Listeye girince cıkmak zor oluyorSen listeye gircenmi onu dehele
Yani free takilayim diyosun öyle olsunListeye girince cıkmak zor oluyor
İstedigin kiloya gelene kadar çıkamıyorsunYani free takilayim diyosun öyle olsun
Afiyet olsun canım dün makarna günüydu herkeste makarna vardi09.03.2021
Sabah 7 :00 salatalık kürü
Ara kahve çay
Öğlen :12 :00
2 fırında tavuk baget
1 patates
Yarım tabak makarna salatası
Ara: çaylar
Akşam 20:30
1 tabak tavuklu patlıcan yemeği
Yogurt
Spor : 6643
Gunaydin hayirli kandiller canimGünaydın hayırlı kandiller kızlar . Dualarımızın kabul olacağı bir gün olur inşallah
Tamam ozaman sen kilo verde burda takilİstedigin kiloya gelene kadar çıkamıyorsun
Günaydın canım hayirli kandiller ❤Günaydın hayırlı kandiller kızlar . Dualarımızın kabul olacağı bir gün olur inşallah
Sağol ortim senn napiyosun nasıl gidiyorMenü de güzel ortim
Afiyet olsun ortim09.03.2021
Sabah 7 :00 salatalık kürü
Ara kahve çay
Öğlen :12 :00
2 fırında tavuk baget
1 patates
Yarım tabak makarna salatası
Ara: çaylar
Akşam 20:30
1 tabak tavuklu patlıcan yemeği
Yogurt
Spor : 6643
Çok yoğun gidiyor dün akşam inanılmaz derecede yorgundumSağol ortim senn napiyosun nasıl gidiyor
Yeee migi cig kofte sonra artiyla gel gene cuma günüBugün anneme biraktım kızımı eşim alacak bizi sonra yemek yapmayacağım ben bugün çiğköfte alacak eşim
İlk çocugumda bu kadar dökülme olmamıştı ama ne yapalım geçicide olsa katlncmKızlar unuttum bu arada hayırlı kandiller Rabbim tekrarini nasip etsin inşallah ..
Ni454 canim emzirme döneminde saç dokulmesi çok normal ben o dönemde kel kalıcam sanmıştım sonradan azaliyo ama kafada saç kalmiyo .
Kandilin günü perşembe canim yani asıl perşembe günü oruçlu gecirilecekKandili perşembe günü sanıyordum, bugün olduğunu duyunca saat beşde 2 hurma 2 bardak suyla niyetlendim.
akşama susuz 7-8 yk bamya yemeği,
Salata -ayran ya da yoğurt düşünüyorum.
uygunmudur kaptanım
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Kiz bugun kandilKandilin günü perşembe canim yani asıl perşembe günü oruçlu gecirilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?