nabim ben.. yemek yapmayı çok üşeniyorum işten gelince hiç yemek yapmak istemiyorumYeee migi cig kofte sonra artiyla gel gene cuma günü
Beni tarif ettin kızz hayali ipim varZipzip-
İpsiz nasıl zıplıyorsunuz?
Yani ben ipsiz zıpladığımda ip varmış gibi kollarımı da çeviriyorum.
Ayaklarımda başlarda yüksek yüksek zıplarken bir süre sonra sadece yerden kalkıyorvar mı bi kuralı?
Nebileyim aksam yemegi çığkofte sacma geliyo canim bana ozaman tavuk kofte tarzi seyler söyle cigkofte ödem yapcagini bilmen gerekiyonabim ben.. yemek yapmayı çok üşeniyorum işten gelince hiç yemek yapmak istemiyorum
Salata yap hemen. bi de tavuğun göğsünü ben ince dilimleyip porsiyonluyorum. sonra hemen onu tavada arkalı önlü hızlıca pişiriyorum. al sana tavuklu salata. çok güzel de doyuruyor. bu şekilde yapabilrsin.nabim ben.. yemek yapmayı çok üşeniyorum işten gelince hiç yemek yapmak istemiyorum
Yaparim ve hep birlikte yapariz biraz hareket edelim degil miaynen bende dediğin gibi zıplıyorum canım.
yorulduğundan öyle oluyordur bacakların :)
ipli ile ipsiz aynı kalori olmuyor ama yinede kol çevirmek hiç çevirmemekten iyidir. bende ip var gibi hareket ediyorum hep
bel anlamında 1000/1500 lere çıkarım canım. akşam saat geç olmuştuda bıraktım. tek sıkıntım her gün yapamamak.
hey giidinin eski zıplayıcılarındansın sennnn yaparsın yaparsınnnnnngözüm zıpzıpında gaylin ona göre
tavuk gögsü kalmadi evde.. dün patlıcana harcadim.Salata yap hemen. bi de tavuğun göğsünü ben ince dilimleyip porsiyonluyorum. sonra hemen onu tavada arkalı önlü hızlıca pişiriyorum. al sana tavuklu salata. çok güzel de doyuruyor. bu şekilde yapabilrsin.
ya da köfte. buzluğa at. sabah işe giderken alta al sen gelince çözünmüş olur. yanına da salata. oh mis
Restoranların açılması esnafa iyi oldu, ama biz yasakların kalkmasını toplu buluşmalar olarak ayarlayınca, restoranlara cafelere dolunca artması beklenen bişeydi zaten. şimdi yine olan esnafa olacak çok üzülüyorum.virüs artmış.9 il de yüksek riskli olmuş.
ee normal yani millet dişardalarda..
hele restoran açılınca..
HİÇ İYİ OLMADI..
böle giderse hiç bitmez sölim.
aslında restoranda sınırlı bişey yapsa bişey olmayacak masalarda 1,5 -2 m uzak tutmasi gerekirdi.Restoranların açılması esnafa iyi oldu, ama biz yasakların kalkmasını toplu buluşmalar olarak ayarlayınca, restoranlara cafelere dolunca artması beklenen bişeydi zaten. şimdi yine olan esnafa olacak çok üzülüyorum.
Bizde öyle yemedik çok zaman geçti üstünden ama dediğiniz gibi orta yolun bulunması gerek yoksa çok insan işsiz kalıyor diğer türlüdeaslında restoranda sınırlı bişey yapsa bişey olmayacak masalarda 1,5 -2 m uzak tutmasi gerekirdi.
bende dişarda yemek yemeyi özledim bayadir yemiyoruz şimdi eşime desem virüs var der. adam korkuyor.
Gerçekten yemeyimi düşünüyorsun ??Bugün anneme biraktım kızımı eşim alacak bizi sonra yemek yapmayacağım ben bugün çiğköfte alacak eşim
İnşallah canimKatılıyorum sana sekerim...
Kiz Allahin kili yaa...derdin mi yok senin buna üzülüyon kökü sende gene çıkar gene uzar
Ne güzel derdine derman bulunmuş bundan sonrası daha güzel olacak
Canım doktordan çıktısını istedim enabizda var dedi hala düşmemiş sayfaya çıkınca bakayim söylerim bende merak ettim inceleyemedim.Arttırayım inşallah kaptanım
Yapalım hep birlikte yaparsak yapılabiliyor
Ben ben. Hele ben
göbüş basen hiççç hazır değiliz
İnsülin e sadece kandan mı bakıldı canım? Değerin ismi ne diye geçiyor sonuç kağıdında
Evet biliyorum canım
Ay takvimine göre sanırım.
bugün akşam namazıyla miraç günü başlıyor
Yarın akşam namazına kadar
Sağol canım teşekkür ederim göremedim kadından çıktı istedim enabizda var dedi bakıyorum tahlil gozukmuyo hala sanırım daha düşmedi sayfaya çıkınca bakayimGeçmiş olsun cnm, derdinin sebebini bulmuşsun dermanını da bulursun inşallah. Diyetisyenim kilonun yüzde 10nunu verdiğinde insülin direnci kırılıyor demişti.
Kaç çıktı insülinin?
İnşallah ilaçlarla herşey yoluna girer. İnsülin direnci diyet ve sporla çözülür sanırım. Geçmiş Olsun.Kızlar bugün hastaneye gittim aldım sonuçları şimdi eve gidiyorum
İnsülin direncim çıktı
Vitamin , demir eksikliği çıktı
Vitamin eksikliğide kabızlık yaparmış bir sürü ilaç yazdı doktor
Diyetisyene de randevu verdiler ayın 19. Da gidecem .
Doktor biraz kilo vermen lazım dedi . Dedim hocam veremiyorum zor veriyorum bu saydıklarım zorlastiriyormus .bundan sonrası daha iyi olur inşallah
Sağol canım teşekkürlerİnşallah ilaçlarla herşey yoluna girer. İnsülin direnci diyet ve sporla çözülür sanırım. Geçmiş Olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?