Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben kestirdim ama uçlardan. Boya tamamen gidene kadar da ara ara aldırdım uçlardan şimdi omzumda saçım. Sadece uçlarda var sarı oda gidecek. Kendi saçın gelmeye başlayınca vitamin de kullanınca sağlıklı geliyor. Sen gönlünü ferah tut. Yanmış olan saçlar gidiyor sonuçta yerine sağlıklı saçlar çıkacak. Sadece biraz sabırlı olman gerek şampuan yeter saça çok bişey sürme. Vitamin alıyorsan yeterli olacaktır kuzumm

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

günaydın bugün niyetliyim.Akşam için menü köfte patates ya da pilav çorba yapmıcam salata yoğurt yeriz.

Kandili perşembe günü sanıyordum, bugün olduğunu duyunca saat beşde 2 hurma 2 bardak suyla niyetlendim.

akşama susuz 7-8 yk bamya yemeği,
Salata -ayran ya da yoğurt düşünüyorum.

uygunmudur kaptanım
Allah kabul etsin kızlar, ben adetliyim. Sanki son zamanlarda her mübarek günde adetliymisim gibi hissediyorum kendimi düşününce.

Kaptanım benim Internetim bitti eşim gelince ondan baglandım yoksa aktif olurdum ben de
Tamam canım netin yenilendiginde aktif olursun
Günaydın canlarım Miraç kandiliniz mübarek olsun
Günaydın canım hayirli kandiller❤
Günaydın arkadaşlar, hayırlı kandiller
Günaydın canım hayirli kandiller ❤
Neler yiceksin anlat. Zipzip- E Elif_Eylul perşembe günü bende yapayım mı? Ne dersiniz?
Persembe yapabilirsin canım
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Günaydın canım bozma moralini saclar cok uzunsa kestir kesildiginda saclar daha saglikli uzuyor
günaydın bugün niyetliyim.Akşam için menü köfte patates ya da pilav çorba yapmıcam salata yoğurt yeriz.
Günaydın canım Allah kabul etsin
Günaydın kızlar
Hayırlı kandiller
Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi, hayırlı şekilde sizlere versin inşallah
Gunaydin canım hayirli kandiller ❤
Kandili perşembe günü sanıyordum, bugün olduğunu duyunca saat beşde 2 hurma 2 bardak suyla niyetlendim.

akşama susuz 7-8 yk bamya yemeği,
Salata -ayran ya da yoğurt düşünüyorum.

uygunmudur kaptanım
Uygundur bencede canim yanina corba mi eklesen tek yemek de az geldi gözüme

Allah kabul etsin kızlar, ben adetliyim. Sanki son zamanlarda her mübarek günde adetliymisim gibi hissediyorum kendimi düşününce.
Bende öyle olunca kötü olurum hep ama Yapacağımız bişey yok canım o da Allahtan
Hal böyle olunca oruç olmasada yapılacak şeyler var onlardan yaparsın sende

Gecen kandilde ben tuttum aksam ezani okundu pat diye geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…