Katılıyorum sana sekerim...Aktif olmayani listeden cikar canim kimse 2muhabbet etmeye gelmiyo menu yazip gelceklerse günlüklere gitsinler lütfen
Kiz Allahin kili yaa...derdin mi yok senin buna üzülüyon kökü sende gene çıkar gene uzarBilseydin bu kadar dökülück o kadar uzatmazdım çok üzülüyorum kesmek te istemiyorum inşallah düzelir bilmiyorum
Ne güzel derdine derman bulunmuş bundan sonrası daha güzel olacakKızlar bugün hastaneye gittim aldım sonuçları şimdi eve gidiyorum
İnsülin direncim çıktı
Vitamin , demir eksikliği çıktı
Vitamin eksikliğide kabızlık yaparmış bir sürü ilaç yazdı doktor
Diyetisyene de randevu verdiler ayın 19. Da gidecem .
Doktor biraz kilo vermen lazım dedi . Dedim hocam veremiyorum zor veriyorum bu saydıklarım zorlastiriyormus .bundan sonrası daha iyi olur inşallah
Arap aylarında gun geceden baslarmis...bugun kandil ama kandilin gunduzu yarın sabah aslindaKiz bugun kandil
Arap ayımı bilmiyodumArap aylarında gun geceden baslarmis...bugun kandil ama kandilin gunduzu yarın sabah aslinda
spor benimde iştahımı kapatıyo kaptanım. bir gün zıpzıp bir gün başka şey yapabilirsinSagol canım
Bakalim bir kac sey daha eklemeyi dusunuyorum zipzip disinda
Spor yapinca kendime engel olabiliyorum az yiyorum
allah şifa versinKuzum bi süredir beli ağrıyordu sonra pat aradı ben kitlendim hareket edemiyorum diye ağar topar taksiye atladım gittim işte ondan beri de 2 gündür hastanelerde röntgen iğne vs . Şimdi de emara gün verdi . İnşallah fıtık vs çıkmaz bakalım
çok geçmiş olsun canım. insülün zamanla oturuyor yerine. sen dikkat eden insansın yoksa sonun şeker hastalığı olabilirdi allah korusun şöyle düşün bak iyiki buradasın :)Kızlar bugün hastaneye gittim aldım sonuçları şimdi eve gidiyorum
İnsülin direncim çıktı
Doktor biraz kilo vermen lazım dedi . Dedim hocam veremiyorum zor veriyorum bu saydıklarım zorlastiriyormus .bundan sonrası daha iyi olur inşallah
M MissHayaLet sabah aç karnina hindistan cevizyaginla turk kahvesi için diyo
Eyyyy ahaliiii sizede seslemiyorum yag yakmayi hızlandırıyomuş kendimede diyim bari
Günaydın canım, hayırlı kandillercumaya çok sabırsızım, inşallah takım olarak bu hafta çok daha iyi sonuçlar elde edeceğiz
Aaa sende zipzip yapmissin
Hayirli kandiller hosgeldiniz
Immm seyy o çikolatanin kalorisi kadar spor yapmak istiyorsan neden olmasin
Tamam öyle yaparım yataktan yeni kalktım bebemin ateşi vardı gece
Benim 300.000 tamamlamak icin gunde 10.000 den fazla atmam lazim bakalim basarabilecek miyim
Çok yoğun gidiyor dün akşam inanılmaz derecede yorgundum
Yemeği zar zor yaptım hatta yemeden yatacaktım eşim yemek ye öle yat deyince yemeği zor yedimbi kepçelik koymuşum zaten kızımı babaya biraktım yatağa attım kendimi uyumuşum 9 gibiydi neyse ki
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Bugün anneme biraktım kızımı eşim alacak bizi sonra yemek yapmayacağım ben bugün çiğköfte alacak eşim
yuh yaa o kadarda yazmıştım herkese cevap gıcık kk hıhspor benimde iştahımı kapatıyo kaptanım. bir gün zıpzıp bir gün başka şey yapabilirsin
allah şifa versin
çok geçmiş olsun canım. insülün zamanla oturuyor yerine. sen dikkat eden insansın yoksa sonun şeker hastalığı olabilirdi allah korusun şöyle düşün bak iyiki buradasın :)
demir vitamin zaten düzelecek şeyler. aynı anda diyetisyenede başlaman iyi gelecek sana 1 aya kalmaz toparlanırsın 15 gün bile fark eder sana canım sporu arttır sen allah
Arttırayım inşallah kaptanımSpor ise yaramaz mi tabiki ise yarar canim
Sen yavas yavas gunluk adimlarini artir
5000 yapiyorsan 5500 e 6000 e cik
Günlük atmamiz gereken adim sayisi 10000 ama cogu zaman atamıyorum
Dun 7500 de kaldim
Daha ne olsun kız. Farkı sen de tespit etmişsin bak. Helal valla sana
Yapalım hep birlikte yaparsak yapılabiliyorBende her hafta 10 bin ile basliyorum sonrasinda 6000-7000 arasinda kalıyorum
Haftaya en az 10000 arti ziplama yapalim mi takim icinde iyi olur
Ben ben. Hele benTek korkum yazın erken gelmesigöbüşümle buna hazır değilizzzzzzzz
İnsülin e sadece kandan mı bakıldı canım? Değerin ismi ne diye geçiyor sonuç kağıdındaCanım çıktı gittim geldim eve gidiyorum simdi
Evet biliyorum canımKandilin günü perşembe canim yani asıl perşembe günü oruçlu gecirilecek
Ay takvimine göre sanırım.Arap ayımı bilmiyodum
Günaydın canım hayirli kandiller ❤Günaydın herkese....hayirli kandiller...sabah 6 da kalksamda anca fırsat buldum...simdi kızım egitimde onu beklerken geçmişi anca okudum....
