- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
85kiloyken bende nefes nefese kaliyodum canim 30dk leslie yetiyodu ama simdi 1bucuk saat rahatlikla yapiyorum sende eminimki kilo verince daha güzel olucaksinKaptanım senle zıplama yarışı yapmıştık önceki yarışmalar da
1500 yapmıştım o zaman.
O zaman en fazla kilom 86ydı.
Şimdi 15 dk Leslie yapsam
20 bölgesel hareket yapsam acayip yoruluyorum.
Güne devam edecek gücüm kalmıyor
Biraz zayıflasam daha az yorulurum sanırım
Oyle yapacağım artık napalim☺Bende öyle olunca kötü olurum hep ama Yapacağımız bişey yok canım o da Allahtan
Hal böyle olunca oruç olmasada yapılacak şeyler var onlardan yaparsın sende
Nasıl canın sıkılmıştırGecen kandilde ben tuttum aksam ezani okundu pat diye geldi
Aynen stres oldumNasıl canın sıkılmıştır
Ay gerçekten zıplama yarışına girsek ya ne güzel olur, ipsiz atlamakta sayılır dimi :)1500 az bana 2000 olabilir
Aynen canım .85kiloyken bende nefes nefese kaliyodum canim 30dk leslie yetiyodu ama simdi 1bucuk saat rahatlikla yapiyorum sende eminimki kilo verince daha güzel olucaksin
Aa evet o zaman 13.takimla ziplama yarismasi yapmistikKaptanım senle zıplama yarışı yapmıştık önceki yarışmalar da
1500 yapmıştım o zaman.
en fazla kilom 86ydı.
Şimdi 15 dk Leslie yapsam
20 bölgesel hareket yapsam acayip yoruluyorum.
Güne devam edecek gücüm kalmıyor
Biraz zayıflasam daha az yorulurum sanırım
Ilk sayfada ipsiz atlama puanida var ziplama diye sayiliyo canim herkes buhafta zıplasınAy gerçekten zıplama yarışına girsek ya ne güzel olur, ipsiz atlamakta sayılır dimi :)
Kendin için ne yapsan o kâr, yerinde de olsan yürüyorsun, bi çaban var. azmin kaybetme canım, o günlerde gelecek. yeterki sen devam et.Aynen canım .
Hafta da 4 gün 5000 adım yapmaya çalışıyorum.
O da 50 dk sürüyor.
Olduğum yerde yürüyorum asker gibi.
Şimdilik anca bunu yapıyorum.
Verdikçe daha kolay yapacağım inşallah.
İple çekiyorum o günleri.
Bir an önce 8leri görüp kurtulmak istiyorum
Amin allahım
Ya bide zıplama beni acayip ısındırıyor. vücudumda ki kan akışı hızlanıyor hissediyorum. aha diyorum gidiyor kalorilerIlk sayfada ipsiz atlama puanida var ziplama diye sayiliyo canim herkes buhafta zıplasın
İnşallah kaptanımAa evet o zaman 13.takimla ziplama yarismasi yapmistik
Bizim takım abartmisti biraz
Kilon azaldikca daha rahat yapacaksin canim 86 ya da yaklasiyorsun 1 ay sonra bu rakami gorebilirsin
Çok iyi fikir benceIlk sayfada ipsiz atlama puanida var ziplama diye sayiliyo canim herkes buhafta zıplasın
İnşallah canım inşallah . Hepimiz hayallerimize ulaşırız inşallah.Kendin için ne yapsan o kâr, yerinde de olsan yürüyorsun, bi çaban var. azmin kaybetme canım, o günlerde gelecek. yeterki sen devam et.
Ayaklarda karincalanmalar oluyo benimdeYa bide zıplama beni acayip ısındırıyor. vücudumda ki kan akışı hızlanıyor hissediyorum. aha diyorum gidiyor kaloriler
Aaa neden acaba ki?Ayaklarda karincalanmalar oluyo benimde
Bende ipsiz yapiyorum canım evde ip atlayacak alan yokAy gerçekten zıplama yarışına girsek ya ne güzel olur, ipsiz atlamakta sayılır dimi :)
Isteee kandolasimi hızlaniyo diyeAaa neden acaba ki?
Spor ise yaramaz mi tabiki ise yarar canimŞu ana kadar 5.7 kilo verdim
basenim başlangıca göre 13 cm - de düşünebiliyormusunuz bunu.
Aman aman sporlar yapamıyorum diye üzülüyordum.
4 gün 5000 adım atmak neye yarıyacakta demeyim bir daha
İyiki ip atlama işini hatıralttınız, ben en son kilo verdiğim dönemdede atlıyordum çünkü ve yaptıkça daha çok yaoabiliyor insan. cuma ya az kaldı çok zıplayımBende ipsiz yapiyorum canım evde ip atlayacak alan yok
Bende sağlık sorunun var sandım kızz, aman öyle olsunIsteee kandolasimi hızlaniyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?