Ben kestirdim ama uçlardan. Boya tamamen gidene kadar da ara ara aldırdım uçlardan şimdi omzumda saçım. Sadece uçlarda var sarı oda gidecek. Kendi saçın gelmeye başlayınca vitamin de kullanınca sağlıklı geliyor. Sen gönlünü ferah tut. Yanmış olan saçlar gidiyor sonuçta yerine sağlıklı saçlar çıkacak. Sadece biraz sabırlı olman gerekZigavus dökülme karşıtı kullanıyorum ek olarak saçlarıma vitaminde uyguluyorum maske gibi. Birde vitamin ilacına dün başladım içinde d vitamini de var eger dökülme devam ederse d vitamini ek olarak alırım. Ama açıcı boya derken zaten incelmiş ti geri kalanda gitti uzun birde kıyamıyorum kesmeye
Allah kabul etsin canımgünaydın bugün niyetliyim.Akşam için menü köfte patates ya da pilav çorba yapmıcam salata yoğurt yeriz.
sağol canım amin inşallahAllah kabul etsin canım
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Menum
Sabah(9;30)
1/2 avakado
1 kk peynir
1 minik pankek şekersiz tuzsuz (bebisin pankekinden)
1 dlm tam buğday
Yesillik
Ogle(13:00)
Peynirli salata
4 glisini kepekli
Ara(15.40)
Sutlu kahve
Findik kuruuzum leblebi karismi fincanla
Aksam(19:00)
7 kofte kucucuklerdi
Salata
Su:2.5lt spor: 30dk Leslie boosted +10dk leslie cardio + 8dk bolgesel karin kalca karisikZipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Afiyet olsun canimKızim bu akşam uyumadı gitti
Menüm
Kahvaltı 12.00
Haşlanmış yumurtanin sarısı (beyazını kıza kaptırdım)
Domates yeşillik
Beyaz peynir 1 dilim
Yarim tost kaşarlı
1,ç.k tereyagi reçel
Arada 1 kase yoğurt
17.00
1 kase chia tohumlu puding (1 bardak süt,1 küçük muz 1 tatlı kaşığı kakou 2ceviz. 1 kaşık chia tohumu genelde böyle yapıyorum)
20.00
1 kase pazı yemeği
4 tane küçük kuru biber dolması
Salata
1 kase kerevizli yoğurt
22.00
1 dilime 1 t.k fındık ezmesi sürdüm yedimçayın yanında canım çok istedi tatlı birsey yemeyi
2,5 lt su 1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canimBugunku menüm sabah
1.5 yumurtayla sucuk
1 dilim kepekli ekmek
Ara
Nescafe 6 7 fındık
Aksam
1 tabak sulu kofte
Biraz yogurt
Somates salatalik
Ara cay ve bir gofret malesef yedim ama pişmanım
Su 2.5 lt
Spor 5000 adim
Zipzip- @Nidsalii @Cordeliaa
günaydın bugün niyetliyim.Akşam için menü köfte patates ya da pilav çorba yapmıcam salata yoğurt yeriz.
Allah kabul etsin kızlar, ben adetliyim. Sanki son zamanlarda her mübarek günde adetliymisim gibi hissediyorum kendimi düşününce.Kandili perşembe günü sanıyordum, bugün olduğunu duyunca saat beşde 2 hurma 2 bardak suyla niyetlendim.
akşama susuz 7-8 yk bamya yemeği,
Salata -ayran ya da yoğurt düşünüyorum.
uygunmudur kaptanım
Tamam canım netin yenilendiginde aktif olursunKaptanım benim Internetim bitti eşim gelince ondan baglandım yoksa aktif olurdum ben de
Günaydın canım hayirli kandiller❤Günaydın canlarımMiraç kandiliniz mübarek olsun
Günaydın canım hayirli kandiller ❤Günaydın arkadaşlar, hayırlı kandiller
Persembe yapabilirsin canım
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canım bozma moralini saclar cok uzunsa kestir kesildiginda saclar daha saglikli uzuyorGünaydın kızlar morelim hiç yok dün yaptığım spordan kas kol agrılarından yatamıyordum. Sabahın köründe sıcak suyla yıkandım ovaladım. Yıkanırken birde olluk oluk dökülen saçlarımı görünce daha da üzülmeye başladım. Çünkü uçlar zaten boyalıydı, yıpranmış, incelmiş ti, daha da çok inceldi.
Günaydın canım Allah kabul etsingünaydın bugün niyetliyim.Akşam için menü köfte patates ya da pilav çorba yapmıcam salata yoğurt yeriz.
Gunaydin canım hayirli kandiller ❤Günaydın kızlar
Hayırlı kandiller
Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi, hayırlı şekilde sizlere versin inşallah
Uygundur bencede canim yanina corba mi eklesen tek yemek de az geldi gözümeKandili perşembe günü sanıyordum, bugün olduğunu duyunca saat beşde 2 hurma 2 bardak suyla niyetlendim.
akşama susuz 7-8 yk bamya yemeği,
Salata -ayran ya da yoğurt düşünüyorum.
uygunmudur kaptanım
Günaydın canım hayirli kandillerGünaydın Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun
Bende öyle olunca kötü olurum hep ama Yapacağımız bişey yok canım o da AllahtanAllah kabul etsin kızlar, ben adetliyim. Sanki son zamanlarda her mübarek günde adetliymisim gibi hissediyorum kendimi düşününce.
Tamam kaptanım yapayımUygundur bencede canim yanina corba mi eklesen tek yemek de az geldi gözüme
Gecen kandilde ben tuttum aksam ezani okundu pat diye geldiAllah kabul etsin kızlar, ben adetliyim. Sanki son zamanlarda her mübarek günde adetliymisim gibi hissediyorum kendimi düşününce.
Hadi canim
1500 az bana 2000 olabilirHadi canim
Ozaman bugun 1500
Ooooo arkandayım1500 az bana 2000 olabilir
Pasta yersen zipzip ile kalabilecek msiin bakalim 1 dilim pasta kac kalori bakayimOoooo arkandayım
Pastami yiyip geleyim zıplarim
Bakma bakma ben biliyomPasta yersen zipzip ile kalabilecek msiin bakalim 1 dilim pasta kac kalori bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?