Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

85kiloyken bende nefes nefese kaliyodum canim 30dk leslie yetiyodu ama simdi 1bucuk saat rahatlikla yapiyorum sende eminimki kilo verince daha güzel olucaksin

85kiloyken bende nefes nefese kaliyodum canim 30dk leslie yetiyodu ama simdi 1bucuk saat rahatlikla yapiyorum sende eminimki kilo verince daha güzel olucaksin
Aynen canım .
Hafta da 4 gün 5000 adım yapmaya çalışıyorum.
O da 50 dk sürüyor.
Olduğum yerde yürüyorum asker gibi.
Şimdilik anca bunu yapıyorum.
Verdikçe daha kolay yapacağım inşallah.
İple çekiyorum o günleri.
Bir an önce 8leri görüp kurtulmak istiyorum
Amin allahım

Aa evet o zaman 13.takimla ziplama yarismasi yapmistik
Bizim takım abartmisti biraz

Kilon azaldikca daha rahat yapacaksin canim 86 ya da yaklasiyorsun 1 ay sonra bu rakami gorebilirsin

Kendin için ne yapsan o kâr, yerinde de olsan yürüyorsun, bi çaban var. azmin kaybetme canım, o günlerde gelecek. yeterki sen devam et.

Aa evet o zaman 13.takimla ziplama yarismasi yapmistik
Bizim takım abartmisti biraz

Kilon azaldikca daha rahat yapacaksin canim 86 ya da yaklasiyorsun 1 ay sonra bu rakami gorebilirsin
İnşallah kaptanım
Ilk sayfada ipsiz atlama puanida var ziplama diye sayiliyo canim herkes buhafta zıplasın
Çok iyi fikir bence
Kendin için ne yapsan o kâr, yerinde de olsan yürüyorsun, bi çaban var. azmin kaybetme canım, o günlerde gelecek. yeterki sen devam et.
İnşallah canım inşallah . Hepimiz hayallerimize ulaşırız inşallah.

Şu ana kadar 5.7 kilo verdim
basenim başlangıca göre 13 cm - de düşünebiliyormusunuz bunu.
Aman aman sporlar yapamıyorum diye üzülüyordum.
4 gün 5000 adım atmak neye yarıyacakta demeyim bir daha
Spor ise yaramaz mi tabiki ise yarar canim
Sen yavas yavas gunluk adimlarini artir
5000 yapiyorsan 5500 e 6000 e cik

Günlük atmamiz gereken adim sayisi 10000 ama cogu zaman atamıyorum
Dun 7500 de kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…