Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benide göbeğim rahatsız etti dun sabah baktim kocaman olmus

Afiyet olsun canım sonuclarin cikti mi ne zaman gideceksin

Takimla yapmak daha guzel oluyor

Aaa neden sildin ki
Ama sen cok zorlama belindeki rahatsizlik tekrar etmesin
Canım çıktı gittim geldim eve gidiyorum simdi

dünkü sporum

65 dk. eliptik
700 hayali ip atlama

Teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun.... 3 kaşık yoğurt içine acı pul biber limon nane kekik atıp yatmadan içiyorum gece meto çalışıyor hemde akşam sporu arkasına azda olsa protein almış oluyorum

Miraç Kandilimiz mübarek olsun hanımlar

Ömrümüz, huzurumuz,sağlığımız, imanımız, kesemiz bereketli olsunbol kuran okumalı ve ibadetli gün ve gece olsun oruçlu olanlara Allah kolaylıklar versin ve kabul etsin inşallah şu pandemi hastalık illetini en acilinden atlatalım çok amiin

Ben de aksine yenilerde yükledim, sürekli bakıyorum ne kadar yürüdüm diye, favori uygulamam samsung health
Bende onu kullaniyorum
Aylik haftalik adim sayilarinida gosteriyor
Subatta 200.000 adim attim martta hedefim 300.000 e tamamlamak
Gecmis olsun canım ilaclarini kullanmaya basla vitaminlerle kilo verme hizin artar kilo verdikcede insulin direncin kaybolur
günaydın kızceler cumaya 2 kala bol yağ kaybetmeli gününüz olsun hayırlı kandiller
Günaydın canım hayirli kandiller ❤❤

Teşekkür ederiz, seninde miraç kandilin mübarek olsun canım. Tüm dualarına içten bir amin diyorum.

Sağol canım teşekkürler .
İnşallah canım inşallah yoksa bu kadar dikkat etmeme iğne ipliğe dönmem lazımdı .. bu sorun kalkınca normale dönerim inşallah

Sagolun sizinde kandiliniz mubarek olsun

Günaydın kızlar

günaydın bugün niyetliyim.Akşam için menü köfte patates ya da pilav çorba yapmıcam salata yoğurt yeriz.

Günaydın kizlar hayirli kandiller

Günaydın kızlar
Hayırlı kandiller
Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi, hayırlı şekilde sizlere versin inşallah

Günaydın Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun

Günaydın hayırlı kandiller
Geçmiş olsun canım

Aaa sende zipzip yapmissin
Hayirli kandiller hosgeldiniz
Hindistan cevizi yağını içmesekte hindistan cevizli coco starla türk kahvesi içsek olmaz mı
Immm seyy o çikolatanin kalorisi kadar spor yapmak istiyorsan neden olmasin

M MissHayaLet sabah aç karnina hindistan cevizyaginla turk kahvesi için diyo
Eyyyy ahaliiii sizede seslemiyorum yag yakmayi hızlandırıyomuş kendimede diyim bari
Tamam öyle yaparım yataktan yeni kalktım bebemin ateşi vardı gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…