10 dakika suresi gecmediyse duzenleyebilirdin mesaji ama olsun yazmissin yazacaklariniM MissHayaLet aşıdandır o canım allah şifa versin
E Elif_Eylul dün akşam seyrettim bende hind.cev.yağını bugün alacaktım iyi hatırlattın canım sağol
kackaloribu düzenini bozmazsan muhakkakki verirsin canım inşallah dediğin gibi olacak
Zipzip- patroniçem kalp kalbe karşıymış sizi okumadan zıplamışta zıplamışım
Wilma11 saatlerde normale dönünce epey etkiledi demi bizi
bugün kendine 2 yum.haşlayabilirsin salatayla yersin canım.
ayyy kk.ye kızdım emoji koyasımda gelmiyo tripliyim şuan
Tribini yiyimM MissHayaLet aşıdandır o canım allah şifa versin
E Elif_Eylul dün akşam seyrettim bende hind.cev.yağını bugün alacaktım iyi hatırlattın canım sağol
kackaloribu düzenini bozmazsan muhakkakki verirsin canım inşallah dediğin gibi olacak
spor benimde iştahımı kapatıyo kaptanım. bir gün zıpzıp bir gün başka şey yapabilirsin
allah şifa versin
çok geçmiş olsun canım. insülün zamanla oturuyor yerine. sen dikkat eden insansın yoksa sonun şeker hastalığı olabilirdi allah korusun şöyle düşün bak iyiki buradasın :)
demir vitamin zaten düzelecek şeyler. aynı anda diyetisyenede başlaman iyi gelecek sana 1 aya kalmaz toparlanırsın 15 gün bile fark eder sana canım sporu arttır sen allah
Geçmiş olsun cnm, derdinin sebebini bulmuşsun dermanını da bulursun inşallah. Diyetisyenim kilonun yüzde 10nunu verdiğinde insülin direnci kırılıyor demişti.Kızlar bugün hastaneye gittim aldım sonuçları şimdi eve gidiyorum
İnsülin direncim çıktı
demekki geçmiş canım işteyim çünkü...10 dakika suresi gecmediyse duzenleyebilirdin mesaji ama olsun yazmissin yazacaklarini
Valla oyle kalp kalbe karsiymis ipsiz ziplamalara baslamis olduk
Devam edecek misin canım
Belin agriyorsa cok zorlama canım kendinidemekki geçmiş canım işteyim çünkü...
gün aşırı devam edeceğim eğer programın varsa uyarım sana. her gün yapınca belim ağrıyor. mesela bugün yürüyüş düşünüyorum zıpzıpsız
sende planlar ne canım
Kollarimi cok hareket ettiremiyorum canım ama bazende ip varmis gibide yapıyorumZipzip-
İpsiz nasıl zıplıyorsunuz?
Yani ben ipsiz zıpladığımda ip varmış gibi kollarımı da çeviriyorum.
Ayaklarımda başlarda yüksek yüksek zıplarken bir süre sonra sadece yerden kalkıyorvar mı bi kuralı?
jumping jack gibi :)Zipzip-
Ayaklarımda başlarda yüksek yüksek zıplarken bir süre sonra sadece yerden kalkıyorvar mı bi kuralı?
aynen bende dediğin gibi zıplıyorum canım.Zipzip-
bel anlamında 1000/1500 lere çıkarım canım. akşam saat geç olmuştuda bıraktım. tek sıkıntım her gün yapamamak.Belin agriyorsa cok zorlama canım kendini
Bende 10000 adim +1500 zipzip dusunuyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum daha oturuyorum
ya bende telde uygulamada çok sorun yaşıyorum valla.M MissHayaLet aşıdandır o canım allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?