Pasta da mi yemezsinSpor yaptigima göre simdi hicbirsey yiyesim gelmez
Hayir cikolata bilePasta da mi yemezsin
Tabi spor insanın anasını ağlayınca yemeğe fırsat kalmıyorHayir cikolata bile
Hayır diyemeceğini bildiğimden onları seçtimHayir diyemecegim seyler ama ben yemicem sizde yiyemezsiniz
tamamdır kaptanımEki Görüntüle 2799643
Kizlar yarin bildiriminizi yaparken tarihe ve nota dikkat edin
Yanlis tarih ve eksik bildirimler gecersiz sayilip takim ortalamasini etkileyecek lutfen dikkat edelim...
12 Mart
Nickiniz
M MissHayaLet
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
@Migi_magid11
@ysfeeymnn
@Penguen
kackaloribu
@Forever be young NUR
@cilekreceli1514
@I-cell_84
@Poni Bon
Habinar
@T u t a s t e
@TekrarDene
@Beklenen2
@Tostombalakanne
@first ladyy
@HAbibte
Fark ettim benim icin özel sectigini iyi tanimissin beniHayır diyemeceğini bildiğimden onları seçtim
Neyseee bizde yemiyek bari
Bende kışı sevmem Kasım doğumlu olarakHava yağmurlu bugün, böyle havalarda çok kasvetli oluyor ruhum. daralıyorum... oysaki kasım ayında doğmuşum kışı sevmem lazım dimi
aaa ne burcusun merak ettim, ben mimli olan yay burcuyum daBende kışı sevmem Kasım doğumlu olarak
Ben akrep burcuyum canımaaa ne burcusun merak ettim, ben mimli olan yay burcuyum da
Ne ara oldu bitti anlamadım bile gözüm döndü bir an :)Kız senin ağzın neler diyir öyleeeeaman diyorum skaın diyorum yapma bunu diyorumm
Kaptancım kaçamak olduğu için gelmedim sanki ihanet etmiş gibi oluyo insan ne.bilimGünaydın canım ❤
Bende diyorum neden 2 gündür yok
Burdan uzak kalan kacamak yapiyor
Bugun menune dikkat et canim
Bugün seninle uçmuşuz1.15dk leslie
100 mekik
15dk bölgesel
1dk plank
Aksama zıplarim
listedesin dikkat etmen gerekli degilmiydiNe ara oldu bitti anlamadım bile gözüm döndü bir an :)
Kaptancım kaçamak olduğu için gelmedim sanki ihanet etmiş gibi oluyo insan ne.bilim
Boyle daha mi iyi oldu gelmemenNe ara oldu bitti anlamadım bile gözüm döndü bir an :)
Kaptancım kaçamak olduğu için gelmedim sanki ihanet etmiş gibi oluyo insan ne.bilim
Haklısın kaptanBoyle daha mi iyi oldu gelmemen
Kaçamak yapınca gelmeyeceksek takimin ne anlamı var ki
E Elif_Eylul kaçamaklarin icin ceza verdi yapınca bildirimini bekliyorum
Tamam canim olur leslie zor gelirse yuruyus de yapabilirsin cook gecmis olsunHaklısın kaptan
Yalnız bi sorun var
Ben rahim ameliyatı oldum yumurtalıklarım duruyor regl oluyorum ama kanama olmuyor şişkinlik iştah vb her türlü yaşıyorum şu anda sanki regl döneminde gibiyim kanama olmadığı için anlamıyorum bi şişkinlik var ödem var gibi onada canım sıkıldı biraz
Cezayı yarın tartıdan sonra yapayım olurmu
Hiç spor yapmadığım için kaslar şişer bide üstüne neme lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?