizede seslemiyorum yag yakmayi hızlandırıyomuş kendimede diyim bari
Üstu çikolata ama onunHindistan cevizi yağını içmesekte hindistan cevizli coco starla türk kahvesi içsek olmaz mı
Teşekkür ederiz, seninde miraç kandilin mübarek olsun canım. Tüm dualarına içten bir amin diyorum.Miraç Kandilimiz mübarek olsun hanımlar
Ömrümüz, huzurumuz,sağlığımız, imanımız, kesemiz bereketli olsunbol kuran okumalı ve ibadetli gün ve gece olsun oruçlu olanlara Allah kolaylıklar versin ve kabul etsin inşallah şu pandemi hastalık illetini en acilinden atlatalım çok amiin
Sağol canım teşekkürler .Bende onu kullaniyorum
Aylik haftalik adim sayilarinida gosteriyor
Subatta 200.000 adim attim martta hedefim 300.000 e tamamlamak
Gecmis olsun canım ilaclarini kullanmaya basla vitaminlerle kilo verme hizin artar kilo verdikcede insulin direncin kaybolur
Günaydın canım hayirli kandiller ❤❤
Sagolun sizinde kandiliniz mubarek olsunMiraç Kandilimiz mübarek olsun hanımlar
Ömrümüz, huzurumuz,sağlığımız, imanımız, kesemiz bereketli olsunbol kuran okumalı ve ibadetli gün ve gece olsun oruçlu olanlara Allah kolaylıklar versin ve kabul etsin inşallah şu pandemi hastalık illetini en acilinden atlatalım çok amiin
Bugunku menüm sabah
1.5 yumurtayla sucuk
1 dilim kepekli ekmek
Ara
Nescafe 6 7 fındık
Aksam
1 tabak sulu kofte
Biraz yogurt
Somates salatalik
Ara cay ve bir gofret malesef yedim ama pişmanım
Su 2.5 lt
Spor 5000 adim
Zipzip- @Nidsalii @Cordeliaa
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar morelim hiç yok dün yaptığım spordan kas kol agrılarından yatamıyordum. Sabahın köründe sıcak suyla yıkandım ovaladım. Yıkanırken birde olluk oluk dökülen saçlarımı görünce daha da üzülmeye başladım. Çünkü uçlar zaten boyalıydı, yıpranmış, incelmiş ti, daha da çok inceldi.
günaydın bugün niyetliyim.Akşam için menü köfte patates ya da pilav çorba yapmıcam salata yoğurt yeriz.
Günaydın kizlar hayirli kandiller
Günaydın kızlar
Hayırlı kandiller
Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi, hayırlı şekilde sizlere versin inşallah
Günaydın hayırlı kandillerGünaydın Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun
Geçmiş olsun canımKızlar bugün hastaneye gittim aldım sonuçları şimdi eve gidiyorum
İnsülin direncim çıktı
Vitamin , demir eksikliği çıktı
Vitamin eksikliğide kabızlık yaparmış bir sürü ilaç yazdı doktor
Diyetisyene de randevu verdiler ayın 19. Da gidecem .
Doktor biraz kilo vermen lazım dedi . Dedim hocam veremiyorum zor veriyorum bu saydıklarım zorlastiriyormus .bundan sonrası daha iyi olur inşallah
Helal valla. bende martta 300.000 yapcam kıskandım bananeBende onu kullaniyorum
Aylik haftalik adim sayilarinida gosteriyor
Subatta 200.000 adim attim martta hedefim 300.000 e tamamlamak
işte hem şeker ihtiyacı, hem göbek yağı yakma bi arada olsun diye şeettiydimÜstu çikolata ama onun
Aaa sende zipzip yapmissindünkü sporum
65 dk. eliptik
700 hayali ip atlama
Teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun.... 3 kaşık yoğurt içine acı pul biber limon nane kekik atıp yatmadan içiyorum gece meto çalışıyor hemde akşam sporu arkasına azda olsa protein almış oluyorum
Hayirli kandiller hosgeldinizMiraç Kandilimiz mübarek olsun hanımlar
Immm seyy o çikolatanin kalorisi kadar spor yapmak istiyorsan neden olmasinHindistan cevizi yağını içmesekte hindistan cevizli coco starla türk kahvesi içsek olmaz mı
Tamam öyle yaparım yataktan yeni kalktım bebemin ateşi vardı geceM MissHayaLet sabah aç karnina hindistan cevizyaginla turk kahvesi için diyo
Eyyyy ahaliiii sizede seslemiyorum yag yakmayi hızlandırıyomuş kendimede diyim bari
Sağol canım teşekkürlerGünaydın hayırlı kandiller
Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?