Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aktif olmayani listeden cikar canim kimse 2muhabbet etmeye gelmiyo menu yazip gelceklerse günlüklere gitsinler lütfen
Katılıyorum sana sekerim...
Bilseydin bu kadar dökülück o kadar uzatmazdım çok üzülüyorum kesmek te istemiyorum inşallah düzelir bilmiyorum
Kiz Allahin kili yaa...derdin mi yok senin buna üzülüyon kökü sende gene çıkar gene uzar
Ne güzel derdine derman bulunmuş bundan sonrası daha güzel olacak

Sagol canım
Bakalim bir kac sey daha eklemeyi dusunuyorum zipzip disinda
Spor yapinca kendime engel olabiliyorum az yiyorum
spor benimde iştahımı kapatıyo kaptanım. bir gün zıpzıp bir gün başka şey yapabilirsin
allah şifa versin
çok geçmiş olsun canım. insülün zamanla oturuyor yerine. sen dikkat eden insansın yoksa sonun şeker hastalığı olabilirdi allah korusun şöyle düşün bak iyiki buradasın :)
demir vitamin zaten düzelecek şeyler. aynı anda diyetisyenede başlaman iyi gelecek sana 1 aya kalmaz toparlanırsın 15 gün bile fark eder sana canım sporu arttır sen allah

M MissHayaLet sabah aç karnina hindistan cevizyaginla turk kahvesi için diyo
Eyyyy ahaliiii sizede seslemiyorum yag yakmayi hızlandırıyomuş kendimede diyim bari

Günaydın canım, hayırlı kandiller cumaya çok sabırsızım, inşallah takım olarak bu hafta çok daha iyi sonuçlar elde edeceğiz

Aaa sende zipzip yapmissin

Hayirli kandiller hosgeldiniz

Immm seyy o çikolatanin kalorisi kadar spor yapmak istiyorsan neden olmasin

Tamam öyle yaparım yataktan yeni kalktım bebemin ateşi vardı gece

Benim 300.000 tamamlamak icin gunde 10.000 den fazla atmam lazim bakalim basarabilecek miyim

Bugün anneme biraktım kızımı eşim alacak bizi sonra yemek yapmayacağım ben bugün çiğköfte alacak eşim

yuh yaa o kadarda yazmıştım herkese cevap gıcık kk hıh

Spor ise yaramaz mi tabiki ise yarar canim
Sen yavas yavas gunluk adimlarini artir
5000 yapiyorsan 5500 e 6000 e cik

Günlük atmamiz gereken adim sayisi 10000 ama cogu zaman atamıyorum
Dun 7500 de kaldim
Arttırayım inşallah kaptanım
Daha ne olsun kız. Farkı sen de tespit etmişsin bak. Helal valla sana

Bende her hafta 10 bin ile basliyorum sonrasinda 6000-7000 arasinda kalıyorum

Haftaya en az 10000 arti ziplama yapalim mi takim icinde iyi olur
Yapalım hep birlikte yaparsak yapılabiliyor
Tek korkum yazın erken gelmesi göbüşümle buna hazır değilizzzzzzzz
Ben ben. Hele ben

göbüş basen hiççç hazır değiliz
Canım çıktı gittim geldim eve gidiyorum simdi
İnsülin e sadece kandan mı bakıldı canım? Değerin ismi ne diye geçiyor sonuç kağıdında
Kandilin günü perşembe canim yani asıl perşembe günü oruçlu gecirilecek
Evet biliyorum canım
Arap ayımı bilmiyodum
Ay takvimine göre sanırım.
bugün akşam namazıyla miraç günü başlıyor
Yarın akşam namazına kadar

M MissHayaLet aşıdandır o canım allah şifa versin
E Elif_Eylul dün akşam seyrettim bende hind.cev.yağını bugün alacaktım iyi hatırlattın canım sağol
kackaloribu düzenini bozmazsan muhakkakki verirsin canım inşallah dediğin gibi olacak
Zipzip- patroniçem kalp kalbe karşıymış sizi okumadan zıplamışta zıplamışım
Wilma11 saatlerde normale dönünce epey etkiledi demi bizi
bugün kendine 2 yum.haşlayabilirsin salatayla yersin canım.

ayyy kk.ye kızdım emoji koyasımda gelmiyo tripliyim şuan

10 dakika suresi gecmediyse duzenleyebilirdin mesaji ama olsun yazmissin yazacaklarini

Valla oyle kalp kalbe karsiymis ipsiz ziplamalara baslamis olduk
Devam edecek misin canım

Tribini yiyim

Geçmiş olsun cnm, derdinin sebebini bulmuşsun dermanını da bulursun inşallah. Diyetisyenim kilonun yüzde 10nunu verdiğinde insülin direnci kırılıyor demişti.
Kaç çıktı insülinin?

10 dakika suresi gecmediyse duzenleyebilirdin mesaji ama olsun yazmissin yazacaklarini

Valla oyle kalp kalbe karsiymis ipsiz ziplamalara baslamis olduk
Devam edecek misin canım
demekki geçmiş canım işteyim çünkü...
gün aşırı devam edeceğim eğer programın varsa uyarım sana. her gün yapınca belim ağrıyor. mesela bugün yürüyüş düşünüyorum zıpzıpsız
sende planlar ne canım

Belin agriyorsa cok zorlama canım kendini

Bende 10000 adim +1500 zipzip dusunuyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum daha oturuyorum

Kollarimi cok hareket ettiremiyorum canım ama bazende ip varmis gibide yapıyorum
Bazen bacaklarimi yanlara ac kapa yapiyorum zıplarken
Degsiiyor yani
Ama nasıl rahatsan oyle yaparsin cok zorlamadan

aynen bende dediğin gibi zıplıyorum canım.
yorulduğundan öyle oluyordur bacakların :)
ipli ile ipsiz aynı kalori olmuyor ama yinede kol çevirmek hiç çevirmemekten iyidir. bende ip var gibi hareket ediyorum hep
Belin agriyorsa cok zorlama canım kendini

Bende 10000 adim +1500 zipzip dusunuyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum daha oturuyorum
bel anlamında 1000/1500 lere çıkarım canım. akşam saat geç olmuştuda bıraktım. tek sıkıntım her gün yapamamak.
hey giidinin eski zıplayıcılarındansın sennnn yaparsın yaparsınnnnnn gözüm zıpzıpında gaylin ona göre

ya bende telde uygulamada çok sorun yaşıyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…