Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nabim ben.. yemek yapmayı çok üşeniyorum işten gelince hiç yemek yapmak istemiyorum
Nebileyim aksam yemegi çığkofte sacma geliyo canim bana ozaman tavuk kofte tarzi seyler söyle cigkofte ödem yapcagini bilmen gerekiyo

nabim ben.. yemek yapmayı çok üşeniyorum işten gelince hiç yemek yapmak istemiyorum
Salata yap hemen. bi de tavuğun göğsünü ben ince dilimleyip porsiyonluyorum. sonra hemen onu tavada arkalı önlü hızlıca pişiriyorum. al sana tavuklu salata. çok güzel de doyuruyor. bu şekilde yapabilrsin.
ya da köfte. buzluğa at. sabah işe giderken alta al sen gelince çözünmüş olur. yanına da salata. oh mis

Yaparim ve hep birlikte yapariz biraz hareket edelim degil mi

Ama kilosu fazla olanlar ya da herhangi bir rahatsizligi olanlar yapmasin kamu spotunu verelim

tavuk gögsü kalmadi evde.. dün patlıcana harcadim.

virüs artmış.9 il de yüksek riskli olmuş.
ee normal yani millet dişardalarda..
hele restoran açılınca..

HİÇ İYİ OLMADI..

böle giderse hiç bitmez sölim.
Restoranların açılması esnafa iyi oldu, ama biz yasakların kalkmasını toplu buluşmalar olarak ayarlayınca, restoranlara cafelere dolunca artması beklenen bişeydi zaten. şimdi yine olan esnafa olacak çok üzülüyorum.

aslında restoranda sınırlı bişey yapsa bişey olmayacak masalarda 1,5 -2 m uzak tutmasi gerekirdi.
bende dişarda yemek yemeyi özledim bayadir yemiyoruz şimdi eşime desem virüs var der. adam korkuyor.

aslında restoranda sınırlı bişey yapsa bişey olmayacak masalarda 1,5 -2 m uzak tutmasi gerekirdi.
bende dişarda yemek yemeyi özledim bayadir yemiyoruz şimdi eşime desem virüs var der. adam korkuyor.
Bizde öyle yemedik çok zaman geçti üstünden ama dediğiniz gibi orta yolun bulunması gerek yoksa çok insan işsiz kalıyor diğer türlüde

Canım doktordan çıktısını istedim enabizda var dedi hala düşmemiş sayfaya çıkınca bakayim söylerim bende merak ettim inceleyemedim.
Ha evet canım kandan bakıldı .

Geçmiş olsun cnm, derdinin sebebini bulmuşsun dermanını da bulursun inşallah. Diyetisyenim kilonun yüzde 10nunu verdiğinde insülin direnci kırılıyor demişti.
Kaç çıktı insülinin?
Sağol canım teşekkür ederim göremedim kadından çıktı istedim enabizda var dedi bakıyorum tahlil gozukmuyo hala sanırım daha düşmedi sayfaya çıkınca bakayim

İnşallah ilaçlarla herşey yoluna girer. İnsülin direnci diyet ve sporla çözülür sanırım. Geçmiş Olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…